معرفی کتاب The Lord of the Rings (1-3) اثر جی. آر. آر. تالکین

The Lord of the Rings (1-3)

The Lord of the Rings (1-3)

4.4
193 نفر |
52 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

56

خوانده‌ام

356

خواهم خواند

236

شابک
9780358439196
تعداد صفحات
1,216
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them

In ancient times the Rings of Power were crafted by the Elven-smiths, and Sauron, the Dark Lord, forged the One Ring, filling it with his own power so that he could rule all others. But the One Ring was taken from him, and though he sought it throughout Middle-earth, it remained lost to him. After many ages it fell by chance into the hands of the hobbit Bilbo Baggins.

From Sauron's fastness in the Dark Tower of Mordor, his power spread far and wide. Sauron gathered all the Great Rings to him, but always he searched for the One Ring that would complete his dominion.

When Bilbo reached his eleventy-first birthday he disappeared, bequeathing to his young cousin Frodo the Ruling Ring and a perilous quest: to journey across Middle-earth, deep into the shadow of the Dark Lord, and destroy the Ring by casting it into the Cracks of Doom.

The Lord of the Rings tells of the great quest undertaken by Frodo and the Fellowship of the Ring: Gandalf the Wizard; the hobbits Merry, Pippin, and Sam; Gimli the Dwarf; Legolas the Elf; Boromir of Gondor; and a tall, mysterious stranger called Strider.
      

لیست‌های مرتبط به The Lord of the Rings (1-3)

پست‌های مرتبط به The Lord of the Rings (1-3)

یادداشت‌ها

10

          خب راجب ارباب حلقه‌ها چی باید گفت؟ جز اینکه شاهکار ادبیات فانتزی محسوب میشه و بعد از سال‌ها هنوزم فانتزی جذاب و پر مفهومی داره؟ 

همچنین صحنه‌هایی داره که اصلا در فیلم گنجانده نشده. این یکی از دلایلی هست که خوندن کتاب رو علاوه بر دیدن فیلم پیشنهاد می‌کنم.
دلیل دیگه تفاوت شخصیت پردازی در کتاب و فیلم بود. مثلا شخصیت مری در کتاب خیلی پخته و حساب شده عمل می‌کرد ولی در فیلم خیلی شوت بود. بگذریم که پی‌پین همچنان همون شخصیت رو داشت. اما فرودو هم همون هابیت ترسو فیلم نبود و شجاعت بیشتری به خرج می‌داد. نکته جالب اینکه حدودا ۵۰ تا ۵۵ سال سن داره و  به غیر از این دلیل که ارباب سام محسوب میشه، سام او رو "آقای فرودو " صداش میزنه.

اما یه چیزایی این وسط اذیتم می‌کرد. اونم این بود که همش شرق و غرب می‌کرد و خیلی از این لحاظ‌ها گیج می‌شدم. اما خوبی نقشه‌های اول و آخر کتاب این بود که سریع ورق می‌زدم به اول کتاب، تا از موقعیت سر در بیارم‌. 
دوم ترجمه‌ی اون بود که به نظرم باز جای کار داره واقعا. ترجمه‌ای نبود که ازش خیلی لذت ببرم.
سوم هم دیالوگ‌های طولانی شخصیت‌ها بود که به شخصه خیلی روی این موضوع حساسم و یادم میاد اولای کتاب به خاطر همین نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و به کتابخونه برگردوندمش. اما دلم نیومد نخونمش. دوست داشتم دوباره صحنه‌های ناب فانتزی‌ش رو برای خودم مجسم کنم. اما راستش هیجان فیلم رو خیلی بیشتر می‌پسندم. 

همه‌ی این‌ها به کنار، ویژگی داستان کلاسیک همینه.

با این حال فکر می‌کردم از خوندن کتابش بی نیازم و به جلد دوم به بعد نیازی ندارم اما دیدم نه، نمیشه! 
        

