یادداشتهای Fatemegh (25) Fatemegh 1402/4/24 دیوانگی در بروکلین پل استر 3.6 5 اول که میخواستم بخونم نظرات اینکتاب و خوندم و با توجه به نظرات با این دید شروع کردم که یک کتاب معمولی و عادی رو قراره بخونم... ولی اعتراف میکنم از همون فصل اول جذبش شدم بعدش عاشقش شدم... خود خود افکاری بود که تو ذهن شکل میگیره و قدرت بیانش و نداری و یا شاید بلد نیستی درباشون حرف بزنی... عالی بود... "دربارهی دنیاهایی است که وجود ندارند. مطالعهای روی پناهگاههای درونی، نقشهی مکانهایی که وقتی عرصه تنگ میشود و دنیای واقعی را نمیتوان برتابید آدمها در آن پناه میجویند." "اما گمان میکنم برای تغییر زندگی آمادهام." "دلم میخواست طور دیگری زندگی کنم، همین. حالا که نمیتوانم دنیا را عوض کنم، دلم میخواخد دست کم بکوشم تا خودم را تغییر دهم. ولی نمیخواهم در این راه تنها باشم. من به قدر کافی تنها هستم و چه تقصیر خودم باشد، چه نباشد، من افسردهام. از روزی که راجع به روری حرف زدیم، مدام به فکرش هستم. دلم برایش تنگ شده. دلم برای مادرم تنگ شده. کمبود همهی کسانی را که از دست دادهام، احساس میکنم. بعضی وقتها چنان دست خوش غم و غصه میشوم که زنده ماندنم زیر بار چنین غمی برایم باور نکردنی است. هتل اگزیستانس؟ حتما با زندگی با دیگران ارتباط دارد، با ترک این شهر کثیف و شرکت در زندگی کسانی که دوست دارم و به آنها احترام میگذارم." "وقتی کسی این شانس را دارد که در ماجرایی زندگی کند و در دنیایی خیالی به سر برد، دردهای دنیای واقعی ناپدید میشوند. تا وقتی حکایت ادامه یابد، واقعیت وجود نخواهد داشت." 0 2 Fatemegh 1402/3/27 مهاجر سرزمین آفتاب: خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 115 خیلی قشنگ بود و واقعا قلم زیبایی داشت. خاطرات قشنگ این خانم واقعا به دلم نشست 0 0 Fatemegh 1402/3/24 قیدار رضا امیرخانی 4.1 112 «آدمی که یکبار خطا کرده باشد و پاش لغزیده باشد و بعد هم پشیمان شده باشد، مطمئن تر است از آدمی که تا به حال پاشش نلغزیده … این حرف سنگین است … خودم هم می دانم. خطا نکرده، تازه وقتی خطا کرد و از کارتن آکبند در آمد، فلزش معلوم می شود، اما فلز خطا کرده رو است، روشن است… مثلِ کف دست، کج و معوج خطش پیداست. از آدم بی خطا می ترسم، از آدم دو خطا دوری می کنم، اما پای آدم تک خطا می ایستم…!» 0 0 Fatemegh 1401/9/13 زمین سوخته احمد محمود 3.8 57 ادبیات جنگ هشت ساله و دفاع مقدس... متن کتاب "کاش آدم بداند جعبه ی محتوی گلوله چطور دست به دست میشود. سربازی که از انبار مهمات بیرونش میکشد چه ریختی دارد... و چه فکر میکند؟ آیا فکر میکند لحظه ای که یکی از گلوله های داخل جعبه پرواز کنان جلو میرود چه فاجعه ای ببار می آورد؟ چه کسی را میکشد؟ دل کدام مادر را میلرزاند؟ خنده ی کدام طفل را تا آخری لحظه ی میرای زندگی بر لبانش میخشکاند؟ یا نه. یا لبخند به لب، جعبه را تحویل میدهد، دشتهایش را میتکاند و میگوید: تموم شد...بیا این رسید را امضا کن". اولین کتابی بود که از این نویسنده خوندم برخلاف چیزایی که شنیده بودم چقدر نزدیک و ملموس درست مثل یک فیلم بود فیلمی که هرشب تو یک ساعت مشخص میخواستم ببینم بقیش چی میشه چقدر تلخ و درد داشت جنوب زیبای من... 2 19 Fatemegh 1401/9/9 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 324 واقعا با مطالعه کتاب به تقسیر این متن میرسی: آسمان تاریک و تاریک تر میشود سیاهی و کبودی در رقابتند اما ستاره ها هنوز برای تو میدرخشند... 