بریدههای کتاب پروانهی کتاب🛖📚 پروانهی کتاب🛖📚 23 ساعت پیش نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 229 صفحۀ 95 درد اینجاست که آدمیزاد روی زمین تنهاست. 0 1 پروانهی کتاب🛖📚 دیروز بخش دی فریدا مک فادن 4.2 352 صفحۀ 10 تو باید جای من اینجا زندانی باشی ایمی. 0 0 پروانهی کتاب🛖📚 3 روز پیش ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 88 صفحۀ 31 بودن با تو دیشب بهتر از شکلات بود. چه احمقام من،فکر میکردم چیزی بهتر از شکلات پیدا نمیشود. 0 0 پروانهی کتاب🛖📚 5 روز پیش مردگان تابستان کاملیا وی 2.6 11 صفحۀ 20 من نادیده گرفته شدن رو به حد هنرهای زیبا رسونده بودم واقعا هم هنر میخواست.احتیاج به تمرکز و سال ها تمرین داره تا مطمئن بشین که همیشه نادیده گرفته میشین. 0 0 پروانهی کتاب🛖📚 1404/4/18 چشم هایش (رقعی گالینگور) بزرگ علوی 3.6 229 صفحۀ 5 گویند:مگو سعدی،چندین سخن از عشق میگویم و بعد از من گویند به دوران ها 0 0 پروانهی کتاب🛖📚 1404/2/11 گریخته: هفت روایت در باب مرگ 3.1 1 صفحۀ 84 بنابراین دنیا مملو از ادماییه که همه چیزی هستن غیراز اون چیزی که عمیقاً هستن و میخوان باشن و خب هیچ چیزی رو واقعا تغییر نمیدن و فقط دارن از خودشون فرار میکنن یه جوری که انگار زندگی،دنیا،همهاش یه نمایشه که داریم برا خودمون،برا دیگران اجرا میکنیم. 0 0 پروانهی کتاب🛖📚 1403/11/19 انجمن کابوسی ها لنا المرک 3.2 2 صفحۀ 108 آن ها تا جایی که توانستند با سرعت به گوشه های تاریک خود و مکان های فراموش شده برگشتند تا دور از دنیایی که دیگر به آن متعلق نبودند از صلح و آرامش لذت ببرند. 0 0