معرفی کتاب دانش نامه دانش آموز اثر سعید قاسمی دانش نامه دانش آموز سعید قاسمی 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر کتابک شابک 9786007362877 تعداد صفحات 192 تاریخ انتشار 1398/11/6 توضیحات کتاب دانش نامه دانش آموز، گردآورنده سعید قاسمی. لیستهای مرتبط به دانش نامه دانش آموز Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 15 ساعت پیش دوست داشتنی و پیشنهادی 6 کتاب پایان یه سری از یادداشت هام نوشتم که پیشنهادی و دوست داشتنی هستن، و من الان اونا رو لیست می کنم تا هم دسترسی بهش راحت تر باشه هم جامع تر(: * این لیست با توجه به یادداشت ها و کتاب های در دست مطالعه ام بیشتر میشه* 0 0 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 7 روز پیش اطلاعات عمومی 5 کتاب ژانر اطلاعات عمومی(شاید هم ژانر نیست؛نمی دونم😁) جزٔ دسته های مورد علاقه من محسوب میشه که خب لزوما ممکنه توی زندگی به کارم نیاد ولی حوصله مو سر نمیبره و دیدگاه های مختلفی نسبت به جهان بهم نشون میده🌟 اما به نظر من اطلاعات عمومی چیزیه که خب حداقل یدونه کتاب از این دست باید توی خونه هر کس باشه ☑️از بین کتاب های ضمیمه شده در دسته اطلاعات عمومی «دانش نامه دانش آموز »رو توصیه میکنم ، چون علاوه بر جامع و کامل بودن میشه باهاش بیست سوالی هم بازی کرد☺️ 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 7 روز پیش در اصل این کتاب به دو بخش تقسیم میشه.بخش اطلاعات اسلامی که حدود شصت هفتاد صفحه است ،و مابقی کتاب اطلاعات عمومیه.کتاب دسته بندی شده که البته نظم خاصی نداره اما چیزهایی مثل اولین ها،القاب قدیم شهر های ایران،مخفف ها،پدر ها(مثال:پدر بمب هسته ای که میشه اپنهایمر )و...رو شامل میشه ☑️به هر رده سنی توصیه می کنم 0 0