یادداشتهای Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 (74) Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 دیروز من هلن کلر هستم! برد ملتزر 4.6 12 خیلی دلم براش سوخت درسته که تا حالا خدا رو شکر تجربه نکردم ولی کاملا درک میکنم. ولی اینکه تونست موفق بشه برام خیلی درس بود 0 4 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 دیروز شاید عروس دریایی آلی بنجامین 3.9 84 نه به اون صورتی که همه افسردگی گرفتن ولی متحولم کرده. بعضی اوقات به نظرم داستان کسی که غم داره تاریکه و داستان شخص خوشحال پر از نوره. این کتاب بر خلاف رنگ قشنگ جلدش پر از ظلمات و تاریکی بود.😢 اتفاق غم انگیز بین اون و فرنی و حادثه ای که باعث شد دوستی سوزان و فرنی تموم شه. ←نکته مهم اینه که اونقدر اشک آدمو در نمیاره مگه اینکه خیلی احساسی باشید. 0 2 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 3 روز پیش انجمن ارواح غمگین لیز مدینگز 3.9 59 خیلی بامزه راستش خب خیلی مهمه که هر کس احساساتش رو بشناسه و بتونه راجع بهش با بقیه صحبت کنه. ولی چون سرسرکی خوندمش یکم متوجه نشدم که دقیقا باید چی رو درک کنم؟ ولی حالا که دوباره تصویر ها رو مجسم میکنم(کمیک بود دیگه)می بینم هدف نویسنده رو. نیم امتیاز کسر کردم چون هدف نویسنده خیلی غیر مستقیم بود.منظورم اینه که درسته باید مفهوم یک داستان یکم نامحسوس باشه وگرنه میگن داستان شعاری چیه مینویسین؟اما این غیر مستقیم باعث میشه کسی که داره داستانو میخونه بنظرش داستان خشک و خالی بیاد. من جلد های دیگه شو نخوندم ولی این کتاب شخصیت های کمی داشت. 0 4 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 7 روز پیش جاسوس x خانواده (3) تاتسویا اندو 3.5 2 خب اولین باره که میخوام مانگا بخونم.امتحان سبک های جدید هیچ ضرری ندارره:) راستش من این کتابو اول انگلیسی شو دیدم و خوشم اومد اما چون هنوز تسلط کامل به انگلیسی ندارم چرا ترجمه نخونم؟ نظرم در مورد این کتاب:ثبت بعد از اتمام کتاب. 0 4 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1404/1/22 دختری به کره پسری به جهنم 4.0 9 از اون کتابایی که از همه کارام زدم تا خوندمش از ویژگی های مثبت این کتاب اینکه فونتش درشته و هر کی حوصله نداره کتاب بخونه هم ازش خوشش میاد. اگر بریده کتابی در این باره میخواین از دوستم ویل خواهش کنین براتون بزاره چون داره کتابو میخونه.(ببخشید این زحمت رو دوشت افتاد ولی خب:)) کتابه یکم اواسطش عشقولانه میشه.منظورم اینه که خب وقتی تمام بچه های کلاس هفت دو عاشق ای بی جی ان و یهو باک هیون میره به درک دیگه انتظاری نمیشه داشت! امیدوارم از این کتاب چیزهای خوب خوب یاد بگیرین:) 1 5 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1404/1/15 زمانی که هم صحبت فریدا بودم محمدرضا مرزوقی 4.7 1 نمی دونم چرا چن وقته انقدر عاشق فریدا کالو شده م... برای همین این کتاب رو خریدم. اما نیم ستاره کم کردم چون انتظار داشتم اطلاعات بیشتری به خواننده منتقل کنه وگرنه داستان خیلی بدرد بخور نیست... مثلا از چیزایی که من در این داستان انتظار داشتم بگه اینه که چرا فریدا مرد؟و چطوری مرد؟