معرفی کتاب داستان عاشقانه‌ی غیرابدی اثر استفانی گاربر مترجم فاطمه حامدی

استفانی گاربر و 1 نفر دیگر
3.7
جلد 2

_

هر عشقی هم قرار نیست به ثمر برسد.

پس‌ازاینکه جکس، شاهزاده‌ی دل‌ها، به اوانجلین فاکس خیانت می‌کند، این دختر قسم می‌خورد دیگر هرگز به او اعتماد نکند. حالا که اوانجلین به قابلیت جادویی خود پی برده، باور دارد که می‌تواند با استفاده از آن، فرصت رسیدن به پایان خوشی را که جکس از او دزدید، پس بگیرد.

اما وقتی طلسم جدید ترسناک دیگری آشکار می‌شود، اوانجلین خود را در موقعیتی می‌یابد که باز دوباره  وارد یک شراکت بی‌ثبات دیگر با شاهزاده‌ی دل‌ها شده است. با این تفاوت که این‌ بار، همه‌چیز تغییر کرده. اکنون دیگر جکس تنها نیروی قدرتمندی نیست که اوانجلین باید نسبت به او احتیاط به‌خرج دهد. در حقیقت، شاید جکس تنها کسی باشد که علی‌رغم میل اوانجلین به متنفر بودن از او، بتواند بهش اعتماد کند.

این ‌بار به‌جای اینکه یک طلسم عشق ویرانگر زندگی اوانجلین باشد، طلسم مرگباری روی زندگی این دختر افتاده است. اوانجلین برای شکستن این طلسم، باید همراه با جکس به جنگ با دوستانی قدیمی، دشمنانی جدید و جادویی برود که ذهن و دل افراد را به بازی می‌گیرد. اوانجلین همیشه به آنچه دلش می‌گفت اعتماد داشت؛ اما این ‌بار مطمئن نیست بتواند به آن اعتماد کند…

لیست‌های مرتبط به داستان عاشقانه‌ی غیرابدی

کاهوی سبز  ؛

کاهوی سبز ؛

جلد اول که اونجوری بود  با خودم گفتم نه زود قضاوت نکن یه فرصت دیگه به جلد دوم بده .. ولی خب !
داستان آبکیش حتی شخصیت های نسبتا قشنگش یا دنیای داستان هم غیرواقعی و غیرقابل درک کرد .
تنها صحنه شادش جایی بود که اوانجلین به درک واصل شد که متاسفانه برش بگردوند دوباره

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.