تاریخ عضویت:

3 دنبال شده

8 دنبال کننده

نمایش همه

آقای هنشاو عزیز ....

چند وقت پیش یه ادیت از یه فیلمی که خیلی وقت پیش دیده بودم، دیدم ... اسم فیلم بود stuck in love و یه سکانس بین سم ( لیلی کالینز) و لو ( لوگان لرمن) هست که تو رستوران نشستن و سم میپرسه:" کتاب مورد علاقه ات چیه" و لو هم جواب میده :" آقای هنشاو عزیز از بورلی کلییرلی .... "
سم که از عاشق شدن میترسه همون لحظه رستوران رو ترک میکنه ... لو به دنبالش میاد و میگه : "کجا داری میری؟ ... چرا ازم فرار میکنی . من میخوام بشناسمت" و سم میگه " این رابطه به هیچ جا نمیرسه و دنیای ما فرق میکنه " و بعد لو میگه :" کتاب آقای هنشاو عزیز کتاب مورد علاقه تو هم هست ؟"
سم نمیدونه چی جواب بده ... چون کتاب اقای هنشاو عزیز دقیقا کتاب مورد علاقه اون هم بوده و از ترس این شباهت و عشق احتمالی، لو رو همونجا میذاره و میره .....

درنتیجه من گفتم که این کتاب رو بخونم و واقعا قشنگ بود
لی باتس برای نویسنده مورد علاقه اش نامه مینویسه و سعی داره با مسئله طلاق والدینش کنار بیاد و تو مدرسه جدیدش هم تو ارتباط گرفتن با دوستاش مشکل داره ... اون یه پسر معمولیه و نه کسی از اون بدش میاد و نه دوسش داره
و هیچ کس علاقه ای به اون نشون نمیده
بیشتر تو این کتاب با این مسئله و حسی که آدما وقتی توجه کافی بهشون نمیشه دارن میپردازه

کاش تو سن کمتری میخوندم

این اولین کتاب من از نویسنده ی مشهور ژانر وحشت، آقای استیفن کینگ، بود
چرا این کتاب رو انتخاب کردم ؟ برای این که کوتاه بود و کمک کرد تا حدی با قلم این نویسنده آشنا شم
و اما خلاصه :
کری دختر عجیب دبیرستانی که قدرت های تله کنتیک داره ( میتونه اجسام رو با قدرت ذهن جا به جا کنم ( مثل جدای ها هه هه )) کری یک مادر مذهبی مسیحی به شدت افراطی داره ... مادری که اگه میتونست نفس کشیدن رو هم گناه اعلام میکرد و بابتش از خدا طلب بخشش میکرد
از اون طرف تو مدرسه کری ، همه ی بچه ها ازش متنفر بودن. مدام باهاش شوخی های خرکی میکردند و مسخره اش میکردن.
پس این از فضای داستان ... کری هم تو خونه سرکوب میشه و هم تو مدرسه

داستان اینجا شروع میشه که کری تو سن 16-17 سالگی وقتی تو حموم عمومیه همراه بقیه دخترای مدرسه برای اولین بار پریود میشه و همه ی بچه ها شروع میکنن به خندیدن بهش و مسخره کردنش چرا که نه تنها ایشون تا این سن پریود نشده بوده، بلکه حتی روحش هم خبر نداشته که همچین چیزی وجود داره ( چون مامانش بهش نگفته بوده )
خلاصه که بچه های مدرسه مسخره اش میکنن و به سمتش پد و تامپون پرت میکنن
و کری تحقیر میشه در حالیکه همه یمدرسه از این موضوع باخبر میشن

یکی از بچه های مدرسه به شدت از مسخره کردن کری تو اون روز پشیمون میشه و به هر دری میزنه تا جبران کنه و ....
بقیه رو خودتون بخونید

همه ی کاراکتر های این کتاب عوضی بودن ... واقعا به کری حق میدم اگه کل شهر رو هم نابود میکرد

کتابش خوش گذشت و فعلا خداحافظ تا غبرستان حیوانات خانگی

- این کتاب برای چالش کتابخوانی ماه فوریه با دوستم ناتالی بود

▪︎ جون هیوارد یک نویسنده جوان با کلی آرزو  که اولین کتابی که با ذوق و شوق نوشت یک شکست سنگین بود. هیچ ناشری حاضر نبود کتابش رو چاپ کنه و به ناچار یک انتشارات گم نان کتابشو چاپ کرد و اون کتاب هم فروشی نداشت و به فراموشی رفت

▪︎ آتنا یک نویسنده جوان چینی – آمریکایی و "دوست" جون اولین کتابی که مینویسه میترکونه و سریع ترند میشه، انتشارات خیل خفن اون کتاب رو برمیداره و چاپ میکنه و همینطور 2 تا کتاب بعدی آتنا به سرعت چاپ میشن و ترند میشن و آتنا میفته سر زبون ها و نتفلیکس هم به زودی قراره یک اقتباس از کتاب آتنا بسازه

▪︎▪︎ آتنا عزیز دل دنیای ادبیات و جون به معنای واقعی کلمه هیچ کس ....

