یادداشت عطیه
آقای هنشاو عزیز .... چند وقت پیش یه ادیت از یه فیلمی که خیلی وقت پیش دیده بودم، دیدم ... اسم فیلم بود stuck in love و یه سکانس بین سم ( لیلی کالینز) و لو ( لوگان لرمن) هست که تو رستوران نشستن و سم میپرسه:" کتاب مورد علاقه ات چیه" و لو هم جواب میده :" آقای هنشاو عزیز از بورلی کلییرلی .... " سم که از عاشق شدن میترسه همون لحظه رستوران رو ترک میکنه ... لو به دنبالش میاد و میگه : "کجا داری میری؟ ... چرا ازم فرار میکنی . من میخوام بشناسمت" و سم میگه " این رابطه به هیچ جا نمیرسه و دنیای ما فرق میکنه " و بعد لو میگه :" کتاب آقای هنشاو عزیز کتاب مورد علاقه تو هم هست ؟" سم نمیدونه چی جواب بده ... چون کتاب اقای هنشاو عزیز دقیقا کتاب مورد علاقه اون هم بوده و از ترس این شباهت و عشق احتمالی، لو رو همونجا میذاره و میره ..... درنتیجه من گفتم که این کتاب رو بخونم و واقعا قشنگ بود لی باتس برای نویسنده مورد علاقه اش نامه مینویسه و سعی داره با مسئله طلاق والدینش کنار بیاد و تو مدرسه جدیدش هم تو ارتباط گرفتن با دوستاش مشکل داره ... اون یه پسر معمولیه و نه کسی از اون بدش میاد و نه دوسش داره و هیچ کس علاقه ای به اون نشون نمیده بیشتر تو این کتاب با این مسئله و حسی که آدما وقتی توجه کافی بهشون نمیشه دارن میپردازه کاش تو سن کمتری میخوندم