یادداشت 𝓩𝓮𝔂𝓷𝓪𝓫_𝓐𝓶𝓳𝓪𝓭𝓲

این کتاب حدود یک ساعت قبل به پایان انجامید
انتظار کسل کننده بودن رو داشتم و ته ذهنم اخرش این شد  که این روان شناس روان پریش ما چرا وقتی حقیقت رو میدونه دنبالش میگرده؟ چرا الیسیا  رو با سم میکشه؟
خب  این مقدمه رو ول کنین میخوام از خود کتاب بگم
نویسنده اقای الکس میکلیدس هستن و این رمان سال اول حسابی غوغا میکنه  و توی مجله داستان جنایی تایمز و -مجله اینترتنمنت ویکلی(غلط املایی نیستش درسته)و -مجله بی بی سی کالچر و- ای.جی.فین که یه نویسندس و -یه کمدین مشهور بریتانیایی که اسمشو نمیدونم  مورد تشویق قرار میگیره و به عنوان اولین نوشته یک فرد زیادی هیجان انگیز و البته عجیبه اسم دیگر این رمان ((بیمار خاموش)) هستش  ولی این اسم بیشتر بهش میادنشر خزه
چاپ دومش مال 4 سال پیشه (1400)
 خب داستان مال دختری حدودا 34 ساله است  که  اون رو با جسد شوهرش پیدا میکنن و فکر میکنن قاتل اونه  چون تفنگ دست اون و  تیر به شوهرش خورده بود
 و اثر انگشتش هم روش بوده اما ایشون روزه سکوت میگیرن و حدود یه سال یا کمتر حرف نمیزنن  و عین یه مجسمه بی احساس میشن خب لابد الان میگین که ((من تجربه کتابخونیم میگه که زنه قاتل نیست مطمیینم)) اما سخت در اشتباهید.....
قاتل خانم الیسیا  هستن و مقتول کاملا حقش بوده که اینطوری بمیره
مقتول اسمش گابریله و بدون اینکه این بدبخت بی نوا بفهمه با دختری به نام کتی رو هم میریزن و  شوهر کتی هم میفهمه زنش اینکارس
بعدا ایشون رمان پزشک این دختر با روزه سکوت میشه و بالاخره به حرف میارتش  اما حیف که همین روان شناس اونو میکشه یا لااقل کلا میره تو کما
داستان اینه که شوهر کتی میوفته دنباله این گابریل و بعدکه ایشونو تو خونه خودش همراه زنش گیر میاره میبنده به صندلی و میگه ((الیسیا ایشون دوست نداره)) ایشونم میگه نه نه نه
خلاصه مرده به گابریل میگه که یا زنت بمیره یا تو برای اثبات حرفش
و گابریل بعد از مکثی میگه الیسیا بمیره  این مرده هم تفنگ و میزاره رو شونه زنه   و میزنه اما نه به زنه تو هوا میزنه بعدشم تفنگو میزاره و میره و زنه با دستای خودش با شلیک 6 گلوله گابریل رو به دیدار خالق میبره و حسابی سرکارمون میزاره!!!
البته این مال اخرای داستانه اوایل داستان حسابی متوجه خیر خواهی اقای روان شناس میشین اما امان از این داستانای اینطوری......
دقیقا شاهزاده قلابی هم  همینطور سرکاری بود
با اینکه حرص خوردم اما 99 درصد پیشنهاد میدم و تعداد صفحه 328 هستش اما میتونین با قدرت تند خوانی با 3 -4 ساعت تمومش کنین
من حدود 4 ساعت وقت گذاشتم

ممنون از توجه بینظرت و امیدوارم این یادداشت باعث کتابخون تر شدنت باشه:)))

۴ ساعت کتاب خوندن پشت سر هم خسته نمیشی؟
بهت حال میده ؟ چیزی متوجه می شی ؟
به نظر من کتاب اینجوری حال می ده که قشنگ روش تمرکز کنی ،آررااااااام بخونیش😌

اخه ببین بستگی داره اونی که تند خوانی میکنه هم معنی رو میگیره  هم لذت میبره مثلا من خودم پریروز حدود ۹۰۰ صفحه یا بیشتر حدود ۱۰۰۰ تا خوندم مجموعه ۱۰۰ نفر رو خیلی هم حال داد کلا هم کمتر از ۷ ساعت وقت گذاشتم ولی همونم یه بند تند خوانی کردم

خیلی لذت میبری که بتونی چندین کتابو بخونی

تند خوانی تمرکز زیادی میخواد وگرنه نمیفهمی