زینب زینب دنبال کردن @Zeynabmob 4 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(55 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت11امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 77 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها زینب 1404/1/10 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.4 49 خیلی برام قشنگ و جالبه که همیشه و تو همهی داستانا، یه مادر محکم و مقاوم پشت صحنه بوده.. همونطور که آقا هم میگن "اگر مادران و همسران شهدا بیصبری نشان میدادند، شوق جهاد در راه خدا و شهادت در دل مردها میخشکید." تا ابد مدیون زحمات رزمندهها و دل مادران و همسرانشونیم. روند و قلم داستان هم بسیار جذاب و گیرا بود.. 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه زینب 23 ساعت پیش گلوله فیروزهای فهیمه شهابیانمقدم 4.0 4 صفحۀ 248 «میدونستی نخل و بیشتر از همۀ درختا دوست دارم؟ چون از همۀ درختا بیشتر به آدما شبیهه. درخت نخلم مثل آدم، اگه سرشو بزنن، میمیره، حتی اگه آب از سرش بگذره خفه میشه، اگه بسوزه هم مثل آدما چیزی ازش نمیمونه زغال نداره.. به چشم هایش نگاه کردم: عاشقم میشه؟ خندید: اتفاقاً عاشقم میشه.» 0 0 زینب 7 روز پیش طوفان دیگری در راه است سیدمهدی شجاعی 3.6 34 صفحۀ 212 من تو رو میخوام، نه حقمو. فقط دستمو ول نکن که تو شلوغی گم نشم. آخه من خیلی کوچیکتر از اونم که تو شلوغی گم نشم.. 0 0 زینب 1404/1/12 طوفان دیگری در راه است سیدمهدی شجاعی 3.6 34 صفحۀ 127 لطفاً در نامهی بعدی کمی خاک پایت را برایم ارسال کن تا چشمهایم را با آن جلا دهم :) 0 0 زینب 1404/1/12 طوفان دیگری در راه است سیدمهدی شجاعی 3.6 34 صفحۀ 141 «وقتی همه قرار است بمیریم، چه بهتر که مرگ انسان، ساده و بیرنگ و بو نباشد. خودمان که در زمان حیات کاری نکردیم شاید رنگ و بوی مرگمان کاری بکند!» 0 0 زینب 1404/1/11 دلی که نداشتی فاطمه سلیمانی ازندریانی 3.9 5 صفحۀ 295 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.