خواندهام شاهزاده کاسپین کلایواستیپلز لوئیس 4.2 16 سرگذشت نارنیا: شیر، جادوگر و گنجه کلایواستیپلز لوئیس 4.2 23 چهار فانوس: روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج) سعید تشکری 3.6 5 سلول های بهاری بهنام باقری 4.5 45 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.2 57 زن ها روحانی نمی شوند اعظم عظیمی 4.3 10 گفت وگوی چهارجانبه: استاد شهید آیت الله مطهری، آیت الله خامنه ای، استاد فخرالدین حجازی، دکتر علی شریعتی 3.7 3 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 47 ماکسیم بر بام: قیام مسجد گوهرشاد به نقل از شاهدان عینی رضا پاک سیما 4.5 3 کافه داش آقا سعید تشکری 3.9 3 اوسنه ی گوهرشاد سعید تشکری 3.6 21 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.6 279 کار من بود محمد رحمانی 4.1 5 انیسه خاتون و توپازخان؛ عاشقانه ای از هزار و یک شب سولماز خواجه وند 3.9 10 گل و نوروز؛ عاشقانه ای از خاجوی کرمانی شهروز بیدآبادی مقدم 4.0 4 عامره و هرمز؛ عاشقانه ای از هزار و یک شب علی بخشی 3.9 11 سید عزیز؛ زندگی نامه ی خودگفته حجه الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله حمید داودآبادی 4.1 36 دیوار 1358 امیرحسین قاضی 3.6 20 مسافر جمعه سمیه عالمی 3.5 10 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.4 61