معرفی کتاب چرا دعوا می کنی؟ اثر بریگیته ونینگر مترجم بهمن رستم آبادی چرا دعوا می کنی؟ بریگیته ونینگر و 3 نفر دیگر 3.7 17 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 31 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643911393 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1396/3/13 توضیحات کتاب چرا دعوا می کنی؟، تصویرگر او تارلت. لیستهای مرتبط به چرا دعوا می کنی؟ عبدالله گیوه چی 1402/6/3 مهارت دوستی (دعوا یا آشتی؟) 7 کتاب دوستی بهتر است از دعوا کردن. 3 1 فاطمه عرباسدی 1402/5/28 کودک و نوجوان 14 کتاب داستان و رمان کودک و نوجوان آنهایی که بخوانم و جالب باشند را اینجا معرفی میکنم. 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا توکلی 1402/12/13 داستانی تصویری و شیرین از دوستیها و قهر و آشتیها به نظرم مناسب بالای پنج سال. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 فاطمهالسادات شهروش 1402/7/5 ماجرای دو دوست که ابتدا با هم قهر وسپس احساس تنهایی کرده و بعد آشتی میکنند 0 1 زهرا بزرگ زاده 1402/7/7 تکراری. 0 2 مریم علویان 1402/8/25 دوستی را جزئیات نگهمیدارند و جزئیات ازبین میبرند. دعواها، اختلافات و دلخوریها اگر به خوبی مدیریت شوند، رابطه حفظ می شود. در این داستان، به شیوهی کودکان، دعوا ناگهان به اوج رسید و بدون کینه و کشپیداکردن فراموش شد. من دوست داشتم کمی به اهمیت گفتوگو درمورد مشکل هم پرداخته میشد تا گوش کودک یکبار در چنین ماجرایی این نکته را هم بشنود. 0 0