معرفی کتاب مثل حالای ما اثر می سارتون مترجم نیلوفر داد کتابعمومیداستان مثل حالای ما می سارتون و 1 نفر دیگر 3.7 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر نیماژ شابک 9786003676800 تعداد صفحات 192 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب مثل حالای ما، نویسنده می سارتون. لیستهای مرتبط به مثل حالای ما مریم 2 روز پیش از زنان چی بخونیم؟ (لیست آپدیت خواهد شد) 26 کتاب این یک لیست جامع یا تخصصی نیست، فقط لیستیه از کتابهایی با دغدغهی زنانه یا نویسندههای زن که شخصا هر کدوم برام چیز جدیدی برای ارائه داشته. 0 32 Hanā 1403/6/6 مینیماژها 36 کتاب برای فرصتهای کوتاه. مینیماژ، نام مجموعهای از کتابهای جیبی نشر نیماژ است که از ادبیات سراسر جهان، بهترین آثار کوتاه و نوولاها را گرد آوری کرده است تا در سفر، در راه و مکانهایی که به دنبال کتابی سریعخوان اما ارزشمند و مفید میگردیم، همراهمان باشند. 6 69 یادداشتها محبوبترین جدیدترین پیمان قیصری 1403/7/17 کارولین اسپنسر یک معلم ریاضی بازنشستهی ۷۶ ساله است که اخیراً بعد از حملهی قلبی که داشته توسط برادرش به خانهی سالمندان منتقل شده. یک خانهی سالمندان شبیه به زندان با یک پرستار فولادزره همچون زندانبان! کتاب مثل یک دفتر خاطرات نقل شده و از اولین روزهای حضور کارولین در خانهی سالمندان شروع شده تا به قول خودش تسلیم شرایط نشه. خب خاطرات یک زن مسن در خانهی سالمندان قرار نیست هیجان خاصی داشته باشه، بیشتر موجب غم و همدردی میشه و در انتها یک غافلگیری داره. برای من یک کتاب معمولی بود، نه بد و نه آنچنان چشمیگر. 0 0 فاطمه غلامی 1403/6/9 این کتاب روایت تنهایی و طرد شدگی سالمندان از دنیاست. راوی کتاب به خانم مجرد و پیره که بعد از سکته ی قلبی خانوادش اونو به خانه سالمندان میسپرن. تا انتهای کتاب ما داریم دفترچه خاطراتش رو میخونیم. کتاب به طرز ملموسی از حس و حال آدم های پیر میگه و واقعا نکته های در خورد تاملی میگه که تا قبل اون خود مم بهش توجه نکرده بودم. مثلا یه جا میگفت اگر ادم جوونی عصبانی بشه حق داشته حتما یه چیزی بوده که عصبانیش کرده ولی اوقتی ادم پیر میشه و عصبانی میشه یعنی خرفت شده و زیادی حساسه و نباید به عصبانیتش بها داد. 0 0 Mandana between pages 1403/4/27 این کتاب با اینکه خیلی روند آرومی داشت و خب اتفاق هیجان انگیزی نداشت به اصطلاح بالا پایین نداشت، تونست من رو جذب خودش کنه و حوصلهم سر نرفت موقع خوندنش. شخصیت اصلی داستان و در واقع راوی با اینکه خب یه خانم ۷۶ ساله بود توی یه آسایشگاه که خب مشخصا هیچ ربطی به من نداره بازم خیلی قابل درک بود و میشد باهاش همزاد پنداری کرد. به نظرم این کتاب پر از درس بود و خب کتاب نسبتا کوتاهی ام بود که میشه سریع خوندش. 0 11