در غیاب بلانکا عمومیداستان در غیاب بلانکا آنتونیو مونیوس مولینا و 1 نفر دیگر 3.0 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر نیماژ شابک 9786003675926 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب در غیاب بلانکا، نویسنده آنتونیو مونیوس مولینا. لیستهای مرتبط به در غیاب بلانکا Hanā 1403/6/6 مینیماژها 36 کتاب برای فرصتهای کوتاه. مینیماژ، نام مجموعهای از کتابهای جیبی نشر نیماژ است که از ادبیات سراسر جهان، بهترین آثار کوتاه و نوولاها را گرد آوری کرده است تا در سفر، در راه و مکانهایی که به دنبال کتابی سریعخوان اما ارزشمند و مفید میگردیم، همراهمان باشند. 6 58 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سمیرا علیاصغری 1401/7/7 یا کسی که یادداشت پشت جلد را نوشته، داستان را متوجه نشده یا من :)) درباره زندگیِ مشترکِ یک مردِ طرفدارِ ثبات در زندگی با یک زنِ دمدمی، تقابل سکوت با صدا و درونگرا و بیرونگرا شاید. از نحوهی آشنایی و دلبستگی تا روزهای از هم دور شدن و نفهمیدنها. اینجور نبود که آدمِ دیگری ساخته باشد، نمیخواست یا نمیتوانست واقعیت برگشتن را بفهمد. نثر چندان جذابیتی ندارد، خواندنش چیزی به آدم اضافه نمیکند؛ نه دانشی، نه اخلاقی، نه احساسی و نه نکتهای برای نویسندههای جوان دارد. جملهی روی جلد هم گولتان نزند، از یک شاعر است و نه نویسنده. 0 2 яσвεят 1403/3/1 کتاب جالبی بود فلش بک هایی که ماریو برای خودش میزد و مقایسه سازی های ذهنی اش همگی به جذابیت داستان افزوده بود 0 0