یادداشتهای امت الزینب داودانی (35) امت الزینب داودانی 1404/2/19 جزیره سرگردانی سیمین دانشور 3.8 22 احساس می کنم احساسات یک زن و نگاه او به دنیا در این کتاب بی نظیر توصیف شده است. طوری که بعد هر چند صفحه می توان گفت، او هم شبیه من فکر می کند! 0 14 امت الزینب داودانی 1403/4/22 عقل و احساس جین آستین 3.3 47 بعد از بلندی های بادگیر و ربکا که این اواخر از ادبیات انگلستان خونده بودم، کنار اومدن با این کتاب پیش از حد برای من سخت بود. نمی دونم چرا نه روند داستان و نه نگارش هیچکدوم خیلی جالب نبودند. ( شاید ترجمه ای که خوندم بی تاثیر نبود ) در کل داستان این دو خواهر، النور و ماریان می تونست پر شور تر و با جزئیات و اسم های کمتری حکایت بشه. + با توجه به تعریف زیادی که از جین آستن شنیده بودم، شاید توقع زیاد من باعث ناامیدی بیشتر شد. 0 14 امت الزینب داودانی 1403/4/15 فعل: شطحیاتی در دستور محمد رضایی راد 4.2 19 بعد خوندن این نمایشنامه خیلی دوست دارم بیشتر بر ساده ترین چیزها توجه کنم. چقدر اسم و ضمیر با هم فرق دارن یا فعل لازم و متعدی و ... (منبا اینکه نمی تونم کتابی رو یه شبه تموم کنم، اما ناتمام گذاشتن این کتاب برای من ممکن نبود) 0 12 امت الزینب داودانی 1403/3/8 بال هایی در صندوق: یا یاداشتهایی بی سر و ته که با تاریخ، پیوندی ناگسستنی دارند لیلا پاپلی یزدی 4.0 1 چند روایت از انسان هایی که رنج جنگ، مرز و آزادی را کشیدند و نامشان در تاریخ گمشده است! تمام داستان انگار خواننده را تشویق می کند که داستان زندگی خودش را هم ماندگار کند چون ثابت می کند هیچ انسانی خالی از ماجرا نیست و شاید یکجایی در تاریخ (در حالی که ممکن است نامش در آن نباشد) دنیا به دست او بوده باشد. 0 10 امت الزینب داودانی 1403/2/23 نگراناسور ریچل برایت 4.3 5 این کتاب بهم دوباره ثابت کرد که کتاب کودک گاهی میتونه چند برابر بقیه رمان ها و داستان ها آرامش ببخشه ✨️🤍 0 1 امت الزینب داودانی 1403/2/1 مسخ فرانتس کافکا 3.8 99 حجم زیادی از غم و اندوه که بعد از خواندن این کتاب به روح شما تزریق می شود، واقعا ارزش ندارد و از نظر داستانی اگر دنبال احساس خوب هستید به این کتاب مراجعه نکنید. اما از نظر حرف اصلی که کتاب می خواهد بزند، به نظرم خیلی خوب عمل کرده است و با چند صفحه داستان به شما معایب زندگی مدرن را نشان می دهد. چگونه در دنیای مدرن ارزش افراد به سود حاصل از آنهاست نه روابط عاطفی و خانوادگی. و شاید همین حقیقت محض باعث می شود این کتب این حجم از اندوه رو به شما منتقل کند. 0 2 امت الزینب داودانی 1403/1/19 سرمایه جلد 1 کارل مارکس 5.0 3 اوایل کتاب تصور می کردم که مثل کتاب اقتصاد مدرسه قرار است در این کتاب هم فقط یکسری تعریف بخوانم و آنها را حفظ کنم بدون آنکه به نتیجه منطقی برسم. اما( جدا از تمام نقد هایی که بر مارکس وارد است ) این کتاب در نهایت معمایی را حل می کند که پس از کشف آن در فصل ششم کتاب، تلخی آن همه تعریف فصل اول را فراموش کردم. 0 2 امت الزینب داودانی 1403/1/2 ماه نیمروز: هشت داستان شهریار مندنی پور 3.5 4 درک کردن داستان های کوتاه همیشه برای یکی مثل من که علاقه زیادی به جزئیات و توضیحات ماجرا دارد، یکم سخت است. اما بعضی داستان های این مجموعه واقعا خوب توانستند من را با داستان همراه کنند.( مخصوصا داستان های رنگ آتش نیمروزی، اگر تابوت نداشته باشد و دریای آرامش) اما در کل فضای خیلی تاریکی داشت. مرگ و حسرت دو واژه پرتکرار تو این مجموعه بودند که باعث می شدند با خواندن داستان هایش لذت نبرم. 0 9 امت الزینب داودانی 1402/11/30 استیو جابز غلط کرد با تو؛ خاطرات یک کپی رایتر دون پایه آزاده رحیمی 3.6 28 این کتاب رو خانم آزاده شریفی تو دوره تولید محتوا پیشنهاد کرده بودن به خوندن. در کل توصیف خوبی درمورد استرتاپ های ایرانی می کرد و تا حدودی با فضای تکراری و تقلیدی این کتاب در نهایت آشنا میشین. اما همین تکرار زیاد یکسری موضوعات مشابه کتاب رو برای من حوصله سر بر کرد. شاید نباید کل کتاب رو یکجا می خوندم. پیشنهاد من اینکه یکی دو تیکه کتاب رو فقط بخونید. کلش با هم شاید یکم خسته کننده باشه. 