یادداشتهای ستایش احمدوند (22) ستایش احمدوند 2 روز پیش عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 22 با این کتاب ممکن است فورا عاشق خدا نشوید.. ولی قطعا سعی می کنید در طول روز بیشتر برای عاشق شدن تمرکز کنید،چون شرط عاشق شدن تمرکز کردنه! 0 4 ستایش احمدوند 2 روز پیش پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 84 نوشتن از این کتاب کمی سخته.. چون با وجود این شلوغی ها و دل مشغولی ها،زندگی فخرالسادات برای هممون شبیه علامت سواله!! که آیا واقعا عشقی ارزش این همه فداکاری و گذشتن از رویای خودت و خانوادت رو داره یانه!؟ البته به نظرم اگه مردی مثل احمد آقا کنارت باشه جسم و روح خستت به راحتی التیام پیدا میکنه و دیگه مرگِ دخترِ کوچیکت هم تورو از پا درنمیاره.. از این عشق ها بسازیم برای هم(: 0 6 ستایش احمدوند 1403/9/4 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.6 60 حرفی ندارم.. دلم با تک تک اتفاقات این کتاب گرفت! فقط این که دیگه هیچ وقت به خودم نمیگم انسانِ صبور یا با ایمان. چون اگر بگم به این کلمات و انسان هایی مثل ننه علی ظلم کردم. اجرشان نزد خدا محفوظ انشاءالله:)🌱 0 7 ستایش احمدوند 1403/8/7 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 48 و چه زیبا گفت از روحِ روحی جانِ ما🌱 از مبارزه و حرف های حقی که میزد.. حرف هایی که فراتر از نگاهِ ما و دوستانِ اوست.. اما به هرحال لذت بردم از روزگارِ روحی جانِ خمینی و تفکراتش! 0 10 ستایش احمدوند 1403/8/6 معلم فراری: بر اساس زندگی شهید محمدابراهیم همت جلد 2 رحیم مخدومی 4.4 12 داستان هایی کوتاه از فرمانده ای سرفراز ایران بود.. در اوجِ شیرینی و مهربانی بودن این شهید :) شجاع،بادغدغه،انقلابی.. واقعا باید همت ها تربیت بشن که این انقلاب به ثمر برسه! 0 9 ستایش احمدوند 1403/7/14 ردپای نور در قاب خاطرات: ازدواج، مشکلات و راهکارها (سیری در سیره ی تربیتی استاد علی صفایی حائری) جلد 2 سید عبدالرضا هاشمی ارسنجانی 4.3 1 بیشتر آنچه که بدی و مشکل ازدواج قلمداد می شود. مثل سختیها و برخوردها و توقع ها و انتظارها و درگیریها و گرفتاریها در واقع همین بدی ها خوبی ها و میوه های خوب ازدواج هستند. این آدمی است که باید از حادثه ها از برخوردها و از درگیری ها بیاموزد و از آنچه که آموخت راهش را مشخص نماید و بر حماقت و اشتباه خود پافشاری نداشته باشد. آدمی میتواند حتی از بن بستها بیاموزد که راه کجاست وچگونه باید بازگشت!؟ این کتاب کاری با ذهن و تصور من کرد که صدتا دوره و کتاب دیگه ای نمی تونست کنه! هم خودتو میسازه،هم کاری می کنه زندگیت رو از نو بسازی. جدا هممون نیاز داریم مثل آقای صفایی نگاه کنیم تا متوجه شیم انسان چیست وچطور باید زیست کنه:) 0 7 ستایش احمدوند 1403/6/28 برپا سید مرتضی میرعزآبادی 4.5 9 به نامِ خدای تربیت کننده ها.. "معاون پرورشی"وقتی این کلمه رو می شنویم ذهنمون به سمت معاونی میره که یا تو مدرسه نداشتیم یا اگرم داشتیم اوج کارش برگزاری سه شنبه های مهدوی یا در نهایت بردن بچه ها به سینما بود. این کتاب معنای واقعی معاون و مربی و معلم رو بهتون نشون میده.. با خوندنش دلتون می خواد به جای الان توی دهه شصت داخل یکی از مدارس یزد درس می خوندید،اینجوری قطعا الان