یادداشتهای Tiyara banani (26) Tiyara banani 5 روز پیش جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 3.4 4 در کل، سهگانهی جنگ تریاک، شروع قدرتمندی داشت، ولی از جایی به بعد تبدیل شد به چرخهی تکرار اشتباهات و فروپاشی اخلاقی. اگه مثل من جلد اول باعث شده باشه خیلی امیدوار شی، بهتره بدونی ادامهی راه چندان رضایتبخش نیست. 0 14 Tiyara banani 5 روز پیش وریتی کالین هوور 4.1 65 برخلاف تصور منفی ای که از کالین هوور داشتم کتاب خوبی بود . سبک نوشتاری خیلی ساده و روانی داشت و تونستم تو یه روز تمومش کنم. فضای داستان خیلی دلهرهآور بود و ذهنم رو حسابی درگیر کرد. شخصیت وریتی هم خیلی پیچیده و مرموز بود، مثل یه راز بزرگ که کمکم با هر فصل بیشتر برام روشن میشد، ولی هیچوقت کاملاً قابل پیشبینی نبود. حتی تا آخر داستانم حقایق دربارهش کامل معلوم نمیشه و همچنان یه حالت ابهام داره. همین موضوع باعث شد که تا آخر، داستان رو با استرس و کنجکاوی دنبال کنم. 0 24 Tiyara banani 1404/5/26 قلعه مالویل روبر مرل 4.4 52 واقعا این کتاب رو دوست داشتم و بیشتر از همه با شخصیت امانوئل ارتباط گرفتم ک خوب طبیعیه چون کارکتر اصلی بود و به همین دلیل پایانش رو دوس نداشتم 💔 و از کولن هم انتظار نداشتم در موضع قدرت اون همه تغییر کنه 💔 0 18 Tiyara banani 1404/5/20 کنت دو مونت کریستو جلد 3 آلکساندر دوما 4.9 6 از عالی بودن این کتاب هرچی بکم کم گفتم اولش که شروع کردم چندان جذبم نکرد و فکر نمیکردم انقد خوب پیش بره و پر از هیجان باشه ، خوشحالم که پایان خوبی داشت . 0 17 Tiyara banani 1404/5/13 جنگ تریاک؛ جمهوری اژدها جلد 2 آر.اف.کوانگ 4.1 10 وقتی جلد اول جنگ تریاک رو شروع کردم، واقعاً هیجانزده بودم.جلد اول قوی و جذاب بود — هم از نظر داستان و هم از نظر پرداخت شخصیتها، مخصوصاً رشد رین که از یه دختر فقیر که تونست با بهترین نمره تو سینگارد پذیرفته شه همین شروع قوی باعث شد سطح توقعم برای ادامهی داستان خیلی بره بالا. ولی متأسفانه جلد دوم و سوم اونجوری که باید و شاید، منو راضی نکردن. بزرگترین مشکلم با خود شخصیت رین بود. هرچی داستان جلوتر رفت، بیشتر حس کردم داره احمقانه تصمیم میگیره و انگار هیچوقت از اشتباهات گذشتهاش درس نمیگیره. و مدام به ادم ها این فرصتو میده که ازش سواستفاده کنن، رین بهجای اینکه قویتر و آگاهتر بشه، بیشتر داشت فرو میپاشید و لجبازتر میشد. تنها کسی که واقعاً برام قابل احترام موند، کیتای بود، وفادار، باهوش و دلسوز. تا آخرین لحظه هم پشت رین وایساد، حتی وقتی دیگه همه چیز از کنترل خارج شده . 0 14 Tiyara banani 1404/5/7 سقوط آلبر کامو 4.0 118 رمان خوبی بود و دوسش داشتم در ابتدا چون با بقیه رمان های کامو ک خونده بودم متفاوت بود و فقط یک راوی وجود داشت جذبم نکرد اما به مرور ک با اعتراف های کلمانس پیش رفتم با کتاب ارتباط گرفتم و گویی خودم شنونده ای بودم ک کلمانس داشت باهاش حرف میزد ، کلمانس برای من نماد ی فرد ریاکار بود ک حتی در اعتراف و انتقاد از خودش هم کاملا صادق نبود و اون نقش بازیگری رو همچنان حفظ کرده بود و سعی میکرد جوری مطرح کنه ک بیشتر از این که خودش رو پست جلوه بده شنونده و بقیه نوع بشر رو پایین بکشه تا برتری خودش رو حفظ کنه تا حدی برام عجیب بود ک هیچ حس گناهی نداشت و اعترافش فقط شبیه به یک بازی برای حفظ جایگاهش در یک سلسله مراتب خیالی بود نه یک توبه واقعی ، این کتاب برای من نه تنها نمایانگر یک سقوط اخلاقی بلکه نمایشگر یک حالت زوانی پیچیده و متناقض بود و حتی در صفحات اخر دیگه حرف های کلمانس حالت هزیان به خودش گرفته بود . اگه کامو این کتاب رو برای این نوشته باشه که کلمانس رو نمادی از همه انسان ها نشون بده و بگه همه گناهکار و ریاکارن برای من قابل قبول نیست . 