ماریا ماریا دنبال کردن @Mary.M 30 دنبال شده 3 دنبال کننده سرکتابدوست(128 کتاب)0امتیاز دنبال کردن9یادداشت129امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 128 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 136 کتاب یادداشتها ماریا 2 روز پیش و هر روز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود فردریک بکمن 4.1 74 خیلی کتاب خوبی بود، لذت بردم*_* 0 0 ماریا 5 روز پیش کسی که می شناسیم شری لاپنا 3.3 8 کتاب حوصلهسربر طولانی برای من هیجانی نداشت و به زور تمومش کردم. 0 0 ماریا 5 روز پیش خانه ای در دریای لاجوردی تی.جی کلون 4.0 7 حس و حال خوبی که با خوندن این کتاب داشتم عالی بود ، داستان زیاد پیچیدهای نداره و روایتش ساده و دلنشینه و خیلی راحت با بچهها همذات پنداری میکنین :) 0 0 ماریا 5 روز پیش سکوت بره ها تامس آنتونی هریس 3.9 7 کتاب خوب جنایی روانشناختی ولی با ترجمه و ویراستاری شدیدا بد :/ متاسفانه تاحالا ترجمه خوبی برای کتابای هریس ندیدم کلا ... 0 0 ماریا 6 روز پیش چیزهای تیز گیلیان فلین 3.4 12 قلم فلین رو خیلی دوست دارم داستان پرکششی داشت، فضاسازیش خوب بود ژانر جنایی روانشناختی اش رو دوست داشتم البته من همزمان با سریالش کتاب رو خوندم که لذتش رو دو چندان کرد طبق معمول کتاب سانسور زیادی داشت که رو اعصاب بود:) 0 0 ماریا 6 روز پیش شهر خرس ها فردریک بکمن 4.0 40 این کتاب تصویر سازی خوبی داره میتونی حس سرما ،برف ،هاکی و کلا شهر زمستونی رو حس کنی موضوع حساسی داره ، و خوبه که نوجوان ها حتما بخوننش 0 0 ماریا 6 روز پیش تمام آنچه پسر کوچولویم باید درباره ی دنیا بداند فردریک بکمن 3.8 23 نسبت به بقیهی کتابای بکمن این رو کمتر دوست داشتم 0 1 ماریا 6 روز پیش زنی در کابین 10 روت ویر 3.4 37 کتاب معمولی بود شخصیت اصلیش رو دوست نداشتم 0 0 ماریا 6 روز پیش نجواگر الکس نورث 4.1 86 کتاب خوبی برای یک بار خوندن بود. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها ماریا کتابهای ۴۰۴ 15 کتاب چالش ۴۰تایی 0 2 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.