معرفی کتاب بوریم بازار اثر هاله لادن بوریم بازار افسانه شعبان نژاد و 2 نفر دیگر 4.1 8 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 1 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000101442 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1395/7/6 توضیحات کتاب بوریم بازار، تصویرگر هاله لادن. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه 1403/10/3 تصاویر خوبی داره واقعا و چنین کتابی با کلمات مازندرانی و آشنا کردن مخاطب با فرهنگ مردم مازندران، برام جذاب بود. ب کلماتی مثل پشتزیک، سیکا، چینکا و.... میرسیدم ناخودآگاه لبخند ب لبم میومد 😄 0 0 فاطمه شاهواری 1402/4/12 حقیقتا دلم شمال میخواد چقدر کتابای شمالدار دارم میخونم:'))) این و سختپوست شمالی بودن 0 0 معصومه توکلی 1402/1/30 ماه و پرتقال، لرزان و غلتان  گرد و نارنجی، سفید و رخشان             لالالالایی، فرزندم بخواب سرسبز و آرام، چون مازندران مازندران وطن ابدی من است. هیچ جای دنیا برایم کوچههای بهشهر نمیشود. با آن شیارهای سبزشدهٔ آجرفرش کوچهها و نم خشکناشدنی هوا. آن یک ستاره را هم به خاطر املا و تلفظ غلط کلمههای محلی کم کردم وگرنه حق این کتاب پنجاه ستاره و صد ستاره است. چون سرزمین من که ستارهزار و ستارهباران است. 0 0 مریم علویان 1402/9/18 کتاب حال و هوای بازارهای محلی شمال را از زبان یک راوی خاص یعنی بچهای که مادر و پدرش در بازار محلی فروشندهاند، سروده بود. 0 1