محمد حسین طهرانی

32 دنبال کننده

یک مربی  /   یک تسهیل‌گر   /   یک معلم  /   یک کتابخوان

نمایش همه
        این کتاب بسیار بسیار بسیار برای مطالعه شاهنامه نوجوانان مناسب است
من خودم کلی ذوق کردم کلی هیجان زده شدم خیلی راحت میتونید با سری کتابهای شاهنامه کودک و نوجوان بر شاهنامه تسلط خوبی به دست آورید و کل داستان شاهنامه در دستتان باشد
سه تا چیز خیلی خاص و عالی در این کتاب هست
۱ معنی واژگان
نویسنده نظم را به نثر روان ترجمه کرده اما کلمات را تغییر نداده و نوجوانان و خواننده ها با کلمات پارسی بهتر آشنا می‌شوند و برای معنی کلمات که برای ما جدید است آخر کتاب یک فرهنگ نامه کوتاه قرار داده است
۲ شجره نامه
شاید پیدا کردن نسب ها و این که این اسم در شاهنامه چه جایگاهی داشت شما را گیج کند اما در این کتاب یک شجره نامه از قصه اصلی برای شما قرار داده که منجر به فهم بسیار روان تری برای  شما میشود و این خیلی عالی است
۳ نقشه ایران
مکان های که در شاهنامه بیان میشود به لحاظ جغرافیایی تصوری برای شما ایجاد میکند که به فهم داستان کمک میکند نویسنده برای بهتر شدن این فهم یک نقشه از ایران آخر کتاب قرار داده که تصویر سازی شما را از ایران و لشکر کشی ها و جابجایی ها کامل میکند و بهتر در جریان داستان قرار میگیرید

به غیر از این سه نکته خود شاهنامه با متنی روان بر دلتان مینشیند و از آن لذت میبرید خیلی خیلی خیلی خوب بود

خواندن این کتاب به تنهایی به شما دید کاملی را نمی‌دهد
این کتاب را در زمان دانشجویی در دانشگاه در یک سمینار ارائه کردم
در ارائه این کتاب بیشتر وقت سمینار به جورج اورول شناسی گذشت
به رویکرد نویسنده و نوع نگاه نویسنده تا به متن کتاب
جورج اورول از دسته نویسنده های ضد آرمان شهر است و میگوید تشکیل آرمان شهر امکان ناپذیر است  میگوید هر انقلابی بیاید وقتی به قدرت برسد فاسد میشود
(الا حکومت حضرت مهدی او هم که امام هست و معصوم بقیه همه از دم فاسد میشوند ) البته این قسمت را خودم اضافه کردم.
این را در همه آثار ترول میتوان مشاهده کرد
درست است که انسان در بستر اختیار میتواند فاسد نشود اما میتواند فاسد هم شود مخصوصا وقتی که افسار قدرت را به دست بگیرد هر کس که میگوید نه میشود فاسد نشد باید در جوابش گفت تا به حال قدرتی زیر دستت نیامده که این حرف ها را میزنی لامذهب آنقدر نفسانیات آدم حال می آید. اگر قدرت یک کشور نداشتی اگر قدرت یک کارخانه نداشتی اگر قدرتی نسبت به زیر دست نداشتی نمی‌فهمی چه میگویم همین که مدیریت یک قسمت کوچک را به ما می‌دهند فاسد میشویم خدا نکند پدرو مادری مدیریت بچه ها کوچکتر را به شما بدهند چه کار میکنید تا به حال از کوچکتر ها پرسیدید که شما رهبر خوبی هستید یا نه؟  قول میدهم میگویند رهبر خوبی نباشی دیکتاتور خوبی هستی
جورج اورول میگوید نمیشود آدمی در قدرت جان سالم به در ببرد و فاسد نشود ما هم میگوییم میشود چون ۱- قدرت ندیده هستیم ۲- امیدوار هستیم ۳- گوسفند هستیم
فقط و فقط یک حکومت ما را نجات میدهد آن هم حکومت خود خداست

خواندن این کتاب خیلی بهم انرژی داد امید داد شوق داد شور داد
من را پر از هیجان کرد برای خواندن کتاب های بیشتر
چه قدر از شنیدن اسم کتاب های که نویسنده داخل کتاب ازشون تعریف میکرد ذوق میکردم
و حلقه گمشده ما آدم ها در بحث کتابخوانی را پیدا کردم
و اون درباره کتاب حرف زدن هست.
اگر میخواهید کتابخوان شوید اگر میخواهید دیگران را کتابخوان کنید
باید کاری کنید که درباره کتاب حرف زده شود خیلی ها نمی‌توانند درباره یک کتابی که خواندند حرف بزنند اما وقتی شروع به حرف زدن درباره کتاب بکنند بیشتر کتاب می‌خوانند و بیشتر حرف میزنند و کتابخوان تر تر میشوند. ممنون بهخوان که این امکان را برامون فراهم کردیم که درباره کتاب ها حرف بزنیم و با کتاب انس بگیریم

آدم های را در مهمانی ها و اطرافتان دیدید که همه حرف هایشان تکراری است و باز هم همان حرف های گذشته را تکرار می‌کنند .
یک ضرب المثل سوئدی هست که میگه اگه کتاب نخوانی حرفی برای گفتن نداری
به نظرم اون ادما کتاب نخون ترین آدمای جهانند

اگه دیدین حرفایی که با اطرافیانتان میزنید داره تکرار میشه بدونید وقتشه یک کتاب جدید بگیرین دستتون

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.