یادداشتهای علی اصغر عباسی (20) علی اصغر عباسی 1404/2/10 بازیها اریک برن 3.8 7 عادتها و روزمرههای زندگی بشر را به طرز عجیبی فرموله کردند. کشش موضوع باعث میشود آدم به خواندن ادامه دهد، اما نوشتار کتاب روان نیست و جاهایی ترجمه غیرقابل فهم است. حدودا نصف کتاب را خواندم و ترجیح دادم باقی مباحث را از یک منبع روانتر و قابل فهمتر بخوانم. البته جایگزین این کتاب در بازار زیاد شده و من هنوز نتوانستم بهترین را پیدا کنم. اگر میشناسید معرفی کنید :) 0 0 علی اصغر عباسی 1403/1/6 سیری در سیره ائمه اطهار (ع) مرتضی مطهری 4.6 23 تا امت آماده نباشد امام در پرده غیبت میماند... 0 1 علی اصغر عباسی 1403/1/6 سایههای جادو؛ تاریکتر از جادو جلد 1 ویکتوریا شواب 4.0 7 این کتاب را از نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ خریدم. در واقع وقتی در غرفهی کتابسرای تندیس دنبال کتابی مشابه هری پاتر میگشتم، کتابدار این کتاب را به من پیشنهاد کرد. کتاب «تاریک تر از جادو» جلد ۱ از مجموعه ۳جلدی «سایههای جادو» است. خلاصه کتاب: در این کتاب داستان ۴ شهر روایت میشود که هر کدام درجه متفاوتی از جادو را تجربه میکنند. شخصیت اول داستان که «کل» نام دارد نوعی موجود است به نام «آنتاری». آنتاریها میتواند بین شهرها جابجا شوند و به همین علت نقش پیامرسان را ایفا میکنند. کل هر از گاهی در این جابجایی ها برای خودش کلکسیون نیز جمع میکند. یعنی اشیای خاص و قیمتی را از شهرهای مختلف جمع میکند و به شهر خود میآورد که البته این کار غیرقانونی است. ماجرا از آنجا شروع میشود که یکی از این اشیایی که به دستش میرسد شی عادی نیست (جادویی است... در واقع خود جادوست) و این شی دردسرهای فراوانی برای کل ایجاد میکند و وظیفه سنگینی بر دوش او میگذارد. نقاط مثبت: • این کتاب نه به خوبی هری پاتر اما شبیه آن است. دنیاها و داستانها به طور کلی متفاوت است ولی لابهلای آن شباهتهایی پیدا میشود. • داستان بجز ۲ فصل اول که تعریف فضای کلی ست، بسیار جذاب است و کشش زیادی دارد. من این کتاب را وقتی دست میگرفتم خیلی سخت زمین میگذاشتم. گاهی ۲-۳ ساعت پشت هم میخواندم بدون آنکه متوجه گذر زمان شوم. نقطه منفی: • ترجمه کتاب خیلی ضعیف است. بهتر بگویم: ترجمههای کتاب خیلی ضعیف هستند. این کتاب در ایران توسط ۳ انتشارات ترجمه و چاپ شده که هر ۳ به شدت بد ترجمه شدهاند. این ترجمه ضعیف باعث میشود که مخاطب خیلی دیر بتواند در ذهنش فضاسازی کند و با داستان انس بگیرد. خیلی از جملات این کتاب در جای خود قابل درک نیست و باید چند فصل از آن بگذرد تا شاید کمب معنای آن مشخص شود. (که شاید بعد از چند فصل هم مشخص نشود و تا آخر داستان نامعلوم بماند!) خلاصه اوضاع عجیبی ست. پیشنهادم این است که اگر میتوانید نسخه انگلیسی کتاب را بخوانید. 0 3 علی اصغر عباسی 1402/10/11 سرود کریسمس: متن کوتاه شده چارلز دیکنز 4.0 20 در باز شد و دخترکی که از پسر کوچکتر بود وارد اتاق شد. دخترک دست در گردن او انداخت و او را بوسید و گفت: برادر، برادر عزیزم! آمده ام تو را به خانه ببرم. پسرک گفت: فَن، گفتی خانه؟ دخترک با شادی گفت: آره می رویم خانه، برای همیشه. پدر مهربان تر شده است. از او خواستم که یکبار دیگر اجازه دهد که تو به خانه برگردی. گفت باشد. امسال کریسمس همه دور هم هستیم و از همه ی عالم بیشتر به ما خوش میگذرد. پسرک گفت: تو خانم کاملی شده ای، فن! دخترک خندید و سعی کرد که به سر پسر دست بزند. اما قدش نرسید. این بود که دوباره خندید. 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 هملت ویلیام شکسپیر 4.5 45 ! 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 148 فوق العاده بود... خدا کند همگی عاقبت بخیر شویم! 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 455 همونطور که از اول داستان می شد حدس زد، یک پایان کلیشه ای داشت... دریغ از کمی غافلگیری!!! 