یادداشت کاهوی سبز ؛

لحظه به لحظه هیجان ، صفحه به صفحه شگفتی -
این حسیه که خوندن قلم لی باردوگو بهتون میده :)) مجموعه گریشاورس برام همیشه خاصه ولی دوگانه نیکلای جاییه که شخصیتایی که باهاشون زندگی کردم بزرگ شدن و خدای من !
هیچ چیز نمیتونه به اندازه نینایی که هنوز خودشو جزو کلاغا می‌دونه بهم حس خوبی بده ؛ هیچ چیز به اندازه رومنس های قطره چکونی دیوید و جنیا برام جذاب نیست خلاصه این جلد لذت خالص بود !!
اما واقعا آمادگی خوندن جلد بعدی رو ندارم نمی‌خوام باهاشون خداحافظی کنممم💔.

دلم خواست همین الان شروعش کنم یعنی شروع کردم بقیشو بخونم

1404/5/19

میشه لطفا یکم راجب مجموعه اش بهم توضیح بدی؟
ک چند جلده و اینا و اینکه به مجموعه دیگه ای هم ربط داره یا نه
ممنون میشم🌹

گریشا ورس یه مجموعه رمان با سه سری که به هم ربط دارن ولی میتونی دوتا سری اول رو جدا جدا هم بخونی گرچه اگه به ترتیب بخونی خیلییی بهتره !
سری اول : گریشا ورس که سه تا کتاب داره راجب دنیای گریشا توضیح میده و توی راوکا اتفاق میوفته . به نظر من ضعیف ترین بخش مجموعه است چون نقش اصلیشو واقعا دوست ندارم😭😂
سری دوم : شش کلاغ که دوتا کتابه ادامه ماجرا رو توی کتردام روایت می‌کنه و خدایا فوق العاده استنتت کاراکترپردازی بی نظیر فضاسازی بی نقص:)) خلاصه عشق اول و اخرمه
سری سوم : نیکلای که بازم دوتا کتابه و ایندفعه از کتردام برمیگردیم دوباره به راوکا که این سریش هم زیبا بود
به صورت کلی هم سه تا کتاب فرعی داره که راجب شخصیت ها توضیح میدن.
نکته قوت این مجموعه که تاحالا تو هیچ جا ندیدمش اینه که برای همهههه شخصیتا روایت هست، یعنی ما شخصیت فرعی نداریم اینجا همه نقش اصلین:›
پس این لطف رو به خودت بکن و حتی اگه فکر می‌کنی کل مجموعه برات طولانیه حداقل گریشاورس رو بخون💖

1404/5/20

مرسییییی🫶🏻🫶🏻