یه هنرمند خوب می شدید! زندگی خیلیا باید برامون درس باشه.. آقای بمانیم یکی از اون افراده. زندگی که پر از اثر گذاری و اتفاقات جالبه! کسی که با عاقبت به خیر کردن بقیه خودشم به عاقبت به خیری رسیده:) 1 8 ستایش احمدوند 1403/6/28 وقتی مهتاب گم شد: خاطرات علی خوش لفظ حمید حسام 4.7 36 به نامِ خالق خوش لفظ ها.. همیشه شهدای همدان به دلیل همشهری بودن باهاشون واسم جذاب میومدن.. اسم چندتاشون رو مثل شهید چیت سازیان شنیده بودم و دلم میخواست راجبشون بخونم. اما اسم شهید علی خوش لفظ هیچ وقت به گوشم نخورده بود! فقط دوستم مدام میگفت کتاب وقتی مهتاب گم شد رو حتما بخون. تازه وقتی کتاب رو خریدم متوجه شدم شهیدِ داستان سردار علی خوش لفظ شهید معروف همدانه! داستانِ زندگیش آدم رو توی خودش غرق میکنه :) یه جاهایی تلنگر میزنه،یه جاهایی حسرت هارو یادآوری میکنه،یه جاهاییم باعث میشه از ایرانی بودن خودت پر از حس افتخار شی.. خدا خیر بده به نویسنده و بقیه تهیه کنندگان این کتاب چون عامل آشنایی من با خیلی از شهدای دیگه ی همدان بود. و خدا روح این شهیدِ والا مقام رو که بعد دوبار گلزارشهدای همدان رفتن این دفعه شناختم و به زیارتش رفتم رو قرین آرامش قرار بده. 0 7 ستایش احمدوند 1403/4/27 حسینیه عبدالکریم حق شناس 4.1 3 کتابِ خوبی بود برای این که توی دهه ی محرم به شعور حسینی رسید و اشک هارو جهت داد..هر روز که میخوندم یه شگفتانه ی جدید داشت برام :) خداآقای حق شناس رو رحمت کنه و سایه ی آیت الله جاودان رو روی سرمون حفظ کنه. 0 15 ستایش احمدوند 1403/4/27 از دیار حبیب سیدمهدی شجاعی 4.2 42 به نام خدای حبیب ها و محبوب ها.. و من چی میتونم بگم از قلمِ زیبای سید مهدی شجاعی!؟ از وقتی کتابخوان شدم و علاقه به کتاب پیدا کردم کتاب های این مرد خیلی برام عزیز بودن.. کلاس هفتم بودم که کتاب پدر عشق پسر رو خوندم و توی مسابقه شرکت کردم و توی منطقه سوم شدم. از همون جا بود که فهمیدم من عاشق کتابم. حالا این کتاب سومین کتابی بود که از سید مهدی خوندم. کوتاه و در عین حال جذاب و پر محتوا:) پر از لحظه های نابِ تاریخِ عاشورا! 0 7 ستایش احمدوند 1403/3/29 تل آویو سقوط کرد: ندای وحدت ۱۰۰۱ سمیه علی هاشم 3.0 14 کبوترهای بیت المقدس حوض های آب رقص چمن ها با آوای نسیم در آن زمین بهشتی چشمهای یحیی که به آسمان دوخته شده بود، قامت هادی که در صحن مسجد الاقصی به سجده افتاده بود اشکهای یعقوب که از شوق وصال بر زمین می چکید دست های ساره که به مناجات به سوی آسمان برافراشته شده بود. سلاح هایمان که بیرون از اینجا بر زمین گذاشته بودیم، رواق ها گنبدها، ایوانها و مناره ها روی تپه ای از تپه های چهارگانه در شهر قدیمی قدس همه و همه مرا به وجد آورده بودند. نماز ظهر و عصر را نه شکسته که کامل خواندم و دعا کردم عزیزانم زودتر به تل آویوسرنگون شده یافای آزاد شده بیایند. آنجا زیر آسمان مسجد الاقصی مسجد ایلیا، خدا را یافتیم. تصویرسازی زیبایی رو از فلسطین و غزه و دروازه های خوش اسمش کرد.. چند روزی در هوای قدسِ ندیده ی عزیزم نفس کشیدم! اما خب بگویم کتاب به اندازه های سر و صداهایی که کرده بود رضایت بخش نبود اما در اندازه ی خودش چرا :) 0 18 ستایش احمدوند 1403/3/15 بی تو پریشانم: زندگی نامه داستانی شهید حجت الاسلام محمد پورهنگ زینب پاشاپور 4.2 9 بسم الله الرحمن الرحیم.. کتاب رو با هدفی که مدنظرم بود شروع به خوندن کردم. با شخصیت شهید آشنا نبودم و اصلا نمیدونستم آیا با خوندنش به هدفم میرسم یانه! ولی بعد از خوندن چند صفحه ی اولش متوجه شدم خدا بی دلیل خوندن این کتاب رو به دلم ننداخته بود..