یادداشتهای زهرا عباس آبادی (راوی) (68) زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/11/14 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 مانندِ نام، کتاب جورچینِ ذهنِ جستجو گر را که به دنبالِ علت رخدادهاست، مرتب می کند . و به فکرِ انسانِ جویایِ اندیشه، جهت را می نمایاند... طوری که همه ی دانش های پیشین ، در یک طرحِ کلی معنا پیدا می کنند و دیگر یکسری دانشِ متفرق نیستند، بلکه یک کلِ منسجم اند. شنیدنِ صوتِ کتاب هم خالی از لطف نیست🌱 1 16 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 چادر کردیم رفتیم تماشا: سفرنامه عالیه خانم شیرازی عالیه خانم شیرازی 3.3 39 سفری غریب ، سخت و پرماجرا با عالیه خانم شیرازی ، گاهی خواندن بخش هایی خسته کننده می شود ، خب چون داستان نیست ، خاطرات و سفرنامه ی خودنویسِ عالیه خانم است . اما لمس افکار و رویداد های ایرانِ گذشته ، جالب بود. 0 1 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 رها و ناهشیار می نویسم: هنر جستارنویسی ادر لارا 4.2 20 حرف های بدون تعارف مربی جستار نویسی که رها و ناهشیار می نویسد و ما را به ورود به قالب ادبی تازه ای دعوت می کند . 0 2 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 سواد روایت اچ. پورتر ابوت 3.8 13 روایت در جنبه ها و از نگاه های مختلف . به نویسنده ها ، خبرنگارها و کتابخوان ها توصیه میشه . 0 3 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 فرزندان ایرانیم داود امیریان 4.2 15 دوران نوجوانی کتاب را خواندم و رویداد هایی که نشنیده بودم در کتاب برایم خنده هایی را به ارمغان آوردند که ندیده بودم . 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.8 31 اول از همه اسم اثر به شدت عمیق و درست انتخاب شده ، کتابی برای دیدن نگاه آدم ها به سوگ ، بعد از خواندن کتاب فهمیدم که در این شنِ روان ، فقط من نیستم که به دنبال لنگرگاه می گردم . 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 133 بادختر شینا همراه شدم ، از اول داستانش و به انتهای داستان خیره ماندم... 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 قصه ای که انتخاب میکنیم دیوید دنبورو 3.5 3 زندگی ما یک داستان است که خودمان انتخاب می کنیم چطور روایتش کنیم ، ما نویسنده نیستیم اما می توانیم ویراستار شویم و قصه ای دیگر انتخاب کنیم. 0 5 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 سه روز به آخر دریا: سفرنامه شاهزاده خانم قاجاری نازیلا ناظمی 3.7 14 به مشتاقان تاریخ ایران و بانوان ایران پیشنهاد میشه ، ولی در متن خبری از فنون ادبی و در یک کلام ، مهارت های هنری نیست ، متن سفرنامه ی خودنوشت و است و بس . و طولانی به لحاظ توضیح جزئیات. 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ) طاهره دباغ 4.2 33 همه ی افراد و حوادث غیر واقعی و ساخته ی ذهن نویسنده نیستند . این یک داستان عجیبِ واقعی است و همین نکته ی تکان دهنده است . 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 تفکر نامطمئن، چطور در شرایط عدم قطعیت تصمیمات هوشمندانهتری بگیریم آنی دوک 3.4 3 برای آن ها که می خواند بهتر تصمیم بگیرند و بهتر تصمیم ها را بفهمند . 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 قهوه استانبول نیکو می سوزد: استانبول به روایت مسافران دوره قاجار علی اکبر شیروانی علی اکبر شیروانی 3.5 4 مقدمه قوی و مدل متن روایت برایم جالب بود . 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گوپنیک 3.4 11 انتخاب سوژه و شیوه روایت جذاب ، درباره اتفاقی که برای سبک زندگی ما در دوران پسامدرن افتاده. 0 3 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 هری پاتر و سنگ جادو جی. کی. رولینگ 4.6 170 روایت اسرار آمیز و جزئیات شگفت انگیز 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 خانم! فردا کوچ است: سفرنامه سکینه سلطان (وقارالدوله) زهرا صالحی زاده 3.7 8 به علاقه مندان به تاریخ و بانوان گذشته و کسانی که حوصله خواندن سفرنامه با جزئیات دارند توصیه میشه . 0 1 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 گفت وگونویسی: فنون و تمرین هایی برای نوشتن گفت و گوهای قوی گلوریا کمپنون 4.0 1 فکر نمیکردم نوشتن یک گفت و گو در داستان اینقدر ریزه کاری و جزئیات داشته باشد ... برای آنها که می خواهند هنرمندانه داستان بنویسند. 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 271 قلم شیرینِ نویسنده و ماجراهایی که از دوره ی جالب از تاریخ معاصر روایت می کند ... 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 قصه ها از کجا می آیند: فیلمنامه نویسی و زندگی اصغر عبداللهی 4.1 32 در ذهن نویسنده و گارگردان چه می گذرد؟ دنیای واقعیِ صحنه ی فیلم برداری چه شکلی است؟ طرح و پلات را چطور انتخاب کنیم؟ کتاب ، تجربه ی زیسته ی کسی است که ایده هایش را عملی می کند. 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 پیامبر بی معجزه محمدعلی رکنی 4.2 61 سفر به واقعیت بدون فیلتر! زندگی ، لمس رخداد ها و آدم های واقعی در یک داستان خیالی . 0 0 زهرا عباس آبادی (راوی) 1403/6/24 یتیم نظرکرده ... (کودکی پیامبر اسلام: زندگی در صحرا) محمدرضا سرشار 4.6 5 اثر هنری آقای سرشار که بعد از مدتها هنوز بعضی ماجراها و جمله هایش جلوی چشمم هستند . مثلا این جمله که نام یکی از بخش های مجموعه کتاب هم هست ؛ ای جامه به سر کشیده ، برخیز ! من نسخه ای ااز این مجموعه که برای نوجوانان است را خوانده ام . برای بچه ها بخوانید . 0 0