لیستهای کتاب نفیسه نوری لیست منتشر کرد. 1404/1/8 برای هدیه... 11 کتاب این لیست را اینجا گوشهی بهخوان قایم میکنم، که اگر روزی خواستم به کسی کتابی هدیه بدهم و ذهنم یاری نکرد، ازش تقلب کنم... (به مرور تکمیل خواهد شد...) 4 26 نارهوی لیست منتشر کرد. 1403/2/22 کتابای کفشدوزکم🐞 29 کتاب کتابهایی که برای فرزندم می خوانم 0 2 صبا لیست منتشر کرد. 1403/12/26 روحداروهای 03 56 کتاب در سال 1403، کتاب برای من مثل داروی آرامشبخش بود. هروقت احساس میکردم روح و روانم نیاز به آرامش دارند به تجویز منِ عزیز، میرفتم و قرصِ کتابی برمیداشتم و به مداوای روانم میپرداختم... :) پ. ن: بعد سال تحویل گودریدز باز کردم دیدم هدف گذاری سالیانم 20 کتاب بود. ذوقم گرفت که علاوه بر آن کتابهایی که نشانشان کرده بودم، 36 تا کتاب بیشتر از پیشبینی ام خواندم. 0 5 زینب خدابخش لیست منتشر کرد. 1403/6/30 خواندنیهای ۰۳ 49 کتاب آستانه تحمل درد ۰۳ => ۵۰ کتاب پ.ن: فقط یک کتاب بیشتر... #چند_از_چند 0 14 زینب لیست منتشر کرد. 1403/12/26 بهترین کتابهای کودک که ۱۴۰۳ خوندم✨ 17 کتاب جهت لطف به کودک درون🍃📚 0 11 hanieh لیست منتشر کرد. 1403/4/10 کتاب هایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام 32 کتاب هر ان چیز که خوانده ام 0 3 زینب لیست منتشر کرد. 1403/5/1 برای کودک درونم 7 کتاب دوستشون دارم دیگه! 2 83 مبینا لیست منتشر کرد. 1403/3/24 کتاب های کودک 10 کتاب بهترین کتاب های کودکی که تا حالا خوندم 0 1 مریم علویان لیست منتشر کرد. 1403/2/24 خواندهشده های ۱۴۰۳ (۱)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 9 عبدالله گیوه چی لیست منتشر کرد. 1402/6/2 مهارت دوستی (همدلی و مهربانی) 6 کتاب داستانهایی در مورد روشهای همدلی و مهربانی با دوستان 0 1 فاطمه شاهواری لیست منتشر کرد. 1402/4/30 کتابهای تیر 1402 25 کتاب از کارنامه تیر ماه راضیام.🤩😎 کتابهای خیلی خوبی خوندم.😍😍 از 9تا کتاب بزرگسال که خوندم برای 6تاش جلسه آنلاین یا حضوری داشتم. و این خیلی جذابه.😎 امیدوارم ماههای بعد هم با همین کیفیت کتاب بخونم😉🌟 5 39 زینب محسنی لیست منتشر کرد. 1402/4/25 کتاب کودک 37 کتاب کتاب های کودک مورد علاقه ام. 0 11 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 کتاب نوپا ۰ تا ۳ سال 50 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های مناسب گروه سنی ۰ تا ۳ سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 13 زهرا توکلی لیست منتشر کرد. 1402/2/19 کتاب نوپا ۰ تا ۳ سال 51 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های مناسب گروه سنی ۰ تا ۳ سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 6 نرگس منفرد لیست منتشر کرد. 1401/10/2 سفر به خیال شیرین کودکانه 11 کتاب بعضی کتابهای کودک برای ما آدم بزرگا هم حال خیلی خوبی دارن؛ یا حرفایی دارن که با زبون آدم بزرگی هیچوقت درکش نکردیم و شاید وقتش باشه یک سری بزنیم به دنیای کودکیمون. 0 31 منصوره مصطفی زاده لیست منتشر کرد. 1401/4/14 کتابهای کودک که آدمبزرگها باید بخوانند! 9 کتاب کی گفته کتابهای کودک فقط مال کودکان هستند؟ گاهی بزرگترها بیشتر به آنها نیاز دارند! گاهی یک چیزهایی را یادمان رفته! چشمهایمان به روی حقیقتهایی بسته شده! چیزهایی که در کودکی میدانستهایم، ولی به مرور فراموش کردهایم. چیزهای قشنگی که فقط در کتابهای کودک هستند. 1 56