🌿 0 21 امت الزینب داودانی 1402/11/27 آخرین قایق لورل اسنایدر 3.8 6 چند وقتی بود ادبیات کودک و نوجوان نخونده بودم. (تنها مواجه ام باهاشون در طاقچه بود وقتی کتاب های خواهرم رو می دیدم 😅) اما... زنگ تماشا باعث شد این لذتی که آخرین بار چند سال پیش اوایل راهنمایی تجربه اش کرده بودم رو دوباره تو چند روز باقی مانده به کنکوری شدنم تجربه کنم. 🤍 به شخصه از تخیل نویسنده خوشم اومد در حالی که تو زنگ تماشا خیلی نقد شد😅🤦🏻♀️ در کل دوستش داشتم.✨️ 0 3 امت الزینب داودانی 1402/10/14 بعد از پایان فریبا وفی 3.1 9 به نظرم کتاب جالبی بود و برای تجربه از این نویسنده شاید چیز بدی نبود. به چند دلیل: یک اینکه داستان هایی که اتفاقات ساده خانوادگی و روزمره رو روایت می کنن برای من لذت بخش هستن. دلیل دوم هم شخصیت های داستان، برای من خیلی ملموس بودن. البته اگه مجبور نبودم قطعا سراغ این کتاب نمی رفتم و گزینه ی دیگه ای رو برای مطالعه انتخاب می کردم. 4 29 امت الزینب داودانی 1402/9/7 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 374 واقعا بهترین کتابی که میشه تو روزهای سخت درسی خوند، همینه. مخصوصا پایان کتاب، انگار میخواد تو هر جور شده برای کمترین چیز شاکر و راضی باشی✨️ و یک لحظه شادی، آیا برای تمام عمر کافی نیست؟ 4 35 امت الزینب داودانی 1402/8/10 بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 137 دلستان جالبی بود. چند وقتی بود که کتاب معمایی نخونده بودم. + اونایی که این کتابرو می خوان بخونن: زمانی معلوم میشه این داستان رو درست فهمیدین، که بیمار خاموش اصلی رو درست حدس بزنین. 0 6 امت الزینب داودانی 1402/7/21 وقتی دلی محمدحسن شهسواری 4.1 39 اگه دنبال شناختن یکی از یارانپیامبر هستین ، این کتاب می تونه فرصت خوبی برای شما باشه. نکته جالب کتاب این جاست که صرفا یه زندگی نامه نیست بلکه در قالب داستان و معما تموم آنچه باید بدانیم رو نویسنده گنجانده. ✨️ 0 3 امت الزینب داودانی 1402/6/26 فامیلی بی لهجه (نمایشنامه کمدی) میکولا کولیش 3.6 2 خیلی عالی بود. ولی ای کاش روسی و اوکراینی هم بلد بودم تا بهتر کتاب رو درک کنم🥲 1 32 امت الزینب داودانی 1402/6/18 سووشون سیمین دانشور 4.1 210 یکی از بهترین کتاب های ایرانی که تا الان خوندم. و چقدر این کتاب بوی تابستون رو میداد☀️ " در خانه ات درختی خواهد رویید و درختهایی در شهرت و بسیار درختان در سرزمینت. و باد پیغام هر درختی را به درخت دیگر خواهد رسانید و درختها از باد خواهند پرسید در راه که می آمدی سحر را ندیدی؟" 1 32 امت الزینب داودانی 1402/6/8 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 101 برای بار پنجم دوباره تمومش کردم. 0 11 امت الزینب داودانی 1402/5/29 آنچه با پول نمی توان خرید: مرزهای اخلاقی بازار مایکل جی. سندل 4.0 6 به نظرم عنوان این کتاب واقعا متناسب با محتوای کتاب نیست. باید بنویسن: آنچه می توان با پول خرید. 0 3 امت الزینب داودانی 1402/3/29 وقتی که او رفت لیزا جوئل 3.8 17 در برنامه طاقچه،خیلی ها نوشته بودند اگر افسرده هستید نخوانید و... . اما به نظر من واقعا پایان امیدبخشی داشت و یکجورایی چرخه ی زندگی را نشان می داد. مخصوصا اینکه لورل در پایان قصه با دانستن حقیقت متفاوت و منطقی رفتار کرد،واقعا احساس خوبی به مخاطب منتقل می کرد.✨️ اما ای کاش اینقدر داستان زود قابل حدس نبود. شاید چالش اصلی من با داستان این بود که خیلی زود می شد همه چی رو پیش بینی کرد و خب در نهایت جذابیت از بین می رفت. 0 15 امت الزینب داودانی 1402/3/26 جای او خالی نادر ابراهیمی 4.2 8 داستان خوبی بود مخصوصا اینکه ارزش یک تحول اجتماعی و انقلاب را به سادگی برای یک کودک( زیر ۱۰ سال ) وصف می کرد. 0 6