یادداشتهای زهرا بزرگ زاده (63) زهرا بزرگ زاده 1403/10/16 خشم و هیاهو ویلیام فاکنر 3.8 50 حوصله نکردم تا ته گوش بدم دارک بود و اون روزها نیاز به سیاهی بیشتری نداشتم. در نهایت برای اتمام اضطراب کار ناتمام، رفتم شرح داستان رو خوندم و تمام. 0 0 زهرا بزرگ زاده 1402/11/15 سطل مهربانی: توان نامحدود مغز من برای شادمانی ماری ریک میر 4.0 5 برای دبستانیها کتاب خوبیه و درک خوبی برای شروع مهارت همدلی میده. 0 4 زهرا بزرگ زاده 1402/11/15 فرزندپروری به شیوه "تراپلی": دلبستگی چیست و چگونه با فرزندمان رابطه ای نزدیک تر داشته باشیم هلن رادول 2.5 1 تراپلی آموزش روش رفتار و بازی با کودکه، به نحوی که منجر به افزایش دلبستگی کودک و والد بشه. نکتهی مهم و اصلیش اینه که چه طور فعالیتهای روزمره رو بازیگون کنیم به نحوی که کارها با وجود فرزند بدون قشقرق و دعوا جلو بره. این رویکرد برای خانوادههای آسیبدیدهی قشر ضعیف جامعهی آمریکا تدوین شده تا از تکرار چرخهی آسیب جلوگیری کنه اما در مواردی، برای بقیهی والدین هم مفیده. البته والدینی که خودشون ارتباط مثبتی با کودکشون احساش میکنند و کلی بازی از خودشون اختراع میکنند، ممکنه این رویکرد براشون تکراری باشه. 0 8 زهرا بزرگ زاده 1402/7/7 تو برای من عزیزترینی مکس لوکیدو 4.4 14 علیرغم تعاریف و تمجیدها، برای کودک دوم دبستان به بالا باید خونده بشه و علیرغم این که بزرگسالان خیلی طرفدارشن، بچهها خیلی دوستش ندارن! 0 2 زهرا بزرگ زاده 1402/7/7 مهمانی به نام غصه ایوا ایلند 4.4 34 کتاب کودک نیست رسما. زیادی انتزاعی. 0 5 زهرا بزرگ زاده 1402/7/7 مغز شبیه باغ است: کودکان و آشنایی با ذهن آگاهی شونا اینس 3.5 3 خوبه ولی برای پنج سال به بالا. 0 5 زهرا بزرگ زاده 1402/7/7 المر دیوید مک کی 4.1 7 برای چهار سال به بالا 0 1 زهرا بزرگ زاده 1402/7/7 خرگوش گوش داد! کوری دورفلد 4.7 68 در کمال تعجب، بچهی چهارسالهای مفهوم کتاب را نگرفت! 1 2 زهرا بزرگ زاده 1402/7/7 چرا دعوا می کنی؟ بریگیته ونینگر 3.8 6 تکراری. 0 2 زهرا بزرگ زاده 1402/7/7 درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس 4.5 72 کتاب غمیگن من.. 0 1 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 مسئله ی اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 37 فصلهای موازی از دو شخصیت با پیچیدگیهای روانی- فلسفی که احتمالا بههم مربوط بودهاند. و مثل همیشه خود یالوم که بیشک دوست داشته فرازمانی و فرامکانی به درمان بپردازه. 0 10 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 زاغی محمدرضا آریان فر 3.0 1 تجربهی کوتاه زندگی در کنار نوجوان خرمشهر، شهر ترکشها، ریزگردها، شط و پلاک. 0 0 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 کافه پیانو فرهاد جعفری 3.0 41 حس نویسندگی رو در ادم بر میانگیزه 0 1 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 کوچک و سخت ریوکا گالچن 3.2 22 یه ظرافتهایی در تجربهی مادریش رو بیان کرده بود که لذتبخش بود اما کم بود. به نسبت خیلی کم. 0 2 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 78 مردی که برفهای نکوبیده را میکوبید. 