فانتزی هایی که تا الان خوندم ! منتخب ⋆。˚ ☁︎˚。⋆Mahlin *ੈ✩‧₊˚

فانتزی هایی که تا الان خوندم !

ایده ساخت این لیست از اونجا به ذهنم رسید که داشتم نظرات کاربر های بهخوان در مورد کتاب ناتوان رو میخوندم، و فهمیدم که خیلی از نظرات منفی هستن.
بخاطر همین میخواستم ببینم که کلا چند تا کتاب فانتزی خوندم که من اونقدر شیفته ناتوان شدم!
شاید ۱۷ عدد زیادی نباشه ولی به هر حال نسبت به چیزی که فکر میکردم، خوبه!
شاید از نظر خیلی ها فانتزی هایی که خوندم زیاد قوی نیستن یا کم باشن، ولی من از همه ی اینها لذت بردم!(البته بجز تاج دوقلوها )
کتابی مثل ناتوان منتقدان زیادی داشت و من دوست داشتم دلیل این انتقاد ها رو متوجه بشم و فهمیدم که تقریبا همه ی خواننده ها به نکات ریز هم توجه کردن. مثل تکرار کلمات، سوتی های مترجم یا خود نویسنده و...
نه اینکه من متوجه نشده باشم، اما اونقدر بهشون دقت نکردم که بخوام امتیاز کم کنم. اونجا بود که فهمیدم من اصلا کتاب نمیخونم! من هر کتابی رو که شروع کنم، جوری درونش غرق میشم که اصلا متوجه خیلی نکات نمیشم!
به همین دلیل هم هست که از خیلی کتاب ها لذت میبرم و کم پیش میاد نظر منفی داشته باشم...
توی این فکر بودم که شیوه کتاب خوندنم رو تغییر بدم و جوری که کتاب بخونم که وقتی میخوام یادداشت بنویسم به همه ی نکات توجه کنم و سعی کنم چیزی رو از قلم نندازم، شاید اون خواننده با دیدن یادداشت من برای خوندن کتاب انگیزه  بگیره و وقتی بخونه بگه این چی بود!
اما بعدش پشیمون شدم. من کتاب خوندن رو همینجوری دوست دارم، طوری که به خطاهای نویسنده، مترجم و هرچیز دیگه توجه نکنم و فقط کتابم رو بخونم، جوری که حتی وقتی تمومش هم کردم باز توی اون دنیا باقی بمونم.
به هر حال هر کتابی هر چقدر هم که بد باشه چند تا طرفدار پر و پا قرص داره، نه!؟
پس بزار من جزو اون دسته باشم!
❌به لیست اضافه خواهد شد!❌