خواندهام سلمانی رینگ لاردنر 3.9 2 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 132 هنرمند چهره پرداز نیکالای سیمیونوویچ لسکوف 3.8 2 هملت ویلیام شکسپیر 4.4 41 تراژدی های کوچک آلکساندرسرگی یویچ پوشکین 3.6 4 بی بی پیک آلکساندرسرگی یویچ پوشکین 0.0 0 مسافرخانه سرخ اونوره دو بالزاک 3.4 1 دانشکده خصوصی: بحث درباره عناصر داستان علی موذنی 0.0 0 رابینسون کروزو دانیل دفو 4.0 14 برگزیده شعرهای شهریار محمدحسین شهریار 0.0 0 شب های روشن: داستانی عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز فیودور داستایفسکی 4.0 286 ناتور دشت جروم دیوید سالینجر 3.7 166 من و کتاب سید علی حسینی خامنهای 4.3 34 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 166 طنابی از آتش (داستان سوره "لهب" (مسد)) رضا رهگذر 4.2 0 دانش قصهگویی ویل استور 0.0 0 تام سایر (متن کوتاه شده) مارک تواین 4.2 1 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تاکنون؛ آسمان به زمین الصاق شد؛ از آغاز تا پایان قرون وسطی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.1 12 عمو پترس و انگاره گلدباخ آپوستولوس کی دوکسیادیس 4.3 3 شاهزاده و گدا مارک تواین 4.2 41