معصومه هاشمی

معصومه هاشمی

@Masoumeh_hashemi

19 دنبال شده

12 دنبال کننده

یه مامان پرمشغله که از هر فرصتی برای خوندن کتاب‌هایی که دوستشون داره استفاده می‌کنه...

در این کتاب، تمام وقایع زندگی امام علی در یک برهه زمانی یعنی از زمان ازدواج ایشان با حضرت زهرا سلام الله علیها و از منابع مختلف جمع‌آوری شده است. راوی کتاب شخص امام علی (ع) هستند که من نتونستم با این موضوع ارتباط برقرار کنم.
بعضی جاها نسبت دادن احساسات آدم‌های معمولی، به معصوم حس منفی بهم منتقل میکرد و در واقع این ایده رو دوست نداشتم. حتی به نظرم بعضی جاها همونطور که بقیه دوستان اشاره کردن در گفتار غلو شده بود و لحن جالبی رو منتقل نمیکرد.
تا اواسط کتاب صرفا به این دلیل که اطلاعات جامع و کاملی رو یک جا آورده بود، مطالعه کردم و جذابیت نداشت اما از نیمه به بعد، برای من جذاب بود.
نکته دیگه‌ای که وجود داره اینه که از اسامی افراد زیاد استفاده شده و برای من که اطلاعات تاریخی زیادی نداشتم گیج کننده بود.
و پی نوشت ها و منابع همه در انتهای کتاب و در یک بخش ذکر شده. به نظرم اگر پا نوشت‌ها زیر هر صفحه بود، خوانایی خیلی راحت‌تری رو بوجود می‌آورد.
در کنار تمام نکاتی که گفتم، زبان کتاب خیلی روان هست. برای آشنایی با این دوران حساس در اسلام توصیه میکنم، یکبار بخونیدش.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه