یادداشتهای آگـاتـا؛ (17) آگـاتـا؛ 12 ساعت پیش شاهزاده سنگدل جلد 1 هالی بلک 4.2 83 اولین جلد از مجموعه پادشاه پریان✨ خب خب، اینم از اولین جلد و اغاز یک دنیای جدید... این جلد رو صادقانه بخوام بگم دوست نداشتم، چرا که به نظرم کسل کننده بود و در کل توقع خیییلی بیشتری ازش داشتم... اگر بخوایم بررسیش کنیم، شخصیت پردازیش خیلی یهویی بود، یعنی کتاب کلییی شخصیت داره ولی همچنان طوری جزئیات شخصیت ها رو سریع میگه که ادم قاطی میکنه. دنیا سازی جالبی داره و به نظرم قشنگه ایده دنیا هم باحاله و خوشم اومد از ایده دنیاش ترجمه هم خوبه ولی سر فونت کتاب اذیت شدم😂😭 روند داستان یک مقدار کنده و در کل به خاطر روند داستان و شخصیت پردازی یک ستاره کم کردم... ✨🤍 0 0 آگـاتـا؛ 1404/3/13 پری دریایی کیارا کس 3.9 20 تجربه ای زودگذر اما زیبا و دلپذیر✨ کتاب پری دریایی نوشته خانم کیارا کس، که البته تک جلدی و تعداد صفحاتش هم خیلی کمه ولی در عین حال به خوبی تونسته ماجرا رو به پایان برسونه و داستان زیبایی رو خلق کنه. این کتابو من واقعا دوستش داشتم، و حتی اوایلش افسوس میخوردم که چرا انقدر کمه و خلاصه دوست داشتم بیشتر باشه. برای وقتایی که ریدینگ اسلامپ هستید هم به نظرم مناسبه. شخصیت پردازیش خوب بود(البته خب زیاد هم صحبت نمیکرد از رنگ چشم و مو و... شخصیت ها و فقط ایکینلی رو به طور کامل گفت که چه خصوصیاتی داره و یه چند تا شخصیت دیگه) دنیا سازیش هم خوب بود،من خودم به شخصه کتابی درمورد پری دریایی ها نخونده بودم و به عنوان اولین تجربه ام خوب بود. روند داستان هم به نظرم کسل کننده نبود. سانسور هم نداشت تا جایی که فهمیدم و صحنه های حالا بوسه و اینا رو هم گفتن.(ممنونم از رباب پورعسگر،مترجم کتاب) و همین✨🪼. 0 6 آگـاتـا؛ 1404/3/10 عروس الی هیزل وود 3.9 22 خب، خب، خب. اینم از کتاب عروس، کتابی که داره یک عشق ممنوعه ولی در عین حال جذاب رو توصیف میکنه. به هر حال اول از همه باید بگم که من توی مهارت بالای سانسور کردن نشر نون در عجبم 😭😂، بنده سرچ کرده بودم و متوجه شدم که چه قسمت هایی از کتاب اسپایسی/spicy هست(فصل های:14، 17، 21، 22، 25)و این قسمت ها رو ترجمه ماشینیشو خوندم.(کاملا حق میدم چرا نشر نون سانسور کرده🎀) به هر حال، از خیر ماجرای سانسور بگذریم میرسیم به جلد دومممم/فرعی.(اسمش Mate هست)من اخر کتاب تازه فهمیدم که چرا اصلا باید یک جلد فرعی وجود داشته باشه و بی صبرانه منتظرم داستان دو تا کاپل جدید منتشر بشه ✨😭. اگه شخصیت پردازی رو بخوایم بررسی کنیم خوب بود، منتهی بیشتر روی شخصیت های اصلی تمرکز کرده بود و خیلی جزئیات شخصیت های فرعی رو بازگو نمیکرد. دنیا سازیش هم جالب و نسبتا جدید بود. ایده داستان هم قشنگ بود، ترجمه تقریبا روونی داشت و خلاصه که تجربه خوبی بود.