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 خانه ای در تاریکی سیامک گلشیری 3.3 6 پایان بندی خوبی نداشت... می شود گفت یک پایان نیمه باز... 0 1 علی اصغر عباسی 1402/10/11 خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 74 سلام و رحمت خداوند بر این شخصیت خاص و استثنایی؛ شهید حسین همدانی 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 حاج قاسم: جستاری در خاطرات حاج قاسم سلیمانی جلد 17 علی اکبری مزدآبادی 3.8 7 لیاقت حاج قاسم، کاری قوی تر از این است!!! 0 1 علی اصغر عباسی 1402/10/11 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 73 ۳ مصاحبه جذاب با ۳نفر از تجربه کنندگان مرگ... همه مصاحبه کنندگان به این نکته اشاره می کنند که پس از این تجربه، آدم های بهتری شده اند... چه از سر ترس بهشت و جهنم باشد، چه از سر عشق به خدا... اما فارغ از دلیل، میخواهم این را بگویم که مطمئنا خوانندگان کتاب هم پس از اتمام آن آدم های بهتری میشوند... (تا وقتی این خاطرات از یادشان نرود!) 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 وقتی به من می رسی ربکا استید 4.2 9 در آرزوی فرصتی برای خواندن دوباره و دوباره و ..... به جرات می تونم بگم عالی بود! 0 1 علی اصغر عباسی 1402/10/11 فرشته ها قصه ندارند بانو!: مجموعه داستان سیدعلی شجاعی 2.4 4 نه محتوای خوبی داشت نه نثر روان 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 184 روزهای خیلی خوبی را با شما سپری کردم... صفحه صفحه کتاب را حس کردم... و پا به پای شما پیش آمدم... از روزی که در مراسم خواستگاری بودید تا روزی که در مزار شهدا... خندیدم و گریه کردم... 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 سربلند: روایت زندگی شهید مدافع حرم محسن حججی محمدعلی جعفری 4.2 39 «گر می روی بی حاصلی گر می برندت واصلی» (نوشته روی جلد کتاب در وصف شهید والامقام محسن حججی) کتاب خوب نوشته نشده بود و نتوانستم ارتباط برقرار کنم. حیف است! 0 1 علی اصغر عباسی 1402/10/11 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 131 " امام با دستهای لرزانش خون را از سر و صورت و لب و دندان علی میسترد و با او نجوا میکرد: تو! تو پسرم! رفتی و از غمهای دنیا رها شدی و پدرت را تنها و بی یاور گذاشتی. و بعد خم شد و من گمان کردم به یافتن گوهری. و خم شد و من گمان کردم به بوییدن گلی. و با گوشهای خودم از میان گریههایش شنیدم که: دنیا پس از تو نباشد، بعد از تو خاک بر سر دنیا. ... و چه زود است پیوستن من به تو پسرم، پاره جگرم، عزیز دلم. " روضه ی مجسم و سوزان حضرت علی اکبر علیه السلام به قلم سیدمهدی شجاعی که دستی بر آتش دارد در این راه. 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 شنود: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه نویسندگان 4.3 30 مثل باقی آثار در این سبک (تجربه نزدیک به مرگ) جذاب بود و حرف های خاصی برای گفتن داشت. 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 تاکسی نوشت (داستانهای کوتاه) ناصر غیاثی 2.5 2 هم خوب، هم بد... درست مثل خاطرات... 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 رقعه سیدحمیدرضا برقعی 4.3 16 خوشا به حال خیالی که در حرم مانده و هر چه خاطره دارد از آن محل دارد 0 0 علی اصغر عباسی 1402/10/11 نشت نشا: جستاری در پدیده ی فرار مغزها رضا امیرخانی 3.9 45 «در آلمان از هر ۳ نفر، شغل ۱ نفر به صنعت خودروسازی وابسته است و در ایران از هر ۱۲ نفر، ۱نفر به کنکور!» حقیقتا فوق العاده بود... برترین ویژگی کتاب این است که علاوه بر مطرح کردن مشکلات، راه حل های عملی و مفیدی هم برای رفع آنها ارائه کرده است... کاش مسئولین کتاب بخوانند! 0 4