یادداشت‌های کاهوی سبز ؛ (55)

اولین کتاب چالش مرداد : نمایشنامه
 داستان در روم باستان اتفاق میوفته پس خودتونو برای کلی چالش و دیالوگ فلسفی آماده کنید قیصر روم بعد از از دست دادن همسرش دچار تلنگری میشه که حتمی بودن مرگ رو یادش میاره این کتاب راجب داستان مردیه که نمیتونه این حقیقتو قبول کنه و تمام تلاشش رو می‌کنه تا «ماهش» رو بدست بیاره.
مرگ برای کالیگولا اینقدر واقعی و قابل لمس میشه که حقایق دیگه مثل عشق و زندگی رو کتمان می‌کنه(حتی با اینکه فردی مثل سزونیا کنارشه و قیصر می‌دونه تنها دلیلی وفاداری این زن عشقشه) .. اون سعی می‌کنه با قدرت‌نمایی به خودش ثابت کنه که مرگ برای قیصرها اینقدر ساده نیست ولی خب!..
اولین تجربه ام از آلبر کامو دل‌انگیز بود .

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

وای وای .. این جلد چقدر بهم وایب پادشاه پلید رو میداد!! همینقدر هیجان و خداروشکر محتواش از جلد اول پادشاه پریان خیلییی بیشتر و بهتر بود:))  البته صددرصد از جمع‌بندی آخرش می‌تونه باعث بشه هالی بلک رو تهدید به قتل کنم ولی خب از اونجایی که به هرحال مشتاق ورود دوباره دربار بزرگ بودم شادمانم🤭
و اوک .. از اول منتظر بودم یه جا یه خیانت بزرگ بکنه و ثابت کنه برادر لوکه ولی بیایید روراست باشیم فقط چون قضیه قلبو نگفت نباید باهاش اینکارو می‌کردددد بابا برای محافظت از خودت بود سورن!!
باید منتظر و امیدوار بمونم که سریع تر جلد بعد برسه💔

یکم غمگینم .. قرار بود خیلی بهتر باشه ولی خب ،
به هرحال  که عاشقانه نویسی جزو استعداد هایی نبوده که باهاش ایشون رو می‌شناسیم ولی‌ رابطه  آنتونی دیگه واقعا خیلی عجیب بود . تو هر چقدرم از یکی خوشت بیاد بعد از سه دقیقه آشنایی براش جسد مخفی نمیکنی!
هیچ وقت به کریستی بزرگ به عنوان یه نژاد پرست نگاه نکردم ولی این کتاب کلی تیکه با این مضمون داشت که دیگه بنظرم صرفا مخصوص شخصیت نبود بلکه داشت تفکر نویسنده رو نشون میداد
یه نکته مثبتش ولی جلدش بود که اونم انتخاب بروبچه های هرمسه ، دمتون گرم جدی خوشگله

ششمین کتاب چالش تیر ماه : کتابی که با ب شروع شه
داستانی قوی راجب حسرت های روابط یک پسر و مادر ، پسری شکست خورده در زندگی که برای بار n ام توسط مادرش نجات داده میشه . حقایق شوکه کننده چاشنی کتابای این نویسنده است که این باعث میشه داستان همیشه توی اوج باشه !
البته اینطور که مشخصه آقای آلبوم عزیز علاقه زیادی داره که شخصیت اصلی رو تا آخر داستان زنده نذاره!

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

جلد اول که اونجوری بود  با خودم گفتم نه زود قضاوت نکن یه فرصت دیگه به جلد دوم بده .. ولی خب !
داستان آبکیش حتی شخصیت های نسبتا قشنگش یا دنیای داستان هم غیرواقعی و غیرقابل درک کرد .
تنها صحنه شادش جایی بود که اوانجلین به درک واصل شد که متاسفانه برش بگردوند دوباره