کتاب دوم چالش کتابخوانی متفاوت پارت دوم:
کتابگردان؛
واقعا واقعا عاشق این کتاب شدم.
البته که همیشه کتابهایی که دربارهی کتاب بودن رو دوست داشتم و دارم ولی این کتابه واقعا قشنگ بود.
کتاب در مورد یه پیرمردیِ که هر روز یسری کتاب رو میبره و به مشتریهاش تحویل میده و ما توی کل کتاب داستان کارل رو دنبال میکنیم و باهاش توی شهر قدم میزنیم
با اینکه به نظر تکراری میاد ولی اصلا اینجوری نیست کم کم با شخصیتهای بیشتری مواجه میشیم و داستان شاخ و برگ بیشتری میگیره.
همیشه شخصیتها توی کتاب برای من خیلی مهم بودن و این کتاب پر از شخصیتهای خاص و منحصر به فرده و همهشون دوست داشتنیان.
تشبیهات کتاب فوق العاده قشنگن، نویسنده چیزهایی رو به هم تشبیه کرده که آدم فکرش رو هم نمیکنه بتونن انقدر مرتبط باشن.
و خوده قلم نویسنده... واقعا واقعا میگم با خوندن تک تک جملهها روح آدم آروم میشه و انگار یه حس خیلی خیلی قشنگ تو وجود آدم شکل میگیره.
دیدن اینکه چجوری کتابها آدمهارو به شیوههای مختلف نجات میدن و راه رو بهشون نشون میدن به عنوان کسی که عاشق کتاباست خیلی قشنگه و اینکه چجوری کتابها میتونن راه ارتباط آدمها باشن و اونها رو به هم وصل کنن.
البته این رو هم بگم که این کتاب فقط واسه کسایی که کتابخونن و دوست دارن کتابها رو نیست بلکه به نظرم حتی واسه شروع کتاب خوندن هم مناسب و لذت بخشه، آدم رو به کتاب خوندن مشتاق میکنه.
امتیازم به این کتاب ۴ و نیم هست و دلیل اون نیم ستاره رو هم اگه بخوام بگم اینکه یه جاهایی از کتاب(خیلی کم و کوتاه) در مورد یسری کتاب صحبت میشد و به داستانشون اشاره میشد و یکم گیج میشدم من چون همه رو نخونده بودم.
۱۴۰۴/۴/۷