معرفی کتاب هه موو روژیک به ره به یان ریگای ماله وه، دوور و دوورتر ئه بیته وه اثر فردریک بکمن مترجم شوان طاهری
هه موو روژیک به ره به یان ریگای ماله وه، دوور و دوورتر ئه بیته وه
فردریک بکمن و 1 نفر دیگر
4.1
62 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
حالا دیگر فردریک بکمن مشهورتر و محبوب تر از آن است که نیاز به معرفی داشته باشد. میلیون ها نفر در دنیا رمان اول او، مردی به نام اوه، را خوانده اند وشیفته اش شده اند. این نویسنده خلاق سوئدی با رمانی کوتاه آمده است: و راه خانه هر روز صبح دورتر و دورتر می شود. او می خواهد تا دل دوستداران این سبک را هم به دست آورد. این رمان، داستانی است درباره خاطره ها و گم شدنشان. در قالب سه روایت؛ سلامی عاشقانه از ورای مرزهای پیری، خداحافظی پدربزرگی با نوه اش و پدری با پسرش.
بریدۀ کتابهای مرتبط به هه موو روژیک به ره به یان ریگای ماله وه، دوور و دوورتر ئه بیته وه
نمایش همهیادداشتها
1400/8/12
1403/8/20
1403/3/29
1402/6/21
1403/7/20
1403/1/11
و حافظه چیست؟ خانه محبوب چیزهای غایب در حین خواندن این داستان یکی از مهمترین ترس های زندگیم را شناختم *آلزایمر * بکمن استاد دستکاری احساسات و توصیف صحنه های بیاد ماندنی است. _در بخشی از کتاب مادربزرگ از پدربزرگ میپرسد : چرا ما انقدر نوه هامونو لوس میکنیم؟ پاسخ پدربزرگ بی نظیر است : با این کار داریم از بچه هامون برای رفتارهای سختیرانه ای که داشتیم عذرخواهی میکنیم
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1400/11/7
1403/1/21