معرفی کتاب مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا اثر محمدرضا حدادپور جهرمی

مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا

3.8

1,053

1399/11/4

:البغدادی به فلوجه می رود و حیفا و العدنانی هم به الرمادی می روند.در خلال مدتی که حیفا در زندان است یاشاید تازه با العدنانی از زندان فرار کرده و به الرمادی رفته اند ، طی یک حفره اطلاعاتیدر موساد و به دنبالش نفوذ نیروهای اطلاعاتیجبهه مقاومت (ایران ، عراق و حزب الله )از این حفره ، مدارک مربوط به اینماموریت موساد لو می رود و توسط تیماطلاعتی جبهه مقاومت تحلیل می شود.و نهایتا رد پای حیفا (حضه) و ابومحمدالعدنانی در الرمادی کشف می شود.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا

نمایش همه

خوندنش دیروز تموم شد . کتاب پیشرو یه کتاب تخیلی با یه نثر خام هست که سعی کرده ادای تریلرهای سخت و در بیاره در حالی که حتی تریلر نرم هم نیست . اگر بخوایم عادلانه نقدش کنیم شاید چند صفحه ای بشه ازش ایراد گرفت، ایرادهای جدی اما مخلص کلام اگر می خواید این کتاب و بخونید از الآن دارم بهتون میگم با اثر ضعیفی طرف هستید . اما همه ی اینا به کنار نقاط قوتی هم وجود داره که برای من خیلی مهمه . اول اینکه نویسنده جوانی زحمت کشیده و نوشته و من همه این ایراداتی و که گرفتم به جوونیش می بخشم . همین که یه ایرانی تو حوزه ادبیات فارسی داره تلاش میکنه یه تریلر مربوط به مسائل روز بنویسه برای من خیلی محترم و عزیز هستش و کار دوم و خوبی که کرده مقلد آثار غربی هم نبوده . (اغلب تریلر ها غربی هستن ) نه اینکه من این اثر و تایید کنم . خیر همین که سعی کرده مدل خودش و داشته باشه برام محترمه . به نظرم زحمتشو کشیده . مشکل دیگه ای هم که احساس کردم و فکر می کنم باید بگم اینه که ظاهرا نویسنده از جامعه روحانیت هست و طبیعیه که کتابش هم مبتنی بر ارزش های تفکر خودش باشه تا اینجاش و مشکلی ندارم ولی کتاب شعار زده ست . حرف ها تو مدل های خیلی تکراری زده شده و فکر میکنم اثر منفی داشته باشه .
نهایتا به عنوان جمع بندی کار خیلی ضعیفه ولی من برای تلاش و جرات نویسنده جوون احترام زیادی قائلم.

زینب شمسه

زینب شمسه

مهمترین چیزی که ازش فهمیدم که البته از قبل هم میدونستم ولی با خوندن این کتاب برام مسجل شد قدرت  اِرُتیسم برای نابودی سرنوشت یک مملکت یا مملکتها و قتل و عام هزاران  بلکه میلیونها نفره، چه قدرتیه که یک مرد برای اثبات خودش به یک زن فقط و فقط از روی هوا و هوس و برای پاسخ به یک خواهش جنسی دست به این جنایت‌ها میزنه؟
و اینکه یک زن به جای اینکه لطافت و عطوفت زنانگی داشته باشه، مادر بشه و انسان ساز،میتونه چقدر خطرناک بشه و ابزاری برای نابودی انسانها که در طول تاریخ کم نبودند از این زنان فتنه گر از زنان نوح و لوط گرفته تا زنانی مانند هند جگرخوار و جعده و ام فضل تا اِستر که واقعه پوریم رو در ایران رقم زد، مادر ناصرالدین شاه که عامل قتل امیرکبیر شد و تا حیفا و خیلی های دیگه که ما نمیدونیم و همواره بودند و هستند. هرچند که در اون طرف  تاریخ هم کم نداریم زنانی رو که همواره الگوی پاکی و تقدس بودند و به معنای واقعی کلمه زن بودند و انسان ساز مانند مادر بشریت حوّا، آسیه ، مریم ، سرآمد همه ی زنان عالم حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیه ، حضرت زینب پیامبر کربلا و همه ی مادران عزیز شهدای ما و خیلی های دیگر که هنوزهم با حفظ حیا و عفت در جهان نقش آفرینی می‌کنند بدون خودآرایی و خود نمایی جنسی. زن بودن با همه ی افتخاراتش حساسه ، شمشیر دو دمه ، زنه که بهشتی و جهنمی می‌کنه و چه زیبا گفت پیر خمین که از دامن زن ، مرد به معراج میرود.
 که عکسش هم صادقه و از دامن همو مرد به قعر جهنم هبوط می کنه. در جایی دیگر میفرمایند زنان نیمی از جمعیت جامعه و مربی نیم دیگرند.
پس  پاکی و ناپاکی جامعه دست زناست و دشمنان هم این قضیه رو خوب فهمیدن که رابرت یا روپرت  مرداک، یهودی ثروتمند و غول رسانه ای جهان در خصوص ایران میگه: برای نابودی ایران باید در خصوص کلمه ی مقدسی به نام خانواده هزینه کرد و من قصد دارم تا موضوع "مادر" را در دستور کار خود قرار دهم و در ایران مادر خانواده همه چیز را مدیریت می کند و اگر مادر را به لجن بکشیم تمام این جامعه به لجن کشیده خواهد شد.  یه جای دیگه هم میگه که تا سال2020 کلمه مادر را در ایران بی معنا می کنه که الان تو کلیپ های به اصطلاح طنز اینستا و یوتیوب شاهد این توهینها و تقدس زدایی از والدین مخصوصا مادر هستیم. و با وجود همه ی اینها بیشتر به اهمیت  حجاب  و دور نگهداشتن زن از خیلی از محیط ها و کارها برای حفظ کیان خانه و خانواده میرسم و این نگاه که حجاب مصونیت است نه محدودیت برام ملموستر میشه.🌱
 اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا بحق فاطمة الزهرا  و ابوها و بعلها و بنوها❤️