یادداشتهای عطیه رنجبر (84) عطیه رنجبر 1404/4/18 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 74 بسیار مشتاق خواندن جلد دوم هستم ... 0 0 عطیه رنجبر 1404/4/18 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 74 بسیار مشتاق خواندن جلد دوم هستم... 0 0 عطیه رنجبر 1404/4/16 خانه ای برای همه صدیقه هنرور 4.8 16 مادر جان نمونه ای عینی از یک بنده خوب خدا بودن و زندگی یک مومن واقعی را نشان دادند کسی که با دیدن او و منش و سبک زندگی اش به یاد خدا بیفتی روحشون شاد 0 4 عطیه رنجبر 1404/3/18 تاریخ جهان ارنست هانس گامبریچ 3.7 19 کتاب روان و خوش خوانی بود . برای شروع سیر مطالعات تاریخی کتاب خوبی است و جنگ ... و خونریری بر سر قدرت و زباده خواهی که از ابتدای پیدایش آدمیان بود و هست و معلوم نیست تا به کی ادامه دارد ... 0 3 عطیه رنجبر 1404/3/12 سواد عاطفی و عشق کلود استینر 3.1 1 «حس همدلی با دیگران یعنی توانایی خود را به جای دیگری گذاشتن و درک کردن عواطف و احساسات او» کتاب بسیار خوش خوان و آموزنده ای بود تعجبم چرا در بخوان آمار خوانندگان این کتاب پایین بود 0 6 عطیه رنجبر 1404/3/7 پلنگ زخمی تقی شجاعی 4.3 22 کتاب آموزنده ای بود . با توجه به متغیر بودن سن بلوغ و آگاهی های متفاوت فرزندان ابتدا کتاب را خودتان مطالعه کنید و برحسب تشخیص خود و شناختی که از فرزندتان دارید کتاب را در سن مناسب در اختیارشان قرار دهید 0 6 عطیه رنجبر 1404/2/30 چگونه با فرزند خود گفتگو کنیم؟ آدل فیبر 4.5 7 هرگز به عنوان والدین خوب ، سخت گیر، بد، ... به خود ننگریم .در ابتدا خود را به عنوان انسان بشناسیم.انسانی با قدرت رشد و تغییر بسیار روند زندگی و کار با کودک ، روندی پر مشقت و خسته کننده است.روندی که نیازمند عشق و دانش و صبر است.زمانی که نمی توانیم انتظارات خود را برآورده سازیم حداقل می توانیم به همان اندازه که با فرزند خود مهربانیم ، با خود نیز مهربان باشیم.اگر برای بهتر شدن ، فرزند ما نیازمند هزار شانس و فرصت باشد ، باید هزار و یک فرصت را در اختیار خود قرار دهیم. هرگز قدرتی را که کلمات شما بر روی زندگی فرزندانتان دارد دست کم نگیرید. 🏆امتیاز :⭐⭐⭐⭐ #کتاب_هشتم #تربیتی 0 5 عطیه رنجبر 1404/2/15 اصلاح شیوه های نادرست فرزندپروری: پیش از آن که بچه ها دیوانه ات کنند نایجل لتا 3.5 1 کتاب خوش خوان و ساده ای بود و بیشتر مناسب برای کودکان زیر هفت سال هست 0 5 عطیه رنجبر 1404/2/10 یک روز مانده به عید پاک زویا پیرزاد 3.9 22 چقدر شما همه ی حقایق زندگی ، هم غم هایش و شادی ها و زیبایی هایش را زیبا می نویسید خانم پیرزاد .جزئیات احساس و رفتار ادم ها آنقدر ملموس است که ما هنگام خواندن با آنها زندگی می کنیم. 0 3 عطیه رنجبر 1404/2/4 قصه های خوب برای بچه های خوب: شیخ عطار جلد 6 مهدی آذریزدی 4.5 9 این جلد کتاب را بیشتر دوست داشتم .در کتابخوانی شبانه با پسرم هردو برایمان جذاب تر بود و زودتر کتاب را به اتمام رساندیم 0 11 عطیه رنجبر 1404/2/4 حکایت عشقی بی قاف، بی شین، بی نقطه: مجموعه داستان کوتاه مصطفی مستور 3.3 27 اینهمه غم و ناامیدی چرا؟؟؟ 