یادداشتهای سما پرهیزکار (23) سما پرهیزکار 1403/6/24 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 55 کتاب قشنگی بود لذت بردم و پیشنهادش میدم. 0 0 سما پرهیزکار 1403/5/19 کارمیلا جوزف شریدن لی فانو 3.0 19 کتاب قشنگی بود به همه توصیه میکنم بخونن ترجمه ش خیلی خوب بود و محتوای هیجان انگیزی داشت 2 2 سما پرهیزکار 1403/5/14 976 روز در پس کوچه های اروپا محمد دلاوری 3.8 47 کتاب بدی نبود.من خیلی با قلمشون ارتباط برقرار نکردم و برای منی که سفرنامه دوست هستم اونقدر جذاب نبود.شاید اگر اون قسمت های که مربوط به سیاست ها و شغلشون رو حذف میکردیم جذاب تر میبود. پیشنهادم برای کساییه که دیگه هیچ سفرنامه ای ندارن بخونن میتونن بیان سراغ این کتاب. و بیشتر از سفرنامه خاطرات و تاملاتشون بود. ولی درنهایت به اشتراک گذاشتن تجربیاتشون قابل ستایشه. 0 0 سما پرهیزکار 1403/5/7 سم برای صبحانه لمونی اسنیکت 3.1 4 کتابی برای تأمل برای خوندن فلسفه و برای گاهی لبخند... 0 2 سما پرهیزکار 1403/4/22 نمی دونم دارم چه کار می کنم ولی به درک ران لیم 4.1 2 کتابی که همیشه میتونی بهش مراجعه کنی اونم وقتی حالت خوب نیست و نمیدونی کجای کاری... 0 0 سما پرهیزکار 1403/4/6 گل و نوروز؛ عاشقانه ای از خواجوی کرمانی شهروز بیدآبادی مقدم 3.7 3 فکر نمیکردم چنین داستان هایی از زیبایی لبخند به لبم بیاره و باعث بشه تو چند ساعت کتاب رو تموم کنم. جا داره از نشر هوپا و آقای بیدآبادی تشکر کنم. 0 1 سما پرهیزکار 1403/4/5 از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری امین تویسرکانی 3.5 69 کتاب طنز جذابیه پیشنهاد میشه👍🏻🩷 0 2 سما پرهیزکار 1403/3/29 آواز سرخوشانه ماشین لباسشویی: متن دوزبانه ژاپنی - فارسی: گزیده سن ریو - شعر طنز معاصر ژاپن سعید صادقی 2.8 1 شعرهای طنز و جالبی داشت 0 3 سما پرهیزکار 1403/3/29 دو دستی (نوشته ها و عکس های سفر به ژاپن) منصور ضابطیان 4.1 25 اعتقاد دارم از اون سفر چندین کتاب دیگه هم میشه نوشت... این کتاب به طرز جادوییی به دست من رسید و چون میدونستم اوایل تیر ایونت تهران برگذار میشه صبر کردم و الان خوندمش و چه موقعی بود... انگار همه ی پازل ها درست سر جاش چیده شده ... از داستان خودم که بگذریم ...بریم سرکتاب که من واقعا قلم آقای ضابطیان رو دوست دارم و همیشه علاقه به تاریخ و آداب و رسوم و کلا عاشق ژاپن بودم... یه قسمتاییش رو با دوستام شیر میکردم میگفتم من باید برم ژاپن زندگی کنم!!! الان فکر میکنم واقعا کشوری برای زندگی اونم برای یه مهاجر نیست ولی خوندن کتاب باعث شدن بیشتر تلاش کنم برای سفر گردشگری این کشور. 0 3 سما پرهیزکار 1403/3/22 هیروشیما جان هرسی 3.5 3 بهترین کتاب اگه میخواین در مورد بمب اتمی هیروشیما و اتفاقات اون زمان بدونین 0 1 سما پرهیزکار 1403/3/22 عمارت ایدنبروک جولیا دونالدسون 4.5 3 رمان کلاسیک قشنگیه پیشنهاد میدم بخونین 0 0 سما پرهیزکار 1403/3/22 پیش از آنکه قهوه سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.7 60 هم داستان قشنگی داشت هم ترجمه عالی بود 0 0 سما پرهیزکار 1403/3/22 امروز سعیده صدیقی 5.0 1 کتابی که حالتو خوب میکنه🩷 0 0 سما پرهیزکار 1403/3/22 دراکولا تانیا زامورسکی 3.7 23 کتاب جالبی بود و فکر میکنم اگر به این سبک علاقه دارین میتونین دراکولا از نشر برج رو بخونین که کاملتر هست این نسخه بازنویسی از داستان اصلیه 0 1 سما پرهیزکار 1403/3/21 جزیره دیوید آلموند 3.9 7 برای من جذاب نبود... 0 0 سما پرهیزکار 1403/3/21 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 74 داستان اسم سباستین خیلی برام جالب بود و این کتابشون هم مثل کتاب های دیگه خیلی جذاب بود 0 0 سما پرهیزکار 1403/3/21 سفرنامه ها و عکس ها: مارک دو پلو منصور ضابطیان 4.1 29 از بین سه کتابی که مجموعه ای از سفر به چندین کشور هست اینو بیشتر از همه دوست داشتم و باهاش ارتباط برقرار کردم 0 0 سما پرهیزکار 1403/3/21 برگ اضافی: یادداشت هایی از شرق تا غرب منصور ضابطیان 3.9 17 به عنوان جلد آخر مجموعه های سفرهای کوتاه منصور ضابطیان زیبا بود و از خواندنش لذت بردم🌱 کتاب اول این مجموعه مارک و پلو و کتاب دوم مار دو پلو هست که خاطره های کوتاهی از چندین کشور است. 0 0 سما پرهیزکار 1403/3/21 از دو که حرف می زنم از چه حرف می زنم هاروکی موراکامی 3.7 47 حتی اگه از موراکامی بدت بیاد و اصلا سمت کتاباش نری عاشق این کتاب میشی. کتابی که تو رو با سختی ها و پستی های زندگی موراکامی تو رو همراه میکنه🥹🩷 0 0 سما پرهیزکار 1403/3/19 چگونه عزت نفس خود را بسازیم؟ علی آبیار حسینی 4.3 5 خیلی وقت بود دیگه نمیتونستم کتاب روانشناسی بخونم ... این کتاب هم خیلی وقت بود تو لیستم بود و از نمایشگاه خریدمش... چند وقت پیش انگار داشت صدام میکرد... رفتم برداشتمش و همین شد که میبینی!عاشقش شدم... تو این کتاب دکتر آبیار حسینی به همراه هاوین عزیز چگونگی داشتن عزت نفس رو به زبون خیلییی ساده و روون برامون توضیح دادن و پایان هر فصل برامون به تمرین گذاشتن که ما با انجام دادنش بهتر اون مطلب رو متوجه بشیم. این کتاب انقدر منو به وجد آورد و برام قشنگ بود که اگه توان مالی داشتم برای همه یه جلد میخریدم... میتونم بگم بهترین کتاب روانشناسی ای بود که تاحالا خوندم و تمام نکات از منابع درست روانشناسی برگرفته شده. و خواهشی که دارم اینه که برای حال خوبتون هر طوری که میتونین این کتاب رو تهیه کنید(ایبوک یا فیزیکی )و بذارین روانتون آروم بگیره🥹🩷 0 0