یادداشتهای ܢ̣ـܢܚّߊܩ (26) ܢ̣ـܢܚّߊܩ 14 ساعت پیش صخره مقدس محدثه اصلانی 4.5 2 هر چند صفحه اش یه چیز جدید میگفت هرکی راجب هر کس نظری داشت . ذهنت رو درگیر ماجرا میکرد.... 0 0 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 5 روز پیش پاییز آمد گلستان جعفریان 3.9 7 عشقی آتشین ....... عزمی فولادین❤️❤️ 0 3 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش عزیز زیبای من زینب مولایی 4.5 22 من حاج قاسم رو نمیشناختم ولی بعد از خواندن این کتاب نظرم کاملا عوض شد 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش دروازه مردگان؛ قبرستان عمودی جلد 1 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 77 مزه زنجبیل میداد 0 2 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش دوستت دارم به یک شرط: زندگینامه داستانی شهید مدافع حرم، پژمان توفیقی به روایت همسر طاهره کوهکن 4.1 2 شرط دوست داشتن یکی است و تمام 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش صعود چهل ساله سیدمحمدرضا خاتمی 4.6 19 اینکه میفهمی کشورت از چی به چی تبدیل شده وطی 40 سال چه پیشرفت هایی کرده بشدت شیرینه این کتاب مزه کیک تولد میداد🧁 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.3 18 رفعت خیلی نگران میشد و من همراهش نگران میشدم این کتاب مزه اشک میداد💦 1 2 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش مستند داستانی کف خیابون محمدرضا حدادپور جهرمی 3.9 54 سالی که گفتم میخوام بخونم گفتن مناسب سنت نیست ولی فک کنم دیگه الان باید بتونم بخونم 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش دزد و شاهزاده مجید ملامحمدی 5.0 2 من تاحالا این ژانر از کتاب رو نخونده بودم یه ژانر عجیبی داشت طعم سیب میداد 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش زایو مصطفی رضایی 3.9 78 رمانی بود که منو دوستام رو به هم نزدیک تر کرد درسته کمی حوصله سر بر بود! این کتاب طعم خرما میداد 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش پرواز تا بی نهایت محمد طاهری آذر 4.4 15 پرواز کن تا بی نهایت 🧚 0 2 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 43 توضیحات آقای یکتا خیلی قشنگ بود برای من طعم چایی تلخ میداد💫 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 141 خاطرات روزمره یک مادر که از ژاپن به ایران میآید چیزی که خیلی نظر من رو به خودش جلب کرد اراده اش بود با اینکه خانواده اش رضایت نداشتن ولی ایشون کاری که از نظرش درست بود رو انجام داد 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش تب مژگان محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 53 من با این سنی که دارم و روحیاتم به این کتاب علاقه مند شدم این کتاب چون از زبان خود فرد بود بشدت عالی بود 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 6 روز پیش تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 16 باز گشت از مسیر بی بازگشت آتئیست ها 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 7 روز پیش دخترها بابایی اند زهرا کرباسی 4.2 9 بعضی وقت ها خودمو جای فاطمه میزارم 1 2 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 7 روز پیش یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 179 با گریه های فرزانه اشک ریختم با خوشحالی هایش شاد شدم 0 3 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 7 روز پیش رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 246 درسته مذهب ها فرق میکرد ولی ....... 0 2 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 7 روز پیش فادیا؛ بازگشت به خانه حدیث افخمی 2.8 12 کتاب جالبی بود . ذهنم رو نسبت به خیلی چیزها باز کرد 0 1 ܢ̣ـܢܚّߊܩ 7 روز پیش زیبا صدایم کن فرهاد حسن زاده 3.9 79 برای من یه طعم عجیب میداد برای منی که اصلا همچین ژانری نخونده بودم جالب بود ترکیبی از غم و شادی اینکه برمیگشت به عقب و اون زمان رو با حال تطبیق میداد جالب بود طعمش مثل قهوه بود☕️ 2 2