معرفی کتاب جنگ تریاک؛ جمهوری اژدها اثر آر.اف.کوانگ مترجم سحر کاوه

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
پس از جنگ سوم تریاک، شمن جنگجوی نیکان، در حال فرار است. فجایعی که برای خاتمه دادن به جنگ مرتکب شده، لحظهای خاطرش را رها نمیکند، به مخدر اعتیاد پیدا کرده و سعی دارد خود را از چشم ققنوس، خدای انتقامجو و غضبناکی که پیوسته به او فرمان کشتن میدهد، مخفی نگه دارد. حال تنها انگیزهی او برای نفس کشیدن، گرفتن انتقام از ملکهی خائنی است که کشورشان را به دشمن فروخت.رین که انتخاب دیگری برایش نمیماند، نیروهای خود را به ارتش قدرتمند سپهسالار دراگون ملحق میکند که گویا برای فتح نیکان، براندازی ملکه و بنای یک جمهوری جدید نقشه دارد؛ بنابراین با تمام قوا خود را صرف این نبرد میکند.اما ملکه، رقیبی است سرسختتر ازآنچه نشان میدهد و اهداف سپهسالار دراگون، آنقدر که به نظر میرسد، دموکراتیک نیست. با گذر زمان ترس رین بیشتر میشود و بیم آن را دارد که عشق به وطن، او را از متحدانش دور کرده و بهسوی قدرتهای مرگبار ققنوس بکشاند؛ چراکه او در راه دفاع از کشور و گرفتن انتقام، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. جمهوری اژدها، دنبالهی اولین کتاب پرطرفدار و تحسین شدهی آر.اف.کوانگ (جنگ تریاک) است که چین قرن بیستم را با دنیای مهیج خدایان و هیولاها میآمیزد و اثری ویرانگر برجای میگذارد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به جنگ تریاک؛ جمهوری اژدها
نمایش همهلیستهای مرتبط به جنگ تریاک؛ جمهوری اژدها
نمایش همه1404/1/10
1403/12/17
پستهای مرتبط به جنگ تریاک؛ جمهوری اژدها
یادداشتها
1404/5/8
جمهوری اژدها جلد دوم مجموعه جنگ تریاک - شخصیت ها: متاسفانه شخصیت اصلی «فنگ رونین» رین خیلی دیر رشد کرد من واقعاً اوایل خسته شدم از اینکه هنوز به آلتان وابسته بود معتاد شد یه شکست واقعی داشت اوایل کتاب و خیلی آزار دهنده تر این بود که این زمانش طولانی شد بعد آروم آروم یه رشد کوچولو و... دوباره مثل جلد قبل وسطای کتاب شاید بیشتر از ۶۰ درصدی کتاب روند بشدت سرعت میگیره ولی خودم شخصاً ۸۰ درصدی کتاب نسبت به جنگ بی حس شده بودم فکر کنین کلی صفحه درمورد کشتار دست جمعی مردم قحطی شکست و... می خوانید واقعا خسته شدم از یجایی به بعد اینطوری بودم که جنگ کی تموم میشه؟ این خیلی جالب بود من از جنگ خسته شدم هنوز شخصیت ها توی جنگن .. متاسفانه کتاب هیچ شخصیت مثبتی نداره اصلاً متأسفانه نیست ولی هیچییی!! هیچ شخصیت مثبتی وجود نداره😭 همه یا خاکستری ان یا سیاه و کلی تضاد توی این جلد به تصویر کشید یجورایی شخصیت های سیاه رو هم خاکستری کرد بجز یسریا که من شخصاً آدم حسابشون نمی کنم شخصیت های دیگه ی کتاب که خیلی مهمن کیتای نیجا و ونکا من گریه شدم چرا اینقدر تمام ابعاد تاریک مردم رو به رخ میکشه با جزئیات دلیلی که بلافاصله جلد سه رو شروع نکردم این بود از شدت غمی که توی کتابه شخصیت کیتای واقعا از اونایی که جلد بعد نویسنده میکشه چرا خانم کوانگ دوست داره همه رو بکشته؟ خدا می دونه تو یه پارگراف دوتا شخصیت رو میکشه رد میشه به همین راحتی! ونکا دختر نازم وای شدم زیاد درباره اش حرف نزد اما جای گسترش داره و در آخر نیجا!! نمی تونم چیزی بگم می ذارمش برای روابط شخصیت ها نیجاا!! و در آخر سوداجی در واقع خدایا باید برای داجی و جیانگ و یین یه اسپین آف بنویسههه خیلی بهشون بی توجهی شده ـ روابط شخصیت ها: کیتای و رین چقدر قشنگههه ان عین خواهر و برادرن همش بهم کمک می کنن کلا دوست داشتنی بغل کردنی یچیز قشنگ بین اون همه زشتی ... رین و ونکا چیزی ندارم بگم ... رین و نیجا بذارین از جلد اول شروع کنم اینا اول دشمن بودن بعد شدن رفیق بعد عاشق شدن بعد چی؟ اصلاً سیر تحول رابطه اشون واضح نبود بین اون همه جنگ و... گم شد ! نویسنده دوست داره هی صحنه های تراژدی بسازه و شما رو به گریه بندازه رین و سایک ها چقدر من غصه خوردم 😭 چیزی نیست که بگمم - پلات / پیچش داستانی: باید تو این مورد بگم دست مریزاد!!! چقدر قشنگ بود چقدر پیچیدگی ها زیاد بود ولی خیلی متوازن نبود خیلی پلات های آخر کتاب زیاد بود .. چقدر آخر کتاب دوباره شبیه دیستوپیایی ها شد الان یه نماد دوباره ساخته شد الهه ی آتش و... انقلاب واقعی شمال و جنوب اشراف زادگان و رعیت واقعیتش تعجب نکردم در واقع بعد جلد یک انتظارش رو میکشیدم و بنظرم خیلی دیر بود اما توی جلد خدای آتش انتظار یچیز قوی رو دارم این جلد جمهوری اژدها یه تکمیل کننده برای مجیک سیستم بود - سیستم جادویی: سیستم معمولی داره نویسنده نمی تونه بین حماسه کتاب و غلظت فانتزی کدوم رو انتخاب کنه سیستم جادویی یجا یهو زیاد میشه یجا خیلی کم بجاش حماسه سیاسی کتاب زیاد تر میشه اما در کل سیستم خوبی داره سوالی برام پیش نیومده و همین خوبه - موضوعات کتاب: توی این جلد سایه ی استعمار ناکارآمدی دولت حیله گری روباه پیر هیسپریایی ها یا همون بریتانیا چقدر جذاب توصیف کرده فشار های بریتانیایی ها تهاجم فرهنگی بریتانیا به چین یا نیکان شما عقب مونده این ما بهترین نژادیم و... موگنی ها همون ژاپنی ها - احساس من: دوستش داشتم بی نقص نبود اما من واقعاً از سمت چند خدایی بودن کلا باهاش حال نمی کردم چون نمی شه دین رو تحمیل کرد و بریتانیایی ها دقیقا همین کار رو میکردن و آزارم می داد
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.