0 24 Tiyara banani 1404/5/3 مرگ خوش آلبر کامو 3.4 11 نسبت به بقیه آثار کامو میشه گفت دوست نداشتم این کتابو ، حس میکنم انسجام نداشت محتوا و فقط باعث سردرگمی میشد .کارکاتر ها خیلی پراکنده به محتوای داستان اضافه میشدن مورسو ک بعد از قتل به دنبال خوشبختی میره و حتی تا پایان کتاب به عنوان خواننده درک نکردم و نفهمیدم ک ایا مورسو خوشبخت بود یا نه ؟! 0 28 Tiyara banani 1404/4/19 راز داوینچی دن براون 4.1 43 ی کتاب معمایی و هیجانی خوب 👌🏻👌🏻 4 47 Tiyara banani 1404/4/18 جنگ تریاک؛ جنگ تریاک جلد 1 آر.اف.کوانگ 4.1 23 داستان راجب یک دختر یتیمه که از یک روستای فقیر به یک آکادمی نظامی میره. به نظرم تحول شخصیتش از یک دختر ناامید به یک جنگجو اولین چیزیه ک مخاطب رو جذب میکنه ک به خوندن ادامه بده. 💢فعلا تا اینجای داستان سرنوشت آلتان برام قابل پذیرش نیست تا ببینیم در جلد های بعدی چی رخ میده 3 25 Tiyara banani 1404/4/7 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 461 ارزش چندبار خوندن رو داره علیرغم کوتاه بودنش اثر زیادی رو افکار و احساسات خواننده میزار ه عمیقا درد و رنج ایوان ایلیچ رو حس میکردم و اینکه درد بی توجهی دیگران خیلی بیشتر از درد فیزیکی بود ،از همه مهم تر ،کاش هممون قبل از اینکه در بستر مرگ باشیم به زندگیمون فکر کنیم 💔 0 8 Tiyara banani 1404/3/30 بیگانه آلبر کامو 4.0 328 کتاب خوبی بود و در عین حال عجیب در حین خوندن نمیدونستی چه حسی باید راجب مورسو داشته باشی من دچار مه مغزی شدم ی جورایی جاهایی بود ک بی تفاوتی و بی احساس بودن مورسو عجیب به نظر می رسید و جاهایی هم بود ک به عنوان خواننده همون حس یا فکر رو داشتم اما جدای از همه این ها درست نبود که احساسات مورسو مورد قضاوت قرار بگیره و به خاطرشون محکوم به مرگ بشه صرفا به خاطر همرنگ جماعت نبودن . اما همه میدانند که زندگی ارزش زیستن ندارد. ته دلم کاملا میدانستم که فرقی نمیکند در سی سالگی بمیری یا در هفتاد سالگی چون در هر حال آدمهای دیگر همچنان زنده خواهند بود و زندگی خواهند کرد شاید هزاران هزار سال این بخش نگاه واقع گرایانه مورسو رو نشون میداد به زندگی و دوسش داشتم . 5 73 Tiyara banani 1404/3/30 ایتان فروم ادیت وارتن 2.6 5 ی تراژدی عاشقانه بود ،کوتاه اما غم انگیز پایانش هم غیر منتظره بود ی روایت متفاوت از عشق و خیانت💔🥲 0 23 Tiyara banani 1404/3/25 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.3 43 این کتاب درباره موضوعات مهمی مثل قدرت انتخاب و حق تصمیمگیری افراد در زندگی صحبت میکنه. به ما یادآوری میکنه که هر کس باید حق انتخاب داشته باشه و این حق باید مورد احترام قرار بگیره. همچنین به مرزهای علم هم اشاره میکنه و هشدار میده که اگر علم از این مرزها عبور کنه، میتونه برای جهان و انسانیت خطرناک بشه. شخصیتها در این داستان با چالشهای سختی روبهرو میشن که نشوندهنده عواقب نادیدهگرفتن اصول اخلاقی و خطوط قرمز انسانی هست. این موضوع باعث میشه که خواننده عمیقتر به مسئولیتهای انتخابهای خودش و نتایجش فکر کنه. در کل، این کتاب پیام قویای درباره اهمیت حفظ توازن بین علم و اخلاق میده و به ما یادآوری میکنه که انتخابهای فردیمون چقدر ارزشمندند. 