𝓩𝓮𝔂𝓷𝓪𝓫_𝓐𝓶𝓳𝓪𝓭𝓲

عضویت

تیر 1404

0 دنبال شده

0 دنبال کننده

هر زمان که درد خیلی کشنده و شدید باشد، مطالعه، چاقوی درد را کند می‌کند! برای منحرف کردن ذهنم از افکار مأیوس کننده صرفاً نیاز دارم به کتاب‌ها پناه ببرم.عادت به خواندن کتاب، در واقع ساختن پناهگاهی برای خود در برابر تمام بدبختی‌های زندگیست!

tooka__book

نمایش همه
        مجموعه هشت جلدی «آنی شرلی» داستان دختری به نام آنی شرلی را روایت می‌کند که در یتیم‌خانه بزرگ شده و به اشتباه به خانواده‌ای در آونلی می‌رسد. این مجموعه ماجراهای آنی از کودکی تا بزرگسالی و تجربیاتش در مدرسه، دانشگاه
، و در نهایت ازدواج و تشکیل خانواده را به تصویر می‌کشد. آنه باهوش، خیال‌پرداز و پرانرژی است و با وجود چالش‌ها و مشکلات، همیشه به دنبال خوشبختی و پیشرفت است. هر جلد از این مجموعه به بخشی از زندگی او و ماجراهایش با دوستان و خانواده‌اش می‌پردازد.
خلاصه داستان در هر جلد:

• جلد اول: آنی شرلی در گرین گیبلز: آنی به اشتباه به آونلی فرستاده می‌شود و با ماریلا و متیو کاتبرت زندگی می‌کند. او با شخصیت پرانرژی و خیال‌پردازش، دنیای جدیدی را تجربه می‌کند و با مردم آونلی دوست می‌شود.

• جلد دوم: آنی شرلی در آونلی: آنی به مدرسه می‌رود و با چالش‌های جدیدی روبرو می‌شود. او با دوستانش، دیانا باری و جیل آندرو، ماجراهای زیادی را پشت سر می‌گذارد.

• جلد سوم: آنی شرلی در تابستان: این جلد به تابستان‌های آنی و ماجراهایش با دوستانش در آونلی می‌پردازد.

• جلد چهارم: آنی شرلی در پیشلد: آنی برای ادامه تحصیل به کالج کوئین می‌رود و با چالش‌های جدیدی در محیط دانشگاهی روبرو می‌شود.

• جلد پنجم: آنی شرلی در اینگل‌ساید: آنی با گیلبرت بلایت ازدواج می‌کند و به اینگل‌ساید نقل مکان می‌کند.
• جلد ششم: آنی شرلی در جزیره: آنی و گیلبرت صاحب فرزند می‌شوند و ماجراهای جدیدی در زندگی خانوادگی‌شان رخ می‌دهد.

• جلد هفتم: آنی شرلی در ویندی پاپلز: آنی و گیلبرت به ویندی پاپلز می‌روند و با اتفاقات جدیدی روبرو می‌شوند.

• جلد هشتم: آنی شرلی در ویندی پاپلز (ادامه): این جلد به ادامه ماجراهای آنی و خانواده‌اش در ویندی پاپلز می‌پردازد.

