@Bookish_Gift

22 دنبال شده

53 دنبال کننده

پیشنهاد کاربر برای شما

1403/3/4

ممنونم از فریدا مک فادن که منو از این ریدینگ اسلامپ چند ماهه نجات داد. با اینکه به خودم قول داده بودم که سراغ کتاب ها و نویسنده هایی که توی مدت زمان کوتاهی ترند میشن،نَرَم ولی گیرافتادن توی ریدینگ اسلامپ منو برگردوند سراغ ژانر معمایی و خب وقتی که میبینی همه کسایی که کتاب رو خوندن دارن ازش تعریف میکنن،نمیتونی مقاوت کنی و در نهایت تسلیم میشی. باید بگم نویسنده کار خودش رو بلده و داستان به هیچ عنوان از ریتم نمیوفته و خواننده رو همراه خودش میبره و این دقیقا همون چیزیه که یه کتاب خوب توی ژانر جنایی-معمایی باید داشته باشه.فضاسازی و شخصیت پردازی ها درست و به جاست،پانویس ها واقعا خوب بودن و همراهی بیشتر با داستان کمک می کردند. و این کتاب مولفه موردعلاقه من رو داشت:روایت کردن داستان در چند خط زمانی مجزا اما مرتبط.اینکه درمورد اتفاقات گذشته و حال شخصیت ها به طور همزمان بخونی،هیجان کتاب رو بیشتر میکنه و مجبورت میکنه کتابو توی چندین ساعت تموم کنی تا ببینی در نهایت چی شد که اینجوری شد. گرچه نقطه ضعف هایی هم داشت برای من اما در نهایت دوستش داشتم و به عنوان یک اثر خوب توی ژانر معمایی پیشنهادش می کنم.

باشگاه‌ها

383 عضو

اوژنی گرانده

دورۀ فعال

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

فعالیت‌ها