یادداشتهای محدثه (36) محدثه 1404/5/22 آنای خون آلود کندر بلیک 4.0 7 کاسِ کمعقل ، کاسِ کمعقل 😄 آخه مگه آدم زنده قحطه ک رفتی عاشق روح شدی؟ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 محدثه 1404/2/11 هیس هیس : اوج جلد 2 بکا فیتزپاتریک 2.9 4 چرا آخرش اینطوری شد؟؟؟😳 اصلا یه همچین پایانی رو انتظار نداشتم. یعنیاااااا بدشانستر از وی هم ندیدم توی این مجموعه😂 اون از توی کتاب اول، ک رفت با جولز، آدم بدهی داستان دوست شد. اینم از کتاب دوم، ک اومد رفت با ریکسن دوست شد😐 دو دقیقه آروم بگیر دختر، نمیمیری😑 0 5 محدثه 1404/2/8 هیس هیس؛ فرشتگان خاموش جلد 1 بکا فیتزپاتریک 3.7 15 باخوندنش یاد سریالای Teen wolf و Twilight افتادم :) داستان از وسطاش بهتر شد، اوایلش ممکنه یکم حوصلهتونو سر ببره. اونقدری که این ویِ خِنگ منو حرص داد، هیچکدوم دیگهشون انقدر حرصم ندادن😤 0 4 محدثه 1404/2/6 عربیکا یامین پور 4.2 75 "عربيكا"... کتابی ک ذرّهای شکست وُ ضعف توش ندیدم. غرور، بغض، اشک، لبخند، خشم،.... همه رو موقع خوندن این کتاب حس کردم. 0 5 محدثه 1403/12/9 متهم دادگاه = Old bailey: مستند روایی از زندگی عبدالله نوی پور عضو گروه دستمال سرخ ها مرتضی قاضی 4.0 9 لذت بردم از خاطرات عبدالله چریک😍 مَردی فعال و کاردرست👌 فقط کتاب یهکم اشکالات ویرایشی داشت 0 2 محدثه 1403/10/24 ماتیلدا رولد دال 4.4 141 کاش زودتر میخوندمش خیلی خوب بود👌😍 0 10 محدثه 1403/10/20 کتاب کوچک آغوش کریس ریدل 4.4 10 گرم وُ امن، با تصویرهای گوگولی 😍 0 0 محدثه 1403/10/19 Book Love دبی تانگ 4.4 14 توی کتابای این نویسنده، خودمو میبینم... و صفحه ب صفحه ک جلو میرم، ب خودم میگم: عههههههه.... نگاه.... چقدر منه :) 0 17 محدثه 1403/10/11 وقتی بابا هست سوش 4.5 35 یه کتاب پدر فرزندیِ گوگولی و بانمک 😍 همهچیش خوب بود... تصویرسازی، جملات کوتاه و ساده بنظرم کتابیه برای تمام سنین😄 اما خب روش زده مناسب فسقلیها :) 0 6 محدثه 1403/10/11 Quiet Girl in a Noisy World: An Introvert's Story Debbie Tung 4.3 1 منم همینطور دبی... منم همینطور :) 0 3 محدثه 1403/10/8 چادر کردیم رفتیم تماشا: سفرنامه عالیه خانم شیرازی عالیه خانم شیرازی 3.3 41 یه ستاره رو ب این خاطر میدم ک عالیهخانم، خانمِ بسیار توانایی بود، خوشم اومد ازشون. اما خودِ کتاب، دوسش نداشتم و خستهکننده بود برام. بنظر من سفرنامه نبود، روزنوشت بود. بعضی نوشتهها هم اصلا بدردبخور نبودن و موقع خوندنش میگفتم: خب ک چی مثلا؟ نوشتنش چ نیاز بود؟... در کل نپسندیدم. 0 0 محدثه 1403/10/3 مسئولیت و سازندگی علی صفایی حائری 4.5 36 حس میکنم خیلی سریع خوندمش و راستش این مدل کتابهارو عادت ندارم انقدر سریع بخونم. حس میکنم اونطوری ک بااااید براش وقت قرار ندادم و درست نخوندمش. کتاب، پر از نکات کلیدی و کاربردیه... نیاز دارم کتاب رو دوباره با دقت بیشتری بخونم و زمان کافی براش قرار بدم. 0 0 محدثه 1403/10/3 بوریم بازار افسانه شعبان نژاد 4.1 5 تصاویر خوبی داره واقعا و چنین کتابی با کلمات مازندرانی و آشنا کردن مخاطب با فرهنگ مردم مازندران، برام جذاب بود. ب کلماتی مثل پشتزیک، سیکا، چینکا و.... میرسیدم ناخودآگاه لبخند ب لبم میومد 😄 0 0 محدثه 1403/9/25 درباره یهود: بنی اسرائیل، تورات و تلمود لیلا هوشنگی 3.5 1 بنظرم برای شروعِ مطالعه درمورد یهود، کتاب خوبیه منابع خوبی هم داشت👌 0 0 محدثه 1403/8/18 تل آویو سقوط کرد: ندای وحدت ۱۰۰۱ سمیه علی هاشم 3.1 19 قصهی خوبی بود، اما هنوز جا داشت... میتونست بهتر باشه. 0 2 محدثه 1403/5/6 رستخیز: بیست و چهار روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم حبیبه جعفریان 3.7 42 چقدر روایت نذر کردنِ نبض دوم زیبا بود چقدر من با این روایت گریه کردم😭 0 2 محدثه 1403/4/27 آدمی همان است که می خواند رابرت دی یانی 3.5 9 ″خواندنِ نوشتارِ با ارزش، مستلزم آهستگی و تعمق و توجه مضاعف است تا بتوانیم بررسی کنیم که زبان برای لذت بخشیدن به ما چه کاری میتواند انجام دهد، و در طی این مسیر باید دریافتمان را تقویت و آگاهیمان را ژرف سازیم.″ 0 3 محدثه 1402/11/5 ادب الهی: مبانی تربیت، سلسله جلسات اخلاق و معارف اسلامی حضرت آیت الله العظمی حاج آقامجتبی تهرانی (ره) جلد 2 مجتبی تهرانی 4.5 4 کلا مجموعهٔ ادبالهی کتبیه ک باید خیلی آهسته بخونی و همزمان سعی کنی روی خودت پیاده کنی. خیلی جذاب بود برام، مخصوصا قسمت موازنهٔ شعار و شعور 👌 0 4 محدثه 1402/10/27 راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 174 نمیتونستم پایان رو حدس بزنم اصلا، و اصلا انتظار چنین پایانی نداشتم، در این مورد نویسنده رو تحسین میکنم.👌 اما خب بعد از خوندن این کتاب، تا مدتی حالم بد بود. 0 12 محدثه 1402/10/27 حاشیه های مهم تر از متن محمدعلی الفت پور 4.2 3 درسته ک صفحاتش سیصدوخوردهایه ولی متنش مختصر مفیده 👌 خسته کننده نیست 0 1