(این آخر هم اختصاص بدیم به تشکر از الی هیزل وود و نشاط رحمانی نژاد💕) 0 12 آگـاتـا؛ 1404/3/5 همنام آدرین یانگ 4.4 31 همنام هم تموم شددد،جلد دوم و نهایی فیبل(البته یه جلد فرعی هم مونده که اسمش saint/سینته) دروغ چرا من جلد قبلو از این جلد بیشتر دوست داشتم، کلا از جلد قبل بیشتر حس دریایی بودم و... رو حس میکردم. شخصیت پردازیش خوب بود(به جز اونجا که فهمیدم ولا چشماش آبیه 😭) دنیا سازی هم خوب بود.(واقعا برای دنیا سازیش وقت گذاشته بود و میتونستم ببینم) ایده داستان هم خوب بود، روند داستان برای من یکم خسته کننده بود، ولی شاید برای بقیه اینطور نباشه. ولی خدایییی آخرشو خیلی دوست داشتم خیلی برگ ریزون بود🎀✨. پ. ن:سینت در ظاهر:🖤☠️ 🔪 سینت در باطن:✨🎀😭 3 19 آگـاتـا؛ 1404/2/24 بی پروا جلد 2 لورن رابرتس 4.7 16 اینم از بی پروا، جلد دوم ناتوان دوست داشتنی. این جلد رو من واقعااااا از جلد قبلی خییییلی بیشتر دوست داشتم. اصلا باعث ریدینگ اسلامپ نشد(خودم تو 3 روز تمومش کردم😂😀)شخصیت سازی عالی بود، دنیا سازی عالی بود، توصیفات که اصلا خیلیی خوب بودن. ترجمه هم خیلی خوب و روون بود و تا جایی که متوجه شدم سانسور نداشت(ممنونم از خانم پگاه، مترجم ناتوان و بی پروا)فقط آخرش خیلیییی حرص خوردم و مشکل هم این جاست که جلد بعد(fearless/بی باک)شهریور میاد و کلی باید منتظر بمونیم😭. بگذریم، خلاصه که عالی بود عالی. 12 22 آگـاتـا؛ 1404/1/27 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.1 97 واقعا کتاب قشنگی بود. برای کسایی که حس و حال دریا و غواصی و کشتی رو دوست دارن پیشنهاد میکنم؛ یک رومنس قشنگم داشت که آخر کتاب بیشتر معلوم شد. از سانسورش یکم ناراضیم ولی خب ایرانه دیگه. توصیفاتش واقعا خوب بودن و شخصیت پردازیش هم خوب بود، دنیاسازیش هم به نظرم جدید بود و خلاصه که خیلی دوستش داشتممم ✨ 0 18 آگـاتـا؛ 1404/1/8 سایه های میان ما تریشا لونسلر 4.2 22 تموم شدددد، اینم از کتاب سایه های میان ما:)کتاب دوست داشتنی و صد البته دارک. خیلی دارک. خب من اوایل تصورم از ژانر دارک رومنس این بود که فقط فضای داستان دارک باشه که خب البته فضای داستان هم دارک بود و این رو میشد حس کرد. ولی اوایل داستان جوری شروع شد که من برگام ریخت 😂😭. خب اگر بخوایم به شخصیت پردازیش فکر کنیم خوب بود ولی زیاد اشاره نمیشد. مثلا رنگ چشم های کالایاس سبز بود و این فقط شاید 2 بار بهش اشاره شد و من انتظارم یکم از شخصیت پردازی بالاتر بود( مثلا هنگام درگیری ها و خیره شدن ها رنگ و شکل اجزای صورت را به اندازه کافی و طوری که زیبا باشه اشاره نمی کرد). ایده دنیاش هم جدید و زیبا بود و دوستش داشتم. روند داستان هم خوب بود و باعث ریدینگ اسلامپ نشد. ترجمه هم روون بود. 