آخرین قایق
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
در جزیره ، همه چیز عالی است، خورشید در آسمان رنگارنگ طلوع می کند؛ باد، دریا و درختان در خدمت ساکنان جزیره هستند؛ شب ها که نه بچه درکلبه هایشان می خوابند، شکمشان سیر است و قلبشان سرشار از خوشبختی فقط یک چیز تغییر می کند: هرسال یک روز ، قایقی از پشت به ظاهر می شود، کودکی را می آورد و به جایش بزرگ ترین بچه ی جزیره را با خود می برد که دیگر هرگز دیده نمی شود. امروز جابه جایی مثل همیشه اتفاق می افتد، قایق می آید و دختری را می آورد به اسم اس و دین را با خود می برد. حالا جینی ارشد جزیره می شود. جینی مسئولیتش را می داند: یاد دادن قوانین جزیره به اس و حفظ همه چیز همان طور که هست. ولی آیا جینی برای آن روز خاص آماده است؟ روزی که قایق برمی گردد و او را برای همیشه از تنها خانه ای که می شناسد می برد؟
بریدۀ کتابهای مرتبط به آخرین قایق
لیستهای مرتبط به آخرین قایق
یادداشتها
1402/7/8
1403/9/8
کتاب توصیفات جالبی داشت. قلم خوبی داشت. در واقع بنظرم همه چیز خوب بود فقط نفهمیدم چرا وقتی نمیخواست جوابی بده، معما مطرح کرد. ابیگیل کی بود؟ جزیره چطوری جزیره شده بود و این قوانین بهش حاکم شده بودن؟ بچهها با قایق کجا میرفتن؟ فکر میکنم داشت درباره مفهوم مرگ و زندگی حرف میزد پس ابیگیل باید نماد باشه اما نفهمیدم نماد چه کسی.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/11/12