narenjy narenjy دنبال کردن @narenjy عضویتشهریور 1404 6 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(70 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 70 کتاب در حال خواندن 8 کتاب خواهم خواند 68 کتاب یادداشتها narenjy 1 ساعت پیش بند اعدامیها و داستانهای دیگر فریدا مک فادن 3.4 7 دوبار کتاب رو خوندم اما پایان داستان اول رو نفهمیدم🥲 میشه یکی توضیح بده ممنون 0 0 narenjy 2 روز پیش زندانی فریدا مک فادن 3.9 24 کل کتاب یه طرف... خط اخر 0 7 narenjy 3 روز پیش من لیاقتم خداحافظی بهتری بود آخیرا 3.3 14 جایی میشناسین پی دی اف این کتابو بزارن من جایی پیداش نکردم 4 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.