11

          «متاسفانه معرفی یا توصیف ارباب حلقه‌ها برای کسانی که بخت قرائت آن را نداشته‌اند، از جمله‌ی محالات است. تجربه ثابت کرده است که ادبیات تخیلی به طور اعم، و آثار تالکین به طور اخص، واجد کیفیتی‌اند که «واکنش متعادل» را ناممکن می‌کند. خواننده یا با تمام وجود در این جهان خیالی غرقه گشته و به ماجراهای قهرمانان آن دل می‌سپارد، و یا پس از خواندن چند صفحه، کتاب را کنار می‌گذارد، و البته این دسته از خوانندگان غالباً تمایل دارند ذوق یا به اعتقاد من بی‌ذوقی خویش را با اطلاق برچسب‌هایی چون «قصه‌ی بچه‌ها»، «موهومات بی فایده»، یا «فرار از واقعیت» توجیه کنند.» (مراد فرهادپور، تالکین و ادبیات تخیلی مدرن)

برای من، ارباب حلقه‌ها فقط یک اثر ادبی یا سینمایی نیست؛ سفری‌ست که بارها و بارها به آن بازگشته‌ام. هر سال، بازخوانی یا بازبینی این جهان برایم ضرورتی تازه می‌یابد، گویی که نیاز دارم دوباره نور و تاریکی، امید و ناامیدی، رفاقت و خیانت را از نگاه تالکین تجربه کنم. فیلم‌های سینمایی ارباب حلقه‌ها و هابیت را بی‌شمار بار دیده‌ام، انیمه‌اش را تماشا کرده‌ام، سریالش را دنبال کرده‌ام، و شاید ده‌ها ساعت ویدیو و مقاله درباره‌ی این اثر خوانده و دیده‌ام. اما هیچ تجربه‌ای به اندازه‌ی خواندن خود کتاب‌ها عمیق و تاثیرگذار نبود. خوانشی که اگرچه پیش‌تر داستان را می‌دانستم، اما بیش از آنکه یادآوری باشد، کشف دوباره بود. 

علارغم علاقه‌ام به فیلم و سریال، و به طور خاص سه‌گانه‌ی ارباب حلقه‌ها، باید اعتراف کنم که سینما و تلویزیون ریشه‌ی تخیل را می‌زنند و به جای آزاد کردن ذهن، آن را در انبوهی از تصاویر آماده و پردازش‌شده غرق می‌کنند و تماشاگر را به موجودی منفعل و مصرف‌کننده‌ی تصاویر بدل می‌کنند. در مقابل، کتاب همچنان یکی از آخرین سنگرهای تخیل است؛ جایی که خواننده ناگزیر است با نیروی ذهن خود تصویر بسازد، صحنه خلق کند و به کلمات جان بدهد. داستان، به جای بلعیدن حواس، دعوت به همسفری می‌کند. کتاب نه فقط روایتگر، که برانگیزاننده‌ی نیروی خیال است.

در دنیای ارباب حلقه‌ها، سفری پیش روی ماست که ورای داستان‌های حماسی و موجودات افسانه‌ای، به مفاهیم ژرف انسانی می‌پردازد. این سفر، بازتابی از دغدغه‌های اخلاقی و فلسفی عمیق است: جدال با وسوسه‌ی قدرت، معنای خیر و شر، ارزش ایثار، و ایمان به نیکی حتی در تاریک‌ترین لحظات. در این جهان، پرسش اصلی نه پیروزی در جنگ، بلکه بقا در نبردی درونی است: نبردی برای حفظ انسانیت در برابر کششِ قدرت. ارباب حلقه‌ها ما را به این پرسش دعوت می‌کند: در جهانی که سایه‌ی شر گسترده است، چگونه می‌توان هنوز به نور وفادار ماند؟
        

