یادداشتهای طاهره مرادفام (13) طاهره مرادفام 1404/4/6 کارخانه اسلحه سازی داوود داله محمدرضا شرفی خبوشان 4.2 32 چقدر این روزها نیاز داشتم به خواندن یک چنین کتابی کوتاه ،جذاب خواندنی .شخصیت پردازی های داستان خیلی خوب بود و داستان کشش داشت بنظرم پایان کتاب بهتر از اینها میتوانست باشد حس کردم نویسنده می خواسته زودتر داستان را به اتمام برساند اما در کل لذت بردم از خواندنش . 0 0 طاهره مرادفام 1404/2/26 فریب مهناز رئوفی 4.4 13 دختری که نه عقده ای ست نه تحت فشار دین که بگویند از دین زده شده است؛ خانواده ای راحت و آزاد ….جریان های دردناک و سختی که در زندگی این دختر جوان اتفاق می افتد با آزادی کامل و با اختیار خودشان رقم می خورد. قلم داستان روان و ساده است و محتوای خوبی هم دارد و البته دختر زیبای داستان دچار دردسرهای زیادی می شود که نتیجه روندی ست که خودش و خانواده اش دست می گیرند. 0 4 طاهره مرادفام 1404/2/15 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 117 کتاب ناقوس ها به صدا درمی آیند اولین چیز اسم کتاب بود که من رو جذب کرد اینکه اول داستان و پایان داستان با دیدن حضرت مسیح بود جالب بود از اون دست کتاباییه که باعث میشه بری دنبال نهج البلاغه تا بیشتر درباره امیر المومنین بخونی 0 3 طاهره مرادفام 1404/2/10 ادموند آمنه پازکی 4.1 17 با خواندن پایان کتاب هر لحظه دلم پر میکشید برای کربلا و نجف و سامرا..کتاب خوبی بود متن روان و خوبی داشت اما از این لحاظ که آخر داستان رو میتونستی حدس بزنی دوست نداشتم 0 6 طاهره مرادفام 1404/1/18 تو برای من عزیزترینی مکس لوکیدو 4.4 11 مجموعه داستان های پانچلو بسیار زیبا و مفهومی و آموزنده طراحی شده من که خیلی لذت بردم اگر مادر هستید یا معلم پیشنهاد میکنم برای بچه ها این داستان هارو بخونید قطعا لذت خواهند برد 👌 0 4 طاهره مرادفام 1404/1/17 خار و میخک یحیی سنوار 4.3 53 این کتاب به زبان کاملا ساده زندگی مردم فلسطین رو از ابتدایی ترین قسمت های مقاومت به تصویر کشیده. که مردم از چه زندگی فلاکت باری شروع کردن و کم کم جرقه های مقاومت بین مردم زده شد و دو رویکرد مبارزه مسلحانه (بدون برنامه ریزی بلند مدت) و رویکرد تربیتی (که با رویکرد بلند مدت همراه بوده) داستان رو ادامه میدهد. مادری رو معرفی میکنه که یک تنه دو خانواده رو مدیریت میکنه. بچه هارو به سر انجام میرسونه و وقتی موقع رسیدن یارش میرسه، خبر سنگینی بهش میرسه. نقش مادران و زنان در محور مقاومت خیلی زیبا جلوه دهی شده. تنش هایی که در خانواده رخ میده رو به زیبایی نشون میده و به نوعی ماحصل همه طیف های فکری فلسطین را در بازه های زمانی مختلف معرفی میکنه.آسیب های اعتماد به غرب رو به روشنی تشریح میکنه و دست مخاطب رو میگیره و در کوچه و پس کوچه های تاریخ فلسطین میگردونه. 