4 28 Tiyara banani 1404/3/21 شغل پدر سورژ شالاندن 3.9 9 واقعا نمیدونم بعد از تموم شدنش چه احساسی دارم. گیجم، غمگین و یه جورایی دچار مه مغزی شدم. این داستان چقدر غمانگیز تأثیر خانواده رو ترسیم کرده. مادری منفعل و پدری ظالم با اختلالات روانی، و اینکه چقدر این وضعیت میتونه بر کودکی و روح و روان فرزندشون تأثیر بذاره، عمیقاً تأثرآور بود. تأثیر عمیق خانواده بر شکلگیری هویت کودکی، در این داستان به خوبی به تصویر کشیده شده. احساس میکنم نیاز دارم که کمی وقت بگذارم تا این احساسات رو هضم کنم . 2 23 Tiyara banani 1404/3/21 غرور و تعصب جین آستین 4.1 192 به نظرم این رمان واقعا جذاب بود . پایان خوش این داستان، ارزشش را برای من دوچندان میکنه روایت داستان جوریه که به محض شروع به خوندن، نمیتونی از آن دل بکنی و تا انتها با شوق ادامه میدی. یکی از نقاط قوت این رمان، دیدگاه الیزابته که به عنوان یک دختر، احساسات و تفکراتش را بیپرده به تصویر میکشه. این موضوع کمک میکنه تا خواننده به راحتی باهاش همدلی کنه و درک عمیقتری از چالشها و قضاوتهای اولیهاش درباره دارسی داشته باشد. از طرفی، نه تنها یک رمان عاشقانه است، بلکه نقدی شجاعانه به ساختارهای اجتماعی و انتظاراتی که زمانه بر دوش افراد میزاره، هم هست . 0 34 Tiyara banani 1404/3/18 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 521 "کتابخانه نیمهشب" واقعاً کتاب فوقالعادهای بود. راستش بعضی وقتها حسرت انتخابهای گذشتهام رو میخوردم، اما این کتاب به من یادآوری کرد که هیچ انتخابی کاملاً درست یا غلط نیست. هر بار که ورق میزدم، وارد دنیای جدیدی میشدم. با شخصیتهای عمیقش، فهمیدم که هر انتخابی تجربهای میسازه که ما رو به فرد بهتری تبدیل میکنه. وقتی کتاب تموم شد، حس آرامش عمیقی داشتم. این کتاب به من گفت که همیشه میتونم از نو شروع کنم و به آیندهام نگاه کنم. واقعاً پر از امید و انگیزهست و دنیای جدیدی از احتمالات رو به رُخ میکشه. 0 23 Tiyara banani 1404/2/17 مرز بی هویت یوری هررا 3.0 1 به نظرم تأثیرگذار و جذاب بود علیرغم کوتاه بودنش به عمق مشکلات هویتی و فرهنگی میپرداخت ، وقتی خوندمش، حس کردم که نویسنده تونسته به خوبی احساسات متناقض مهاجرت به خصوص مهاجرت های غیرقانونی و مشکلاتی ک باهاش مواجه میشی و جستجوی هویت را ترسیم کنه. شخصیتهای داستان در مرزهای مختلف، نه تنها از لحاظ جغرافیایی، بلکه از نظر عاطفی و فرهنگی در حال جستجوی خودشون هستند. در کل، نه تنها داستانی غمانگیز و زیبای انسانی بود، بلکه یک دعوت به تفکر درباره خودمان و جایی که در دنیا قرار داریم. ( اما یکم ترجمه اش خوب نبود و خوب سانسور شده بود 😂) 0 30 Tiyara banani 1404/2/17 طاعون آلبر کامو 4.1 102 بین آثار کامو طاعون رو از همههههه بیشتر دوست داشتم. داستان درباره اپیدمی طاعون در اوران الجزائر، نه تنها احساسات انسانی را بررسی میکنه، بلکه سوالات بنیادین زندگی و مرگ میپردازه. شخصیتها با درد و بیمعنایی روبرو میشن و حس همبستگی در شرایط دشوار رو به تصویر میکشه. 2 23 Tiyara banani 1404/2/10 سنگ های قیمتی : زمرد سبز جلد 3 کرستین ژیر 4.0 19 عالییی ارزششو داشت دو روز وقت بزارم و بی وقفه هر ۳ جلدرو بخونم واقعا دوسش داشتم😍😍😍😍😍 2 52 Tiyara banani 1404/2/10 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.1 14 داستان فانتزی و عاشقانه جالب داره و آدمو به خودش جذب میکنه ،ولی ممکنه بعضی جاهاش کلیشهای و تکراری به نظر بیاد. در کل، اگه دنبال یه داستان سرگرمکننده هستید، این کتاب میتونه گزینه خوبی باشه و در کل باعث کنجکاوی میشه ک بی وقفه هر سه جلد رو بخونیم تا راز هارو کشف کنیم 😁 تا اینجای ماجرا از این که گوئنت عاشق گیدئون شده اصلا برام قابل قبول نیست 🤕 4 41