البته می دونستم که معلول بوده و اینها،اما وقتی سال تولد و مرگش رو از کتاب داستان هایی برای دختران بلند پرواز:زنان استثنایی برداشتم دیدم فقط 47 ساله بوده. هر چند کتابهای زیادی در مورد فریدا کالو وجود داره اما میخواستم کتابی مناسب نوجوان باشه که هم من بتونم بخونم و هم اطلاعات زیادی بدست بیارم. ولی باید اضافه کنم از تلفیق زندگی یه نابغه نقاش با داستان اصلا بدم نیومد. ولی اسمش خیلی جذاب بود! 0 5 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1404/1/10 نامه شگفت انگیز فلیکس آنت لنگن 4.2 1 کتابهای فلیکس، با اینکه یکم مناسب بچه های کوچیکتره ولی من به شدت جذب این شدم که واقعا نامه دست خطی توی پاکت نامه هاشه🩷🩷🩷 0 2 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/12/30 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 10/ پروندهی ویژه: فراتر از ترس! جلد 10 آنتونیو ایتوربه 4.4 14 خب من عاشق کتاب های کارآگاه سیتو هستم.به دلیل سخت نبودن کلمات و ایده جذاب و طنزی که به خوبی در جای جای کتاب دیده میشد. این کتاب از همه طولانی تر بود،حدود صد و ده صفحه ؛چون کارآگاه سیتو باید برای رسیدن به یه مقام بزرگی،سه تا پرونده رو پشت سر هم حل کنه. +داستان طوری نیست که محدودیت سنی داشته باشه,که یک نکته مثبته ☺️ 1 3 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/12/28 ده راز آشباریا محمدرضا نیرومند 4.5 12 یه کتاب باحال و مناسب همه سن ها(البته خواهر کوچیکه من خیلی خوشش نیومد) با یک ایده جذاب و قلمی خوب و طنز. از چیزی که تلویزیون تبلیغ میکرد خیلی خفن تره. 3 4 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/12/5 ماجراهای کلاس پرحاشیه محمدحسین حاجی علیان 4.5 14 من این کتاب رو که خوندم دیدم که از همه چی میشه به خدا رسید.وقتی که مسئول کتابخانه مجبور شد چند روزی به جای معلم مدرسه درس بده ؛من هم رفتم و کنارش توی کلاس نشستم .و دیدم که ما با دیدن هر چی میتونیم به خدا و اهمیت نماز پی ببریم. *** جدا از مسئله اصلی کتاب که به خوبی نشون داده شده چنان طنز خوبی در کتاب به کار رفته که هر کس به خنده می افته. خیلی خوشم اومدو به همه پیشنهاد می کنم. 0 9 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/12/4 کی با من پیتزا می پزد؟ فایلیمون استرجس 5.0 1 این کتاب علاوه بر داستان خوب و روونی که داره تصویر هاش خیلی قشنگه و من هر وقت هوس پیتزا می کنم یا در مواقع بسیار نادری که از رمان حوصله م سر میره به این کتاب مراجعه می کنم و می خونم.پیشنهاد من برای همه است. 0 5 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/12/4 شش برادر و یک خرگوش شاگا هیراتا 0.0 1 کتاب چرت و پرتیه و قشنگ برای پنج سال به پایینه،برای این ثبتش کردم که یک قدم به دستاورد بعدی نزدیک بشم و فقط خونده باشم نه اینکه خوشم اومده باشه. 0 7 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/12/4 در جست و جوی خدا کلر ژوبرت 4.1 8 راستش رو بخواین من همین الان یادم اومد که این داستان توی کتاب فارسی چهارمم بود و تصمیم گرفتم ثبتش کنم(: سنجاب قصه که اسمش رو یادم نیست می بینه که پیرزن همسایه خدا رو صدا میزنه و یه تصمیم می گیره... 0 3 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/12/3 دایره المعارف بی نزاکتی یا کتاب کوچک شیطنت آر.