خواندهام سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 39 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 41 زن ها روحانی نمی شوند اعظم عظیمی 4.5 9 گفت وگوی چهارجانبه: استاد شهید آیت الله مطهری، آیت الله خامنه ای، استاد فخرالدین حجازی، دکتر علی شریعتی 3.7 3 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 40 ماکسیم بر بام: قیام مسجد گوهرشاد به نقل از شاهدان عینی رضا پاک سیما 4.5 3 کافه داش آقا سعید تشکری 3.9 3 اوسنه ی گوهرشاد سعید تشکری 3.6 18 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.6 266 کار من بود محمد رحمانی 4.1 5 انیسه خاتون و توپازخان؛ عاشقانه ای از هزار و یک شب سولماز خواجه وند 3.5 8 گل و نوروز؛ عاشقانه ای از خاجوی کرمانی شهروز بیدآبادی مقدم 4.0 3 عامره و هرمز؛ عاشقانه ای از هزار و یک شب علی بخشی 4.0 8 سید عزیز؛ زندگی نامه ی خودگفته حجه الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله حمید داودآبادی 4.1 32 دیوار 1358 امیرحسین قاضی 3.6 19 مسافر جمعه سمیه عالمی 3.6 8 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.3 56 خانمی که شما باشید: مجموعه شعر حامد عسکری 3.6 3 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 112 1- امام خمینی، تنها گزینه، 2- شیعه و سنی، غوغای ساختگی، 3- مرکزیت مسئله فلسطین فتحی شقاقی 4.5 1