این کتاب حدود یک ساعت قبل به پایان انجامید
انتظار کسل کننده بودن رو داشتم و ته ذهنم اخرش این شد  که این روان شناس روان پریش ما چرا وقتی حقیقت رو میدونه دنبالش میگرده؟ چرا الیسیا  رو با سم میکشه؟
خب  این مقدمه رو ول کنین میخوام از خود کتاب بگم
نویسنده اقای الکس میکلیدس هستن و این رمان سال اول حسابی غوغا میکنه  و توی مجله داستان جنایی تایمز و -مجله اینترتنمنت ویکلی(غلط املایی نیستش درسته)و -مجله بی بی سی کالچر و- ای.جی.فین که یه نویسندس و -یه کمدین مشهور بریتانیایی که اسمشو نمیدونم  مورد تشویق قرار میگیره و به عنوان اولین نوشته یک فرد زیادی هیجان انگیز و البته عجیبه اسم دیگر این رمان ((بیمار خاموش)) هستش  ولی این اسم بیشتر بهش میادنشر خزه
چاپ دومش مال 4 سال پیشه (1400)
 خب داستان مال دختری حدودا 34 ساله است  که  اون رو با جسد شوهرش پیدا میکنن و فکر میکنن قاتل اونه  چون تفنگ دست اون و  تیر به شوهرش خورده بود
 و اثر انگشتش هم روش بوده اما ایشون روزه سکوت میگیرن و حدود یه سال یا کمتر حرف نمیزنن  و عین یه مجسمه بی احساس میشن خب لابد الان میگین که ((من تجربه کتابخونیم میگه که زنه قاتل نیست مطمیینم)) اما سخت در اشتباهید.....
قاتل خانم الیسیا  هستن و مقتول کاملا حقش بوده که اینطوری بمیره
مقتول اسمش گابریله و بدون اینکه این بدبخت بی نوا بفهمه با دختری به نام کتی رو هم میریزن و  شوهر کتی هم میفهمه زنش اینکارس
بعدا ایشون رمان پزشک این دختر با روزه سکوت میشه و بالاخره به حرف میارتش  اما حیف که همین روان شناس اونو میکشه یا لااقل کلا میره تو کما
داستان اینه که شوهر کتی میوفته دنباله این گابریل و بعدکه ایشونو تو خونه خودش همراه زنش گیر میاره میبنده به صندلی و میگه ((الیسیا ایشون دوست نداره)) ایشونم میگه نه نه نه
خلاصه مرده به گابریل میگه که یا زنت بمیره یا تو برای اثبات حرفش
و گابریل بعد از مکثی میگه الیسیا بمیره  این مرده هم تفنگ و میزاره رو شونه زنه   و میزنه اما نه به زنه تو هوا میزنه بعدشم تفنگو میزاره و میره و زنه با دستای خودش با شلیک 6 گلوله گابریل رو به دیدار خالق میبره و حسابی سرکارمون میزاره!!!
البته این مال اخرای داستانه اوایل داستان حسابی متوجه خیر خواهی اقای روان شناس میشین اما امان از این داستانای اینطوری......
دقیقا شاهزاده قلابی هم  همینطور سرکاری بود
با اینکه حرص خوردم اما 99 درصد پیشنهاد میدم و تعداد صفحه 328 هستش اما میتونین با قدرت تند خوانی با 3 -4 ساعت تمومش کنین
من حدود 4 ساعت وقت گذاشتم

ممنون از توجه بینظرت و امیدوارم این یادداشت باعث کتابخون تر شدنت باشه:)))

