معرفی کتاب believe me اثر tahereh Mafi

believe me

4.4

ناشر
_

کتاب believe me ، نویسنده tahereh Mafi.

لیست‌های مرتبط به believe me

sophie

sophie

Shatter meUnite meUnravel me

shatter me series

10 کتاب

صمیمانه میگم یکی از بهترین کتاب مجموعه کتاب های فانتزی بود که خوندم،البته من خودم زیاد فانتزی نمیخونم ولی این یکی محشر بود، شخصیت پردازی درست، توجه به جزئیات، ادامه دار بودن داستان و... دلایل زیادی برای معرفی کردن زبان اصلیش دارم: 1.اول از همه اینکه ترجمه این کتاب خیلی خوب نیست و یکی از دلایلی که زیاد طرفدار نداره ترجمه این کتابه. 2.حذفیات و سانسور زیاد مطلب های این کتاب با اینکه ناشرش هم کتاب مجازیه 3.چاپ یکدست و به ترتیب "این کتاب فانتزی ای زمان آینده رو نشون میده که کاملا متفاوته، بنظرم نویسنده کمتر میتونست کش بده داستان رو که همچنان هم داستان ادامه داره که شامل جلد های watch me, release meهست. ولی از خوندنش پشیمون نمیشین، ترتیب کتاب هارو هم براتون آوردم(در نظر داشته باشین که انتشارات هارپر دو جلد destroy me & fracture me رو به صورت تک جلدی unite me چاپ کرده که تکشون توی انتشارات کادن بوک موجوده🌿) 1.shatter me 2.destroy me 3.unravel me 4.fracture me 5.ignite me 6.restore me 7.shadow me 8.defy me 9.reveal me 10.imagine me 11.believe me 12.watch me 13.release me احتمال اینکه همچنان ادامه داشته هست و میتونین پک این کتاب رو از سایت کادن بوک با تخفیف دریافت کنین🌱

پست‌های مرتبط به believe me