بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

آن سوی مرگ

آن سوی مرگ

آن سوی مرگ

جمال صادقی و 1 نفر دیگر
4.3
176 نفر |
52 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

16

خوانده‌ام

434

خواهم خواند

76

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به آن سوی مرگ

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به آن سوی مرگ

نمایش همه

پست‌های مرتبط به آن سوی مرگ

یادداشت‌های مرتبط به آن سوی مرگ

            اولین بار بود که کتابی از جمال صادقی مطالعه می‌کردم.
آن سوی مرگ ، یک پژوهش ارزشمند و قابل تامل است که سه مصاحبه‌ی جنجالی پیرامون تجربه‌های پس از مرگ را در بر دارد.
هر سه‌تای این مصاحبه‌ها به علاوه ده‌ها مصاحبه‌ی دیگری که در این کتاب نیامده‌اند ، اگرچه با کوشش‌های میدانی و مجدّانه‌ی محمدحسین حاجی ده‌آبادی کارگردانی شده‌اند اما با پرسش‌های ترتیبی ، جامع ، هوشمندانه و پژوهشگرانه‌ی جمال صادقی به همراه روایتِ مسحور کننده و گیرای او ، به نقاط عطف خود رسیده‌اند.
جمال صادقی کوشیده است تا علاوه بر خودداری از دخل و تصرف در اصل مصاحبه ، زبانی یک‌دست ، صمیمی و فاخر را بکار گیرد. و همین باعث شده است تا مخاطب ، به دور از هر دست‌اندازی ، در طی مسیر داستانی مصاحبه‌ها ، لحظه‌ای از حرکت باز نایستد.
تجربه‌های پس از مرگِ دیگری را احتمالاً شنیده‌اید که اتفاق افتاده‌اند. اما خواندن این سه مصاحبه‌ و نشستن پای حرف‌های این سه انسان ، که کمی متفاوت‌تر انسانیت را فراتر از جسم و جهان مادی تجربه کرده‌اند ، خالی از لطف نیست و تجربه‌ای تازه را در ضمایر ذهنی شما شکل می‌دهد. بنابراین ، پیشنهاد می‌کنم اگر عاشق زندگی هستید و یا بالعکس از زندگی متنفرید و یا اصلاً حتی دچار روزمرّگی هستید و نظر خاصی در رابطه باهاش ندارید ، حتماً آن سوی مرگ را بخوانید.
          
            
شاید حالا که چند سال است دیدن زندگی پس از زندگی، از سریال‌های ماه مبارک پر بیننده‌تر است، کتاب نه عجیب و غریب بنظر بیاید نه بکر. اما برای سال ۹۶ حتما در ژانر خودش جزو پیشتازان محسوب می‌شده.
کتاب شامل مصاحبه با سه تجربه‌گر مرگ بود، که کسب نیروهای ماورایی بعد از بازگشت‌شان به دنیا، آنها را با تجربه‌گران روبروی عباس موزون متفاوت می‌کرد‌.
از توان تاثیر فیزیکی روی اشیا بگیر تا دیدن اجنه و درک هاله آدم‌ها و خواندن اذهان و القای افکار!
همینجا بگویم که قلم نویسنده کششی برایم نداشت و فقط موضوع و ایده باعث شد کتاب را تا آخر بخوانم.

روایت اول زنی است که در اثر حادثه‌ای آسیب‌های بسیار جدی می‌بیند. در بیمارستان دوبار سکته مغزی و قلبی می‌کند. نصف بدن از کار می‌افتد، اما نهایتا با معجزه‌ی اولیا‍‌ی خدا شفا پیدا می‌کند

روایت دوم را از بقیه بیشتر دوست داشتم. مرد مهندسی که مرگ را بر اثر سقوط از ساختمان تجربه می‌کند. با صدایی روحانی همراه می‌شود و مشاهدات بسیار دارد. کمی صحنه‌هایی که از باطن دنیای مادی تعریف می‌کرد، شبیه کتاب #شنود پیش می‌رفت. اما وقتی گستره‌ی مشاهداتش به عالم ذر و دنیای اجنه هم امتداد پیدا کرد, برایم جالب شد.


روایت سوم از نظر فضاسازی و توصیف صحنه‌ها ضعیف‌تر بود. و وسطش سخنرانی‌های توجیهی زیادی داشت. توی برزخ نفر سومْ مامورین خدا، از دو روایت اول کمی انعطاف پذیر‌تر بودند و انگار با خواهش و التماس کارها راه می‌افتاد و شفاعت و وساطتت هم دیده می‌شد.

کتاب را بخوانید و در پایان به سوالات زیر پاسخ دهید:

عجیب بود، نبود؟ 
جدید بود، نبود؟ 
حسش شدید بود، نبود؟