کتاب با روایت دلنشین همسر شهید دید من رو تو خیلی مسائل تا حدودی تغیر داد و از این کتاب خیلی چیزا یاد گرفتم. قشنگیش همین بود که من با قلم زیبای زینب خانوم ارتباط گرفتم و فهمیدم خود آقا محمد قبل شهادتش بهش گفته بودتویی که دلت میخواد نویسنده شی بعد شهادتت درباره ی من کتاب بنویس:))) و خب مثل همه ی حمایتایی که تو طول زندگیشون از همسرشون کرده بودن بعد شهادتشونم خوب از پسش براومده بودن! میتونم بگم بعد از اسم تو مصطفاست دومین کتابی بود که با خوندنش زندگی واقعی رو یاد گرفتمنه فانتزی های عاشقانه! این که آقا محمد مثل خیلی از شهدا تو میدون جنگ تیر نخورده بود برام خیلی جالب بود..این که پای کار فرهنگی و کمک به مردم سوریه ماجرای شهادتشون پیش اومده بود به من تلنگر زد که اگه بخوای شهید شی باید شهید زندگی کنی و مکان و چگونگیش خیلی مهم نیست:) خلاصه من با این کتاب هم خندیدم و هم دو برابرش برای مظلومیتشون اشک ریختم..کاش این عشق هایی که پر از فداکارای و بی توقع بودنه نصیب همه ی آدم ها میشد:) والسلام؛به امید نگاهی از سمت شهید حجت الاسلام پورهنگ🌱 0 13 ستایش احمدوند 1403/1/16 نهضت ادامه دارد مریم استادی 5.0 2 همیشه از نهضت فقط یه اسم شنیده بودیم.. تنها چیزی که میدونستیم اینه که یه عده می رفتن و مردم رو با سواد می کردن! دیگه کسی نگفته بود چه قدر تو این مسیر سختی کشیدن.. نگفت آموزشیارا تو سرما و گرما و برف میرن مدرسه.. وقتی مریضن بهش بی اعتنایی میکنن و تدریس و اولویت قرار میدن! خانومای نهضت کسایی بودن که محکم پای رسالت و مسئولیتشون وایسادن..برای این که زنان این مملکت رو با سواد کنن حتی از جونشون هم مایه گذاشتن:) باید این کتاب رو بخونید تا بفهمید نهضت ادامه دارد یعنی چی.. بفهمید با پوست و استخوان فرمان امام و حفظ کردن و اجرا کردن یعنی چی.. کاش یه ذره از همت و ارادشون رو معلمای الانم داشتن. واقعا به دغدغه ی تک تکشون برا احیا سازیِ نظام آموزشیمون نیاز داریم. از گردآورنده و نویسنده ی این کتاب واقعا مچکرم. چون جوری خاطرات رو نوشته بود که حس کردم در آنِ لحظه دارم توش زندگی می کنم. وسلام. 2 15 ستایش احمدوند 1402/12/15 اسم تو مصطفاست راضیه تجار 4.3 58 زندگی با آدمای خاص سخته.. با آدمایی که جسم و روحشون برای خودشون نیست.. آدمایی که به افق های بلاتری فکر می کنند و مال این زندگی و دنیا نیستند :) ولی من فکر می کنم سمیه خوب از پسش براومد! رنج داشت ، حرص میخورد..ولی عشقش به آقا مصطفی بیشتر از این حرفا بود :) آقا مصطفی سمیه رو هم بزرگ کرده بود! و مطمئنم الان دستش خیلی باز تره.. هم تو تربیت فرزند ، هم توی کمک و اثر گذاری روی بقیه. آقا مصطفی خیلی مردی (: دعـا بخوانید بـرای عاقبت بخیریِ ما... شمایی که ختم به خیر شد عاقبتتان ! 