0 10 Fatemegh 1401/8/19 آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 59 کتاب های آبنبات فوق العادن.. حس آشنایی و صمیمیت و طنز خنده دار و جذاب... واقعا هم دوست داشتم فقط بخونم هم دوست نداشتم تموم بشه... چقدر بی بی و دوست داشتم چقدر محسن عالیه... میشه باهاشون تو کوچه سیدی زندگی کرد... عالی عالی عالی... در انتظار جلد بعدی آبنبات 0 15 Fatemegh 1401/8/12 خداحافظ گاری کوپر رومن گاری 3.7 40 رومن گاری واقعا نویسنده عالی هست 0 11 Fatemegh 1401/8/5 کجا می ریم بابا؟ ژان-لویی فورنیه 3.6 5 طنز تلخ و قشنگی بود... 0 11 Fatemegh 1401/7/5 سلام! کسی اینجا نیست؟ یوستین گوردر 3.9 6 وقتی وارد دنیای رویاها میشویم، گویی از جهان خودمان بیرون می آییم و به واقعیتی دیگر پا می نهیم... 0 3 Fatemegh 1401/7/2 رفیق مثل رسول: نگاهی به زندگی و خاطرات مدافع حرم شهید محمدحسن (رسول) خلیلی شهلا پناهی 4.2 12 زندگی شهدا همیشه پر از اسرار و اعجازه... کاش لیاقت درک و یادگیری داشته باشیم... رفیق مثل رسول... 0 9 Fatemegh 1401/6/30 من او رضا امیرخانی 4.3 157 چقدر قشنگ بود... خیلی خوشخوان و زیبا... 0 13 Fatemegh 1401/6/8 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی، صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 160 پر از مفهوم و زیبا ولی اندکی سخت... با دقت باید درک بشه 0 11 Fatemegh 1401/5/21 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 146 میگن اگه میخوای بدونی مطالعه یک کتاب چقدر واست موثر بوده ببین بعد از اتمامش دلت واست تنگ میشه؟ من خیلی خیلی خیلی دلم براش تنگ میشه مطمئنم دوباره برمیگردم و دوباره و سه باره و ... میخونمش... 0 16 Fatemegh 1401/5/3 جزء از کل استیو تولتز 4.1 139 خیلی قشنگ بود خیلی دوستش داشتم... اینکه متفاوت باشی و همرنگ جماعت نباشی ...وقتی بچه ای میگن یکی میره تو چاه توهم باید بری مگه؟ ولی وقتی بزرگ شدی میگن همه رفتن تو چاه تو چرا نمیری؟ 0 21 Fatemegh 1401/3/31 پیش از آنکه قهوه سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.7 60 آدم ها با هر مشکلی مواجه شوند، همیشه قدرت غلبه بر آن را میابند. فقط دل و جرئت میخواهد. فقط قبل اینکه قهوه سرد بشه آن را بخور... زیبا بود 0 12 Fatemegh 1401/3/26 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 97 "ما به کتاب هایی نیاز داریم که اثرشان بر ما مثل یک فاجعه باشد، کتاب هایی که عمیقا متاثرمان کنند، مثل تاثیر مرگ کسی که بیشتر از خودمان دوستش داشتیم، مثل تبعید شدن به جنگل هایی دور از همه، مثل خودکشی. کتاب باید همچون تیشه ای باشد برای شکستن دریای یخ زده ی درونمان" خیلی کتابش قشنگ بود به نظرم همه با این کتاب میتونن اشتراکات زیادی پیدا کنن و براشون جذاب باشه 0 22 Fatemegh 1401/3/5 مردی که می خندد ویکتور هوگو 4.2 21 چقدر غمناک و غیر قابل پیش بینی... جزئیات زیادو دوست ندارم و ازش میگذرم... ولی خیلی داستانش زیبا و غمناک و غافلگیر کننده بود 0 9 Fatemegh 1401/2/26 و سرانجام مرگ آگاتا کریستی 3.7 5 اولاش داشتم پشیمون میشدم ولی بعدش کنجکاوم کرد که ببینم چی میشه... 0 7 Fatemegh 1401/2/25 درون یک آینه، درون یک معما یوستین گوردر 3.5 1 قلم جادویی یاستین گوردر و فلسفه خاصش مثل دنیای سوفی و دختر پرتقال... 0 7 Fatemegh 1401/1/13 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 66 خیلی قشنگ و خوشخوان با طنزی آشنا و صمیمی... باید خیلی زود ابنبات نارگیلی و هم تهیه کنم... خیلی کتاب های آب نبات و دوست داشتم 0 11