معرفی کتاب چهار فانوس: روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج) اثر سعید تشکری

چهار فانوس: روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج)

چهار فانوس: روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج)

3.8

1399/11/4

سعید تشکری در کتاب «چهار فانوس» چهار داستان برگزیده از روزهای زندگی نواب خاص امام عصر (عج) را برای مخاطبان تعریف می‌کند.

مردانی که شرایط سخت و ظالمانه حکومت عباسیان، در کنار امام معصوم مانده‌اند و برای حفظ بزرگترین راه ارتباط ائمه با مردم جانفشانی می‌کنند؛ سازمانی پیچیده که توسط امام صادق (ع) تأسیس، و با فرارسیدن عصر غیبت‌کبری و پس از فوت آخرین سفیر امام عصر(عج) منحل شد.

عملکرد پنهانی این سازمان و اقتضای هویت مخفی آن، باعث شده است که منابع کمتری به دست ما برسد و این اقدام بزرگ کمتر دیده‌شود؛ اما در این اثر از نشر جمکران، با روایتی ارزشمند از آن ایام روبه‌رو خواهید شد.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به چهار فانوس: روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج)

لیست‌های مرتبط به چهار فانوس: روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج)

طراحی جلد خیلی خوبی داره که هرکسی رو جذب می‌کنه(کلا انتشارات جمکران همینه). چهار داستان جدا از چهار نواب خاص امام زمان (عج) تعریف می‌کنه. متاسفانه خلاقیت خاصی تو داستان دیده نمی‌شه، کاملا کلیشه‌ای و قابل پیشبینیه. داستان ها معمولا رها می‌شد و نمیفهمیدیم سرنوشت خیلیا چی شد اصلا؟ نحوه وارد کردن داستان های واقعی به روند داستان تخیلی اصلا خوب نبود، یا طرف داشت بی‌خودی یچیز خارج از موضوع و بی‌ربط رو برای اونیکی تعریف می‌کرد یا داستان قطع می‌شد یهو یه بخش واقعی گفته می‌شد بعد دوباره ادامه داستان جلو می‌رفت. با شخصیتی که از نواب خاص با اون مقام بالاشون نشون داده اونا رو در حد یه مامور اطلاعاتی خوب تنزل داده. بعضی رفتار هایی که تخیل نویسنده از نواب به تصویر کشیده، ما برای نواب عام مثل امام خمینی یا مراجع تقلید هم متصور نیستیم. مثلا یکی به دو کردن جناب عثمان بن سعید با ماریه جوریه که انگار دو تا نوجوون دعواشون شده. بنظرم اصلا شخصیت اینا درست نشون داده نشد. یا حتی یجا یه عملی از نائب دیدم که فکر کنم با احکام شرعی جور در نمیاد. اول غسل مسح میت کرد بعد میت رو غسل داد :|. انقدر ضعیف بود من موقع خوندن کتاب حسم این بود که یه دانش‌آموز مقطع راهنمایی یا دبیرستان تازه نوشتن رو شروع کرده و این کتابو نوشته و آرزو داره درآینده نویسنده بشه. واقعا حیفه که درمورد نواب اربعه کتاب های مناسبی وجود نداره یا خوب معرفی نشده.