خواندهام ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 111 آنفولانزای نیویورکی م. برهانی نیا 3.6 5 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 163 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 147 چایت را من شیرین می کنم مرتضی حاجیوند 3.9 105 در کمین گل سرخ: زندگی نامه داستانی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی محسن مومنی 4.2 17 قرار بی قرار شهید مصطفی صدرزاده فاطمه السادات افقه 4.3 5 دلتنگ نباش!: شهید روح الله قربانی زینب مولایی 4.6 20 از دیار حبیب سیدمهدی شجاعی 4.2 41 حکایت زمستان سعید عاکف 4.6 37 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 82 مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 40 فصل شیدایی لیلاها سیدعلی شجاعی 4.3 20 جام جهانی در جوادیه داود امیریان 4.1 61 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 132 کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن وحید یامین پور 4.0 93 ناصر ارمنی: مجموعه داستان رضا امیرخانی 3.4 43 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 136 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 163