0 1 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 نقشه هایی برای گم شدن ربکا سولنیت 3.7 37 خیلی خوب. گاهی نخ اتصال جستارها قطع میشه ولی در کل خیلی خوب بود 0 1 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 دیبز در جستجوی خویشتن به ضمیمه: به خاطر عشق به "آن" جمیز کوپلند 4.8 2 اندیشه و ارزشهای آدم رو متحول میکنه. «» 0 0 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 اگر به خودم برگردم: ده جستار درباره پرسه در شهر والریا لوئیسلی 3.6 24 با من غریبه بود این کتاب. هر چند توصیفات خوبی داشت 0 1 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 سینوهه: پزشک مخصوص فرعون "متن کامل" جلد 1 میکا والتاری 4.5 2 ۴ امتیاز. چون نمیدونم چقدر حقیقت داشت. 0 0 زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 چگونه درباره کتاب هایی که نخوانده ایم حرف بزنیم؟ پیر بایار 2.9 11 احتمالا این قضیه برای شما هم مبهم است که چرا برای پاسخ به سوال چگونه در مورد کتاب هایی که نخوانده ایم حرف بزنیم؟ باز مجبوریم یک کتاب بخوانیم. خب سوال منطقیای است. اگر پی­یر بایار این جا جلوی قفسهای که شما این کتاب فریبنده را برداشته­اید یا مسئول سایت فروش اینترنتی کتابها بود احتمالا به شما می­گفت: «این یک کتاب را بخوان تا دیگر کتاب نخوانی.» در این حالت شما در آستانه ی یک دوراهی قرار می­گیرید: یا کتاب­خوان هستید و احساس می­کنید دارید فریب یک فروشنده ی کتاب­های عامیانه ی روانشناسی شبیه به چگونه پول­دار شویم را می­خورید، و اصولا باید کتاب­ها را خواند تا بتوان در مورد آن ها حرف زد و لافزنی در مورد کار نکرده یک جور شیادی است و الان بینی­تان را به حالت اشمئزاز جمع کرده­اید، یا خیلی اهل کتاب خواندن نیستید و همیشه دلتان می­خواسته کتابخانه ها اتاق مخفی ای داشته باشند که در آن محتوای کتاب ها به صورت کپسول­هایی آماده برای بلعیدن در کسری از ثانیه وجود داشته باشد تا مجبور نباشید ساعت ها پای یک کتاب بنشینید و الان چشمتان برق می­زند. خب به عنوان یک مرور نویس که می­توانم به شما اطمینان دهم که کتاب را خوانده­ام باید بگویم از نگاه پیر بایار شمای کتاب­خوان و شمای فراری از کتاب در واقع یک نفر هستید. نه شمای کتاب­نخوان به خاطر کتاب نخواندن در دسته ی نافرهیختگان قرار می­گیرید و نه شمای کتاب­خوان با هر کتابی که خوانده­اید درِ ذهنتان به روی یک دنیای گسترده باز شده است. و حالا هر دوی شما با خواندن این کتاب از عذاب­ وجدان­هایتان خلاص خواهید شد، اولی به خاطر رنج کتاب­های مهم نخوانده و دومی من باب لیست ادامه­دار کتاب­هایی که فقط چندتایش خط خورده. در این کتاب خواهید دید که ما می­توانیم ارتباطاتی به جز خواندن هم با کتاب­ها برقرار کنیم، چه بسا وقتی آن­ها را می­خوانیم، با فراموشی یا فرافکنی خودمان به کتاب چنان ضربه­ای به آن بزنیم که نخواندنش بهتر باشد. و حتی در این میان پرده از چهره ی کتاب­نخوان چند منتقد و نویسنده هم برداشته می­شود که شما را وا می­دارد قد راست کنید و از نخواندن­هایتان دفاع کنید. و درآخر درست وقتی که روی تخت­خواب که از بخت بد با کتاب­خانه­ی تان در یک اتاق است، دراز کشیدید، و با حسرت به کتاب­های نخوانده­ ی­ تان چشم دوختید، از شاهنامه بگیر تا کتاب­های درسی، اگر این کلید اتاق مخفی را از قفسه کتاب­فروشی ربوده باشید، آن موقع به داد شما خواهد رسید، کتاب را جلوی چشمانتان باز کنید و مطمئن باشید حتی اگر آن را نخوانید حداقل میان نگاه شما و کتاب­های­ در انتظار خواندن، به خوبی حائل می­شود. 0 1