سلاممممم
خب بدون مقدمه میرم سراغ خود کتاب
طراحی جلد و اسم داستان واقعا ادم رو به بیراهه میکشونهه
من چند بار جلدشو دیده بودم و تصورم یه داستان با نویسنده خارجی بود
بعدا که خودم هدیه گرفتم از یه دوست مهربون هرچی گشتم مترجمو پیدا نکردم:)))))))
خب مشخصه های ظاهریش خوب بودن کاغذ خیلی مرغوبیت زیادی نداشت اما میشه گفت از متوسط بهتر بود  قیمت کتاب  185000تومان بود  که نمیشه گفت زیاده چون کتاب گرونههههه
گرونننننننننن
 مال انتشارات انقلاب اسلامی هست
3 فصل اول هیچی از داستان نگرفتم یعنی گیج و منگ بودم قشنگگگگ
چون 3 فصل اول داستان از زبان 3-4 تا شخصیت متفاوت و بیگانست
دقیقه صفحه اخر کتاب یا  به عبارتی صفحه278 کل تصویر ذهنی من رو راجب داستان به فنا داد! (اگه کتابو نخوندید توصیه میکنم اول خلاصه داستان این یادداشت رو بخونین تا متوجه شید)
مگه مجتبی شهید نمیشه؟ که لحظه شهادت عباس محمدی رو هم میبینه؟ پس چجوری یه ورود عادی داشته اونم کسی که شهادتش ثبت شده؟
کلا منگ شدم چرا اینطوری شد؟>
خب قبل توضیح کلی بگم که من برداشتم از کتاب اینطوری بود که انگار این داستان میخواد حقیقتی رو بگه انگار نحوه شهادت یه نفر یا داستان زندگیش رو فکر میکنم یکی از شهدا ی ناشناخته جنگ تحمیلی هستش اما خب این یه حدس و برداشت به سلیقه منه!
هرچی فک کردم دیدم چون نقش اصلی رو مجتبی میثمی  بر عهده داشت احتمالا یه شهید اینطوری یا حداقل با اسم متفاوت داریم
البته یکم دور از ذهنه ولی من واقعا گیج شدم  جدا از بحث خود داستان با ادبیات روان و خوبش لذت نابی بردم اما خود داستان مشکلی حل نشدنی شد برام  دیگه هم حوصله نکردم کامل صفر تا 278 داستانو  دوباره بخونم
خلاصه داستان به زبان من:(( خب داستان چند بخش داره که همشون به زبان راوی هستن  اما بخشی مال خانم راشل هرتزوگ و بخش دیگر مال اقای مجتبی میثمیه داستان مال دوران دفاع مقدسه اگه اشتباه نکنم کسی که از دوران حدودا 17 سالگیش میاد به میدون و مرگ فرمانده های زیادی که دوستشون داشتن رو میبینه از جمله دوستانش و فرمانده عملیات
بنابر این تا موقع شهادتش میجنگه اما خانم راشل ایشون یه مامور عالی موساد هستن  و در صفحات اخر دستور شهادت  مجتبی رو میدن (راشل یه زن اسراییلیه)
اما بنابه دلایلی که خودمم نفهمیدم همین مجتبی بعد شهادتش باعث سرنگونی راشل میشه ))))
یه یادداشت شبیه مال من راجب این کتاب هست که قدیمی تره و مال یه زینب دیگس و اکانت قبلی خودمه که ادامش ندادم

امیدوارم بتونین این کتابو بخونین و منو از گمراهی نجات بدین:))))))) البته به شرطی که خودتونم گمراه نشین

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

بازی وراثتمیراث هاثورنگامبی نهایی

رمان های مورد علاقه ام

10 کتاب

خب اول از همه اینکه من عاشق همه رمان های دنیام خیلی رمان میخونم اما چیزی که دوسش دارم رو هرگز فراموش نمیکنم و هر چند بار که بخونمش برام تکراری نمیشه من هر کتابی رو نمی‌پسندم و جز مورد علاقه هام قرارش نمیدم اما این کتاب ها رو تا حد زیادی پرستیدم و آنقدر خوندم که از بر هستم دوست دارم تو هم بخونی و لذت ببری چندتایی عاشقانه یکی دوتا کتاب های جالب اسلامی هم در کنارشون که مطمئنم خوشت میاد کتابب که من برای تغییر زندگی پیشنهاد میدم ((من میترا نیستم))هستش که خیلی میتونه تاثیر گذار باشه البته اگه بخواین مثل زینب کمایی باشین مجموعه هاثورن رو هنوز کامل نکردم اما شم کتابخونی من میگه بی‌نظیرن و من جلد ۱ رو تازه دادم تموم میکنم اما خب بقیه جلد هاشم هستن و مطمئنم رمان فانتزی جالبی میشه خاکسپاری دوم بانوی مرگ رو به کسی که اهل داستان های ایرانه پیشنهاد میکنم عقاید یک دلقک رو برای یه کتابخون خفن پیشنهاد میدم چون بقیه حسابی کسل میشن و کوری رو برای همه کسایی که کتاب میخونن اما خفن نه دختری در قطار برای جنایی خوان های بهخوان به شدت پیشنهاد میدم سرتونو درد آوردم ولی بخونین نخونین میام به خوابتون😄😄😄😄😄

بریده‌های کتاب

فعالیت‌ها