🎀 0 15 آگـاتـا؛ 1404/1/3 سیرک شبانه ارین مورگنشترن 3.7 40 خب، سیرک شبانه هم تموم شد. حقیقتش خیلی طول کشید بخونمش. زمانش کلا خیلی عجیب غریب بود. سلیقه من نبود راستیتش، نصف کتاب گذشته بود و تازههه یکم هیجان پیدا کرده بود ماجرا. دنیاش ایده اش به نظرم جدید و جذاب بود و شخصیت پردازیش هم خوب بود. پ. ن:فن آرت از دوشیزه بوون✨ 0 8 آگـاتـا؛ 1403/12/7 ناتوان لورن رابرتس 4.3 59 وای جای خیلیییییییی بدی تموم کردن داستانو. از داستان بخوام بگم خیلی خوب بود، منتهی من به شخصه 50 صفحه اولش حدودا برام سخت بود با ترجمش کنار بیام ولی بعدش اوکی شد؛ شخصیت پردازی خوبی داشت، دنیاش به نظرم تکراریه ولی بازم به هر حال قشنگه، با اینکه اخر جلد از کای و کیت متنفر شدم بازم قبلش خیلی دوستشون داشتم، بین شخصیتا فقط دخترم پیدین گله🌚💕 پ. ن:فن ارت مورد علاقممم 0 11 آگـاتـا؛ 1403/11/25 سال های کملات : تنها پادشاه حقیقی (۲) جلد 3 سومن چینانی 4.2 2 تموم شد... این مجموعه تا ابد توی قلبم خواهد موند، با شخصیت ها زندگی کردم و تفاوت و تغییر هایی که توی این مدت دچار شدن رو حس کردم. فعلا مجموعه ی مورد علاقه ی منه...:))) پ. ن:حقیقتا دنبال یک فن آرت بودم که بزارم ولی خب هرچقدر می گشتم اونی که باید رو پیدا نکردم. در واقع نمی دونستم که باید کدوم قسمت مورد علاقه کتاب رو بذارم😂😭 7 9 آگـاتـا؛ 1403/10/4 سال های کملات: تنها پادشاه حقیقی (۱) جلد 3 سومن 4.1 2 (من رو به شتر:تو هواداری؟ چی ای دشمنی؟ 😭) اقا چند وقت پیش داشتم فکر میکردم که این واقعا از اون کتاب هاییه که من تمومش نمیکنم، و در واقع اون تمومم میکنه... ولی جدی با کاراکتر ها من زندگی کردم، قطعا در حال حاضر این مجموعه مورد علاقمه و خب در حدی دوستش دارم که چند شب پیش خواب دیدم سومان قراره 7 جلد دیگه هم بنویسه😂😭فعلا که تو امتحانای دی ایم نمیشه بخونم جلد بعد رو، ولی خوب این جلد هم مثل جلد های دیگه دوست داشتنی بود و دوستش داشتم:) 0 12 آگـاتـا؛ 1403/8/28 گوی زمان جلد 2 سومان چینانی 4.4 3 اقا چند دقیقه پیش تمومش کردم و خب خدا رو شکر مثل دو جلد قبل با حرص تموم نشد، ولی یکم مونده به اخراش خیلی حرص خوردم(قسمت سوفی) امیدوارم زود تر جلدای بعد رو باژ منتشر کنه وگرنه میمیرم😭💔 0 5 آگـاتـا؛ 1403/8/10 سنگدل ماریسا مییر 4.2 160 عالی بود 😭✨من خیلیی دوستش داشتم. حتی برای زنگ ادبیاتمون هم من این کتاب رو معرفی کردم و خلاصه که خیلی قشنگ بود😭😭😭 4 21 آگـاتـا؛ 1403/8/6 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 444 خب، قبلا خونده بودمش ولی خب اون موقع احتمالا بعضی از کلماتش حداقل برای من قلنبه سلنبه بوده. عاممم برای ریدینگ اسلامپ به نظرم خیلی خوبه. چند ساعت پیش هم دوباره خوندمش و دوستش داشتم✨ 0 10 آگـاتـا؛ 1403/7/27 گوی زمان سومان چینانی 5.0 1 همین چند دقیقه پیش تمومش کردم، کتابو بستم و توی افق برای چند لحظه محو شدم😭😂 1 3 آگـاتـا؛ 1403/7/5 در جستجوی افتخار جلد 2 سومان چینانی 4.3 1 خیلی آخرش حرص خوردم 🤡✨ 1 5 آگـاتـا؛ 1403/6/11 خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.1 43 خیلی قشنگه برای کسایی که فانتزی دوست دارن:) 0 11