یادداشتهای محمد حسنی (26) محمد حسنی 2 روز پیش تاریخ جهان ارنست هانس گامبریچ 3.7 22 این کتاب برای مطالعه تاریخ اروپا و غرب بسیار مفید است اما روایت نویسنده از شرق بسیار جانبدارانه است. از تاریخ ایران فقط قسمت شکست ایران از یونانیان را روایت کرده است و آن را با آب و تاب تعریف کرده است و هیچ سخنی از امپراطوری ساسانیان و اشکانیان که شکست هایی را به روم تحمیل کردند به میان نیامده است. یک فصل از کتاب را هم به اسلام اختصاص داده است و تقریبا فقط از جنگ و خونریزی و جبرگرایی مسلمانان سخن گفته است و آیاتی از قرآن را آورده است که درباره جنگ است. جالب آنکه حتی از تاریخ عثمانی هم قسمتی را آورده که در وین شکست می خورد. 0 0 محمد حسنی 4 روز پیش دربست: پنجاه و هشت روایت کوتاه از خیابان های قاهره در آستانه ی انقلاب خالد الخمیسی 3.8 3 نشستن پای صحبت راننده های تاکسی خیلی برام جالب بود. 0 0 محمد حسنی 4 روز پیش تجاوز قانونی کوبو آبه 3.3 13 ایده ی اصلی داستان ها عالی بود اما پایان داستان ها را دوست نداشتم. 0 0 محمد حسنی 7 روز پیش تاریخچه ی زمان جلد 1 محمدرضا محجوب 3.7 2 اوایل کتاب جذاب بود اما از جایی که وارد بحث سیاهچاله ها شد برعکس تصورم، جذابیتش رو برام از دست داد. 0 0 محمد حسنی 1404/5/10 یونگ: قدم اول مگی هاید 2.3 1 بعضی قسمت های کتاب که درباره روانشناسی بود قابل فهم بود اما قسمت های مربوط به طالع بینی و کیمیاگری خیلی گیج کننده بود 0 0 محمد حسنی 1404/5/9 زندگی پای تخته سیاه عفت جوادی 3.2 8 بر خلاف تصورم اصلا جذاب نبود 0 0 محمد حسنی 1404/5/9 سلول های بهاری بهنام باقری 4.5 43 زندگینامه یک دانشمند بدون شعار زدگی 0 0 محمد حسنی 1404/5/9 خاطرات محرمانه یک پزشک تازهکار آدام کی 4.1 7 با اینکه کتاب نسبتاً کوتاهی است اما ۶ سال از زندگی نویسنده را در بر میگیرد و اطلاعات جذابی از زندگی یک پزشک را ارائه می دهد. 0 0 محمد حسنی 1404/5/9 شما که غریبه نیستید هوشنگ مرادی کرمانی 4.4 73 سرگذشتی همراه با اشک و لبخند 0 0 محمد حسنی 1404/5/9 خاطرات یک مترجم محمد قاضی 3.8 10 قبل از خواندن این کتاب نمی توانستم تصور کنم که زندگی آقای قاضی اینقدر پرماجرا و جالب باشد. 0 0 محمد حسنی 1404/4/28 976 روز در پس کوچه های اروپا محمد دلاوری 3.8 56 بسیار خوش خوان و جذاب 0 0 محمد حسنی 1404/4/28 استانبولچی معصومه صفایی راد 3.5 17 نویسنده در خلال متن سفرنامه اطلاعات مفید و جالبی در مورد تاریخ ترکیه و عثمانی ارائه می کند. 0 0 محمد حسنی 1404/4/28 عربیکا یامین پور 4.2 62 مطالب جالب و مفیدی در مورد حزب الله داشت اما از نظر من غمگین بود. 0 0 محمد حسنی 1404/4/28 گورستان کتاب های فراموش شده؛ سایه ی باد جلد 1 کارلوس روئیس ثافون 4.4 85 داستان جذابی داشت فقط چون طولانی بود نقش بعضی از شخصیت ها رو فراموش میکردم. 0 0 محمد حسنی 1404/4/27 دیار اجدادی فرناندو آرامبورو 4.6 15 احساسات طرفین ماجرا (خانواده قربانی و خانواده تروریست) را به خوبی نشان داده .با اینکه اتفاق اصلی داستان، تقریبا همان اول کتاب لو می رود اما داستان تا انتها جذابیت دارد و دوست دارید آنرا دنبال کنید. 0 0 محمد حسنی 1404/4/22 پیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالی گی دولیل 3.6 40 کتاب نسبتا جالبی بود اما خیلی جهت دار و جانب دارانه نوشته شده بود. 0 0 محمد حسنی 1404/4/19 مسخ فرانتس کافکا 3.8 19 تمام داستان ها جالب ،اما آزار دهنده بودند. فقط داستان لانه برایم جذابیتی نداشت. 0 1 محمد حسنی 1404/4/19 دانشنامه مصور ادیان جهان میرتل لانگی 3.0 2 خیلی خلاصه است و فقط برای آشنایی اولیه است. 0 0 محمد حسنی 1404/4/19 ایران در عصر امامان احسان ناظم بکایی 4.8 6 بسیار عالی بود مخصوصا قسمت شخصیت ها و تایم لاین ها 0 0 محمد حسنی 1404/4/19 فارنهایت 451 ری بردبری 3.8 43 این کتاب برعکس خیلی از کتاب های پاد آرمانشهری ضد کمونیستی نیست بلکه عواقب غرق شدن در تکنولوژی و دور شدن از خود را نشان میدهد. این کتاب پایان امید بخش و زیبایی دارد. 0 0