1 8 عطیه رنجبر 1404/1/28 سپری کردن زمستان؛ قدرت خلوت گزینی در روزگار سختی کاترین میخل 3.1 4 شروع کتاب جذابیت زیادی داشت .داستان در مورد زنی بود که چگونگی طی کردن زمستان زندگیش که تعبیری از رنج هایش را دارد توصیف می کند اما هر چه از داستان می گذرد از فرهنگ زندگی ما دور و دور تر شد و ارتباطم با شخصیت داستان ضعیف تر شد 0 7 عطیه رنجبر 1404/1/24 تراژدی تنهایی: زندگی نامه ی سیاسی محمد مصدق کریستوفر دبلایگ 3.8 4 کتاب کامل و خوش خوانی بود 0 7 عطیه رنجبر 1403/12/15 زندگی پیش رو رومن گاری 3.9 68 محمد پسر بچه عرب مسلمان داستان با تمام بی ادبی اش حرف های عمیق و حقایق دردناک زندگی را بیان می کرد اما من کتاب و اینهمه تلخی اش را دوست نداشتم 0 8 عطیه رنجبر 1403/12/13 قصه های خوب برای بچه های خوب: قصه های برگزیده از گلستان و ملستان جلد 7 مهدی آذریزدی 4.6 20 هیچ وقت فکر نمی کردم اون زمان که دبستان می رفتم و دلم می خواست کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب رو داشته باشم و بخونم قراره چندین سال بعد اون رو برای پسرم و به همراه هم بخوانیم و لذت ببریم بعضی از داستان ها برای پسربچه ی ده ساله سنگین و از توصیف های زیاد و گاهی خسته کننده برخوردار بود ولی در کل ما از خواندن این جلد کتاب آموختیم 0 8 عطیه رنجبر 1403/11/1 عنصر اصلی: چرا فقط باید بر یک چیز تمرکز کرد: حقیقتی ساده در پشت نتایج خارق العاده جی پاپاسان 3.9 6 «اگر سعی کنید همه کارها را انجام دهید در نهایت هیچ کاری به سرانجام نخواهد رسبد اما اگر سعی کنید فقط یک کار همان عنصر اصلی را انجام دهید می توانید به تمام چیزهایی که می خواهید برسید.» این کتاب به شما کمک می کند تا بدانید عصر اصلی در زندگیتان چیست. 1 1 عطیه رنجبر 1403/10/28 زمستان 62 اسماعیل فصیح 3.5 16 برای بار اول کتابی از دوران بعد از پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی خواندم که از نگاه آدم هایی خلاف جریان این تحول گفته می شد .کسانی که روند انقلاب و جنگ جریان عادی زندگی آنها را دچار آشفتگی کرده بود بی آنکه گناهی داشته باشند .مابقی داستان و تحول آدم ها شاید موضوع جدیدی از معجزات جنگ و جبهه نبود اما به زیبایی توصیف شده بود 0 0 عطیه رنجبر 1403/10/21 لذتی که حرفش بود: شش تک نگاری درباره ی دیدن و زیستن پیمان هوشمندزاده 3.4 34 کتاب مطالب پراکنده داشت اما برخی از آنها الحق به دل می نشست 0 3 عطیه رنجبر 1403/10/6 میثم و شهر ترسهای ممنوعه مرضیه مولوی 4.4 22 چقدر این کتاب جذاب و خواندنی بود .برای گروه نوجوان عالیست این کتاب طوری که ابتدا فکر نمی کنی داستان در کوفه و زمان مولا علی ع اتفاق افتاده است انقدر که ملموس و به روز است .چقدر زیبا شیطنت های پسرانه و خراب کاری های یحیی و میثم ختم می شود به شجاعت و استقامت در جنگ و مرد شدن آنها 0 3 عطیه رنجبر 1403/10/6 کافکا در ساحل هاروکی موراکامی 3.9 92 کتاب را دوست نداشتم به نظرم چیزی سرگردان بین داستان و فلسفه و تخیل بود 0 4