وقتی آتنا تو یک حادثه عجیب جونشو از دست میده ، جون دست نوشته جدید آتنا که چاپ نشده بود رو میدزده ... شروع میکنه روش کار کردن و وقتی اون رو برای ناشر میفرسته همه عاشق کتاب میشن و اون کتاب با اسم جانیپر سانگ منتشر میشه
---------‐-----

روند چاپ شدن و ترند شدن کتابا، اینکه چرا یه کتاب رو همه میخونن و عاشقش میشن و چرا یه کتاب رو هیچ کس نمیبینه، دست های پشت پرده ، تبلیغات و تمام این مسائلی که ما به عنوان کتابخون ها باهاش در ارتباطیم و شاید برامون سواله تو این کتاب اومده

این کتاب به بهترین شکل کنسل شدن یک فرد یا یک پروژه تو فضای مجازی و توییتر رو نشون داد(cancel culture )

به عنوان فردی که مدت طولانی تو فندوم توییتر بودم این فضای سمی رو به خوبی درک کردم حتی خودمم یکبار به جرم نژاد پرستی کنسل شدم ( من نژاد پرست نبودم

عطیه

- دی ۱۴۰۳ ( کتاب از نویسنده عرب )

- خارومیخک نوشته ی یحیی السنوار ،فرمانده حم-اس در غزه، مجاهدی که تا آخرین لحظه زندگیش از رَمی اسرائیل دست برنداشت و یکی از ماندگار ترین  قاب های مقاومت رو بوجود آورد. سنوار 22 سال در زندان های اسرائیل بود و در این مدت این اثر رو نوشت.

- حوادث این کتاب واقعیه. هم بخشی از تجربیات خود نویسنده است و هم افراد دیگه و تخیل تو این کتاب فقط اونقدری هست که به عنوان رمان بشه خوند. بعضی کاراکتر ها خیالین و بعضی ها مثل عماد واقعی.

- داستان حول محور یه خانواده فلسطینی میگذره که بعد از حوادث سال 1948 ناچار به ترک خئنه اشون تو فلسطین و سکونت در اردوگاه الشاطی غزه شدند. کتاب از زبان احمد، یکی از پسر های خانواده بیان میشه و روند داستان از سال 1967 و جنگ 6 روزه بین اسرائیل و اعراب شروع میشه و تا حدود سال 2000-2003 و وقایع انتفاضه دوم ادامه داره

- اصل و هدف این کتاب نشون دادن شکل گیری گروه های مقاومت و عملیات هاشون در غزه است اما نویسنده پله پله وارد این بحث میشه

- اول کمی از حال و هوا و فرهنگ مردم غزه و بازی های کودکانه میگه وسیستم آموزشی رو توضیح میده. کم کم فعالیت های گروه های مختلف فدایی رو میگه مثل گروه فتح. بعد وارد فضای دانشگاه ها میشه و به بررسی ایدئولوژی های مختلف مقاومت ، جنبش های مختلف دانشگاهیی و تبیین اهداف مبارزه و از این قبیل می پردازه. بعد میاد درباره ی  اختلاف دیدگاه های جنبش فتح و جنبش های اسلامی حم-اس میگه و در نهایت تمام کار های کوچیک و بزرگی که مردم مقاوم فلسطین برای آزادی در طول انتفاضه اول و دوم انجام دادند .

- نشون دادن اینکه مردم از انفعال، شروع به تبیین میکنند و بعد از تبیین انتفاضه راه میندارند واقعا جالب و قابل تامله و شنیدن این وقایع از زبون کسی که خودش همه رو درک کرده خیلی جالبه

- این که با دست خالی و به سختی تونستن مبارزه کنن خیلی تحسین بر انگیزه
یه قسمتی که برای من جالب بود اونجایی بود که تعریف میکرد با چه مصیبتی تونستن یه اسلحه و چند تا فشنگ پیدا کنن تا بتونن باهاش تمرین کنن.

- اینکه ایدئولوژی های مختلف رو در غالب بحث های خانوادگی سر شبی پای تلوزیون میگفت خیلی قشنگ و جالب بود

-خلاصه که از مسائلی تعریف کرده که شاید هیچ جا نتونیم مثلشو بخونیم و من خودم خیلی موارد رو تا حالا نشنیده بودم

- کمی کمک میکنه روند مبارزه و علت اتفاقات رو بفهمیم

-و مهم ترین علت من رو برد به خیابون های غزه و تو این مدت بین اون مردم زندگی کردم

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.