0 4 طاهره مرادفام 1403/12/25 من و کتاب سیدعلی خامنه ای 4.3 43 بعد از مدت ها نیاز داشتم یه کتابی بخونم که دوباره من رو سر ذوق بیاره تا کتاب های بیشتری رو با علاقه و اشتیاق بخونم کتاب حضرت آقا همونی بود که این نیاز من رو برآورده کرد . الحمدلله بخاطر داشتن چنین رهبر فرزانه و کتابخوان 4 9 طاهره مرادفام 1403/12/1 صعود چهل ساله سیدمحمدرضا خاتمی 4.5 21 این کتاب رو بصورت الکترونیکی مطالعه کردم و انقدر لذت بردم که قصد دارم چاپی کتاب رو هم تهیه کنم چون به این اطلاعات اماری که درباره پیشرفت ایران توضیح دقیق داده نیاز دارم هنگام خواندن کتاب حس غرور همه وجودم رو فرا میگرفت و به ایرانی بودنم افتخار کردم 0 1 طاهره مرادفام 1403/10/16 آقای سلیمان! می شود من بخوابم؟ سیدمحمدرضا واحدی 3.3 8 کتاب شروع خوب و جذابی داشت فقط متاسفانه کتاب منسجم نبود و این کمی توی ذوق میزد اواخر کتاب رو هم دوست داشتم حس و حال خوبی به من منتقل میکرد ،اما میتوانست بهتر از این باشد. 0 1 طاهره مرادفام 1403/9/27 شکار هیولا محمد سرشار 4.0 15 کتاب جالب و بامزه ای بود بسیار خوش خوان و روان برای نوجوان ها هم کتاب شیرینی خواهد بود.ایده نویسنده رو دوست داشتم ممکنه اولش یکم کند پیش بره اما خیلی زود جذاب میشه داستان. 0 3 طاهره مرادفام 1403/9/18 دختر پیامبر: وقایع زندگی حضرت زهرا (س) بعد از رحلت پیامبر (ص) محمدعلی جاودان 4.2 26 کتاب پرباری بود ماجرای سقیفه و مدفن حضرت زهرا (س)،با استفاده از منابع معتبر شیعه و سنی بررسی میشه بعضی جاها مثل مدفن حضرت درسته که طولانی بود اما خسته کننده نبود کتاب خیلی دقیق و مستند بود متن روان و دلنشینی هم داشت در کل کتاب مفیدی بود . 0 3 طاهره مرادفام 1403/9/17 شرح الف خمیده لیلا مهدوی 3.9 25 شرح الف خمیده کتابی که توفیق شد در ایام فاطمیه مطالعه کردم و لذت بردم قلم روان و زیبای نویسنده تحسین برانگیز بود و من رو مجذوب خودش کرد اما نکته ای که لازم میدونم درباره کتاب بگم این هست که به نظر بنده اگر برخی اتفاقات که سند ضعیفی دارند در کتاب گفته نمیشد بهتر بود بعضی تکرار مطالب هم اگر حذف میشد عالی بود در کل کتاب خوبی هست و ارزش یک بار خواندن رو داره. 0 2 طاهره مرادفام 1403/9/14 ناتا زهرا باقری 4.3 29 ناتا دختری نوجوان که بخاطر فقر خانواده مجبور میشه به عنوان کنیز از محل زندگیش که آفریقا هست بره به سمت عربستان که مصادف بوده با زمان جاهلیت که هیچگونه رحمی به بردگان و دختران نداشتند 💔اما کم کم زمزمه هایی از آمدن مردی به نام محمد(ص)به گوش میرسد که کاملا مخالف با برده داری و رفتار بدبا دختران است.. داستان شروع هیجان انگیزی داره طوری که دلت نمیاد زمین بذاریش و دوست داری زودتر بدونی آخر داستان چی میشه قلم نویسنده روان و جذاب است 📝 داستان توصیفات بسیار زیبا و گاهی غمناک داره.🏴 بنظر من که هم شروع کتاب عالی بود هم پایانش 👌 تنها نکته ای که داشت این بود بعضی قسمت هارو حس کردم نویسنده خیلی طولانی کرده و اون اتفاقاتی که من دوست داشتم بیشتر بهش پرداخته بشه برعکس کوتاه و مختصر گفته شده در کل کتاب بسیار زیبایی بود وبسی لذت بردم 0 1