کی می تونه به جز تو برمودا باشه؟ عمومیداستانایران کی می تونه به جز تو برمودا باشه؟ علی آرمین و 2 نفر دیگر 2.6 11 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 31 خواهم خواند 4 ناشر مهرستان شابک 9786229821046 تعداد صفحات 172 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب کی می تونه به جز تو برمودا باشه؟، تصویرگر زهرا سعیدی. بریدۀ کتابهای مرتبط به کی می تونه به جز تو برمودا باشه؟ مریم علینیای آهندانی کی می تونه به جز تو برمودا باشه؟ علی آرمین 2.6 5 صفحۀ 42 0 0 مریم علینیای آهندانی کی می تونه به جز تو برمودا باشه؟ علی آرمین 2.6 5 صفحۀ 54 0 0 لیستهای مرتبط به کی می تونه به جز تو برمودا باشه؟ ☆نـیـکیـن یه جرقه کوچیک.یه اتفاق بزرگ 5 کتاب دوست داشتم تو این لیست کتابایی رو قرار بدم که شاید فکر کنین یه اتفاق باعث میشه زندگیتون دگرگون شه *ولی خودمونیم. زندگیه و همین پستی بلندی هاش! 0 3 امت الزینب داودانی زمستان ۱۴۰۲ ❄️ 12 کتاب پیشرفت خوبی بود 🌿 0 7 ن.سادات.ن جوان 13 کتاب لیست در حال تکمیل است... 0 20 یادداشتها محبوبترین جدید ترین راحوما 1402/7/6 کی میتونه به جز تو برمودا باشه علی آرمین انتشارات مهرستان 171 صفحه داستان پسریست که اصلا در قید و بند دین و ارزشهای اخلاقی نبوده و در ماجرای یک شرط بندی با دوستانش، عاشق دختری چادری و مذهبی شده و همین عشق خیلی از افکار و اعتقاداتش را تغییر می دهد. نویسنده ی کتاب یک روحانیست که با استفاده از برخی اِلمان های آشنا به ذهن نوجوانان و جوانان امروزی از جمله آهنگ شهاب مظفری و در یک ماجرای عاشقانه ، برای ابهامات ذهنی جوانان در برخی مسائل مثل ترس از مرگ، سبک تفکر مدافعان حرم، آرامش درارتباط با خدا، روابط دختر و پسر ، چرایی جهاد و شهادت و... شفاف سازی می کند. همچنین تفاوت بین ذلت حاصل از بی قیدی در حجاب را با شکوهی که حجاب برای یک دختر به ارمغان می آورد بسیار عالی به تصویر میکشد. #نقد؛ شخصیت دختر داستان کمی زیادی عرفانیست خلاصه داستان : داستان پسر مغروریست که برای اثبات خود به دوستانش، بر سر دوستی با بهترین دختر محله شرط بندی میکند و برای رسیدن به خواسته اش مجبور می شود ادای بچه مثبت ها را دربیاورد و همین تظاهر به تغییر کردن ها او را درگیر ماجراهایی میکند که عاشقش می شود و شرطش را فراموش میکند و ... #رمان_جوان راحوما پیشنهاد بهترین کتابها http://eitaa.com/ketaberahooma 0 2 ریحانه حاجی زاده 1402/12/26 بدک نبود اما عالی هم نبود به شخصه از رمان های عاشقانه خوشم نمیاد اما موضوعش برام تازه بود 0 5 مهدیه دهقانپور 1403/6/2 شخصیتپردازی ضغیف، کشمکش ضعیف، پیرنگ ضعیف. حتی فعلهای با کار رفته توی داستان بیشتر افعال اسنادی بودن، است و بود و شد. یا افعال سادهای مثل میآیم و میروم و ... حقیقتا کتاب رو به سختی تموم کردم فقط چون کسی بهم معرفی کرده بود! چرا باید اینقدر ضایع اعتقادات رو قاطی یه داستان ضعیف کنن؟ 0 0 مریم علینیای آهندانی 1403/1/27 یک ستاره را بابت قلم روان نویسنده داده ام. 0 4 ط̸ا̸ه̸ا̸ ص̸ـ̸ב̸ا̸ق̸ت̸ (𝒯𝒶𝒽𝒶 𝒮ℯ𝒹𝒶𝓆𝒶𝓉) 1402/7/2 واقعا کتاب بی نظیری بود. بیشتر احساس می کردم توصیفات خودمو از کلاس ۶ تا ۸ تحصیلی نوشته. 0 0