جی. فیشر 5.0 2 من با خوندن این کتاب به یاد خواهر برادرها و بچه های فامیل میفتم(شاید بگید چرا یاد خودم نمی افتم؟منطقی فکر کنید؛خودتون از بچگی تون چیا یادتونه؟).به هر حال این کتاب هم یه کوچولو بدآموزی داره و موجود شرور خفته در وجودمون رو بیدار می کنه تا کار شیطانی انجام بدیم!یوهاهاها!ولی همون طور که هممون هم میدونیم اگه این کارا رو انجام بدیم به عقل مون شک می کنند در نتیجه با کمال تاسف و تاثر مجبوریم مثل یه سری کتاب دیگه بخونیم و از کنارش رد شیم.... برای هفت سال به بالا پیشنهاد می کنم چون جذابه و هر سنی می فهمه چی میگه... 0 4 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/11/30 جشن پتو: خاطرات طنز دوران دفاع مقدس عبدالرحیم سعیدی راد 4.5 4 بعضی از کار ها شون واقعا خنده داره.شوخی هایی که تو هر موقعیتی پیش نمیاد.وقتی این کتابو میخوندم دلم می خواست اونجا بودم و توی شادی ها و شوخی هاشون سهیم. بعضی از ماها من جمله خودم نمیتونم چند تا کتاب انقلاب و دفاع مقدس پشت سر هم بخونم و باید وسطش برم سراغ رمان.کلا با این ژانر همچین راحت نیستم.ولی این کتابو که وا می کنم و ازش میخونم کلا حالم خوب میشه. مناسب تمام سنین. 1 11 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/11/30 چارلی و آسانسور بزرگ شیشه ای رولد دال 3.8 7 خیلی از ما وقتی قلم بی نظیر دال رو میخونیم آرزو می کنیم هیچ وقت داستان هاش تموم نشه.این اتفاق علی الخصوص زمانی برای من پیش اومد که برای اولین بارکتاب چارلی و کارخانه شکلات سازی رو خوندم و دلم میخواست ادامه این داستان و سرنوشت ویلی وانکا و چارلی رو بخونم و متوجه بشم.تا این که تو کتابخونه مدرسه به این کتاب رسیدم و دیدم آخ جونمی بازم رولد دال! البته از همینجا به اطلاعتون برسونم که از اون چهار تا بچه خل و دیوونه همیشگی خبری نیست اما اتفاقی میفته که به مراتب خنده دار تر از اتفاقیه که برای وروکا یا ویولت یا مایک یا اگوستوس اتفاق افتاد.ولی برای فهمیدن اتفاق خودتون باید کتاب رو بخونید. 2 6 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/11/28 ماموریت فلامینگوها طاهره مشایخ 4.1 4 قرار بود بعد از اتمامش توضیحات بیشتری بدم. خب قلاب که چه عرض کنم؟اصلا اولش جذبم نکرد ولی چون شروعش کرده بودم و مجبور بودم تمومش کنم ادامه دادم. خیـــلی کشش داد.تهشم مجبور شد زود جمعش کنه.در کل داستان یه ضد حال داشت اونم جایی که مارجان زنگ میزنه و میگه : .......برگردین.نمی خواد برین. امتیازم لایقشه...💚 0 6 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/11/17 دایره المعارف مصور تاریخ یهودیت و صهیونیسم طارق سویدان 4.3 1 از اشتباه ترجمه کردن تورات تا نتانیاهو الان.از احکام تا اداب و رسوم.از واجبات تا محرمات. از جنایات تا اتفاقات ویژه. خیلی کتاب خفنی بود.خوشم اومد. 0 3 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/11/15 درسا و ماجرای عجیب کلاس دوم نسیم مرعشی 4.2 14 به همه کلاس دومی ها و بزرگتر ها پیشنهاد میدم. البته کلاس دومی ها رو بستگی به حوصله شون داره.چون تعداد خطوط و کلمات توی کتاب زیاد هست کوچیکا خسته میشن. با اینکه من دوم نیستم ولی منو خیلی سرگرم کرد. 0 6 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/11/13 خانه درختی 52 طبقه اندی گریفیتس 4.3 8 مسخره ازش خوشم نمیاد 1 1