0 8 ستایش احمدوند 1402/11/21 شمرون و کناردون: داستانی از زندگی جهادگر آسمانی امیرمحمد اژدری مریم علویان 4.3 21 بسم الله الرحمن الرحیم.. اولین بار بود که کتابی خوندم که درباره ی فضای خدمت و جهاد بود:) هیچ وقت نمی دونستم آدم ِ جهادی میتونه چه طور زندگی کنه که عاقبت به خیر بشه.. البته پیدا کردن یه آدم جهادی مثل پسرِ قصه ی ما خیلی سخته! شهید اژدری جهادی نبود،خودِ جهاد بود (: صاف و ساده،شاید مانند بقیه ی آدم ها زندگی می کرد.. وقتی کتاب رو میخونی باورت نمیشه که آدمِ این کتاب قراره تهش شهید شه! البته اگه تو باورما معیار های شهید و شهادت رفتار های محدودی که تو ذهن خیلیامونه باشه.. این کتاب نشون داد که ماهم از شهادت دور نیستیم.. اگه فقط کمی از خودمون دور شیم و به یاد بقیه هم باشیم! خودمون رو جدا از مردم و مستضعفین ندونیم.. خلاصه زبان الکن از بیانِ حس و حالیِ که با خوندن این کتاب بهم دست داد!فقط بگم تلنگرِ عجیبی بود! 0 17 ستایش احمدوند 1402/11/6 حانیه حامد عسکری 4.2 47 روایتی برای روایت.. روایتی از حانیه ی رسول الله ؛ حانیه ی حیدر. از بلاغت و صراحت کلام ؛ محبت و ولایت مداریِ حانیه :) روایتی برای حانیه ی قصه ی ما و تمام کسی که نمی دانند فاطمه کیست و چه قدر عزیز است! به قلمِ گیرای آقا حامد عسکری که با شعرِ زیباشون "گزارش یک قتل"به پایان رسید و قلبامون رو رقیق کرد(: 0 15 ستایش احمدوند 1402/7/25 آرمان عزیز :روایتهایی مستند از زندگی طلبه بسیجی، شهید آرمان علیوردی مجید محمدولی 4.7 9 همان ابتدا که شنیدم پسری به نام آرمان با دوسال فاصله ی سنی با من به شهادت رسیده حس غبطه و حسادت تمام وجودم رو گرفت :) از همون اول فکر کردم که چه قدر می تونم با آرمان حس صمیمت کنم. با خودم میگفتم مگه چه کار کرده بود که خدا اینطور خریدش.. یه نفر که درست توی زمانه ی تو زندگی میکرده و اکثر جاهایی که تو قدم گذاشتی اونم قدم گذاشته الان به شهادت رسیده.. درسته:) تا قبل خوندن این کتاب یه چیزای ریزی از آرمان میدونستم ولی بعد از خوندش فهمیدم که آرمان واقعا لایق شهادت بود. اون هم یه سیر تکاملی رو گذروند و از یه جایی به بعد هدف اصلی خودش رو تو زندگی پیدا کرد :) حالا بهتر و بیشتر برام عزیز و الگو شده.. مخصوصا که از جزئیات نحوه ی شهادتش هم با خبر شدم و خب..؛بهتره سکوت کنم چون روضه ی مکشوف رو باید حال مناسب گوش داد(: خلاصه که امید دارم خدا بهم کمک کنه جوری باشم که آرمان بود. تا شاید عاقبت من هم شبیهش شه :) آمین یا رب العالمین✨️ 2 14 ستایش احمدوند 1402/7/2 نا مریم برادران حقیر 4.2 77 هرکسی می میرد ، در بستر بمیرم بهتر است یا شهید بشوم؟یاران عیسی به صلیب کشیده شدند و ایستادند. شهادت عزیز است.من راضی ام ، حتی اگر میوه ی این روز ها بیست سال بعد برسد (((: شهید محمد باقر صدر🌱 0 6 ستایش احمدوند 1402/5/13 سرباز روز نهم نوید نوروزی 4.8 20 گفتن از تو سخته.. یعنی داخل جملات جا نمیشی آقا مصطفی :) فقط باید ازت بخونن.. بشنون وبفهمن و یاد بگیرن! مکتب مصطفی ادامه ی مکتب امام حسین و خمینی و خامنه ای و حاج قاسمه.. ممنون که شهیدی و با زنده بودنت به زندگیم نور دادی!🌱✨️ 0 17 ستایش احمدوند 1402/5/8 نامیرا صادق کرمیار 4.4 188 داستانی بود جالب که انسان از خوندنش خسته نمی شد.. پر از تلنگر و نشان دهنده ی تکرار شدن تاریخ! باعث شد حقایق بیشتری از دعوت کوفی ها از امام حسین بفهمم و بیشتر به فکر فرو برم :) 0 8