معرفی کتاب ویرانم کن اثر طاهره مافی مترجم شبنم سعادت

ویرانم کن

طاهره مافی و 1 نفر دیگر
3.9

_

کتاب ویرانم کن، نویسنده طاهره مافی.

لیست‌های مرتبط به ویرانم کن

نمایش همه
かなし

かなし

خردم کنویرانم کنکشفم کن

💜خُردم کن (Shatter Me)💜

5 کتاب

یه فانتزی پرطرفدار و عاشقانه به قلم نویسنده ی ایرانی و آمریکایی تبار یعنی خانم طاهره مافی عزیز داستان این مجموعه حول محور جولیت، دختری نوجوان با توانایی مرگبار، می‌چرخد که به عنوان تهدیدی خطرناک توسط یک جامعه ی سرکوب گر و در آینده ای که جهان به نابودی کشیده شده شناخته می‌شود. این مجموعه با نثری شاعرانه و روان کاوانه، مفاهیم عمیقی چون هویت، قدرت، آزادی و مبارزه با ترومای روحی را بررسی می‌کند. شخصیت‌پردازی پیچیده، به ویژه تحول شخصیت جولیت از قربانی به قهرمان و روابط پرکشش بین شخصیت‌ها، از نقاط قوت اصلی این مجموعه است که خواننده را مجذوب خود می‌کند. مجموعه ی (Shatter Me) شامل یازده جلد(شش کتاب اصلی و چندین نوولا (رُمان کوتاه)می باشد و داستانی عمیق و پرتنش را روایت می‌کند که به بررسی هویت، قدرت و روابط انسانی می‌پردازد. 1. خُردم کن (Shatter Me) – ۲۰۱۱ 2. رهایم کن (Unravel Me) – ۲۰۱۳ 3. برافروزم کن (Ignite Me) – ۲۰۱۴ 4. بازسازی کن (Restore Me) – ۲۰۱۸ 5. مقاومت کن (Defy Me) – ۲۰۱۹ 6. تصورم کن (Imagine Me) – ۲۰۲۰ Novella مرا نابود کن (Destroy Me) – ۲۰۱۲ مرا بشکن (Fracture Me) – ۲۰۱۳ سایه‌ام کن (Shadow Me) – ۲۰۱۹ مرا آشکار کن (Reveal Me) – ۲۰۱۹ مرا باور کن (Believe Me) – ۲۰۲۱

پست‌های مرتبط به ویرانم کن

خب اگر میخواید کشفم کن رو بخونید مجبور به خوندن این جلد ندارید چون جلد مکمله...
ولی واقعا هر کتابی نیاز داره که به جز از زبان شخصیت اصلی رویداد ها رو روایت کنه و این از نظر من جذابه:)))
در ضمن با خوندن این کتاب با شخصیت آرون بیشتر آشنا میشید برای همین بهتون پیشنهاد میکنم که این کتاب رو بخونید:)

Fatemeh.H.K

Fatemeh.H.K

1403/3/31

این جلد فرعی ذهنیت اولیه که از وارنر داشتم رو به چالش کشید، خیلی هم به چالش کشید
البته یه چیزایی یه جاهایی یکم غیر قابل باور میشه مخصوصا راجب احساسات درونی وارنر و رفتارش و ذهنیت واقعیش!!!

Rose

Rose