3

نعیمک

نعیمک

1403/9/24

          دوباره وقتی کتابی را خواندم که قبلش فیلمش را دیده بودم با خودم گفتم «خدا را شکر که خواندم و به فیلم اکتفا نکردم.» روایت تالکین پر از جزییات ریز و درشت و البته پر از خلوت و لحظه‌هایی که برای خودش قصه تعریف می‌کند. تاکید می‌کنم که برخلاف روایت پرآب‌وتاب و فیلم، تالکرین برای ما قصه و شاید یک حکایت تعریف می‌کند. حکایت‌هایی اخلاقی، افسانه و ماجرا در دل ماجرا و همین سه جلد ارباب حلقه‌ها را این قدر مهم می‌کند. هنوز که هنوزه وقتی  کتاب، فیلم یا روایتی فاانتزی ساخته می‌شود پای الف، دورف، اورگ‌‌ها در داستان باز می‌شود و همیشه یاد تالکین و ارباب حلقه‌ها می‌افتیم. روایت داستان متفاوت و بزرگ‌تر (از نظر ابعاد داستانی و وسعت) از فیلم است. و اختلافاتی هم با فیلم دارد اما یکی نکات باحال برای من این بود که داستان حلقه تمام می‌شود و هنوز به پایان کتاب نرسیده بودم. این بخش کاملاً از فیلم حذف شذه و ماجرای بازگشت فرودو به شهر و اختلاف و نزاعی است که در محل اتفاق می‌افتد و اتفاقاً در اوایل داستان و آشنایی با شخصیت‌ها با شخصیت‌های مخالف هابیتون هم آشنا می‌شویم. خلاصه این که کتاب را بخوانید و کیف کنید. و البته بعد از تمام کردنش خواندن «سیلماریلیون» از واجبات است.
        

1

joiboy

joiboy

1403/3/8

سفری طولان
          سفری طولانی و پر فراز و نشیب بود....
پر از اتفاقات عجیب ، ترسناک ،هیجانی و غیره. من فیلمو اول دیده بودم ولی تجربه کتاب خیلی بهتر بود نسبت به فیلم چرا؟
چون شخصیت های نوجوون و ترسو توی کتاب نبود . شخصیت ها ادمی بالغ و منطقی بودند . ادمی بزدل وترسو نبودند.....
چون توصیفاتی بسیار زیبا ومنحصر به فرد داشت. توصیفاتی که تمام جاده ها ، درخت ها ، مسیر ها ، سرزمین ها و همه چیز را که میتوانست به زیبایی توضیح میداد و به راحتی داخل ذهن شکل میگرفت.....
نبرد هایی هیجانی داشت ( با اینکه نبرد های اصلی در جلد دوم و سومه.....)
اتفاقات تاثیر بیشتری نسبت به فیلم روی من داشت . ترس از نازگول ها و بالروگ...
هیجان نبرد های تیمی در خزد دوم.... ابهت چشم بینا سائورون....
کتابی همه چی تمام بود و واقعا از لحظه به لحظه اش لذت بوردم....
شخصیت هایی جذاب مثل گاندولف و اراگورن خیلی کتابو جذاب تر میکرد....
یکی دیگه از فرق های کتاب نسبت به فیلم تاریخچه سرزمین میانه بود که هرجایی میرسیدند گذشته ای برای بیان داشت .... 
فقط توصیه منه که یکسری انتظار ها از این کتاب نباید داشته باشید:
۱. توصیفاش خیلی زیاده و انتظار پیشروی سریع داستانی نداشته باشید . یهو میبینید پنجاه صفحه دارن سفر میکنند و اواز میخونن و غذا میخورن و بیشتر به زیبایی مسیر  و گفتگو میپردازه نویسنده.....
۲. شخصیت پردازی انچنانی نداره به خاطر اینکه فانتزی کلاسیکه و با فانتزی مدرن تفاوت هایی داره....
۳. اسم های زیادی بیان میشه چه از افراد چه از سرزمین ها و تاریخچه میدل ارث.
دنبال فهم و درک خفن نباشید چون تا کتاب های تاریخچه ای ارباب رو نخونید مثل سیلماریلیون و غیره اون اسما و سرزمین ها وداستان ها براتون معنی خاصی پیدا نمیکنه.....
توصیه شخصیه منه که کتاب های متفرقه، ترند و ضعیف فانتزی رو کنار بزارید و اول سراغ بهترین ها برید. هرچه عقب بیوفته خواندن اینطور کتاب ها پشیمونی بیشتری به همراه خواهید داشت.
به امید اینکه به دردتون خورده باشه....
این پایین نظرتو درباره کتاب اول برام بنویس اگر خوندی👇
        

33